Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

05-05-2007: Formandens beretning (2)
fortsat

Damerne: Ja - så lykkes det endeligt for Dame 1 at spille sig til DM-slutspillet, og her ventede Frederikshavn Bulldogs. Man kan rolig sige at vi var undertippede, men damerne kæmpede bravt og fik et flot resultat, i form af to hæderlige nederlag.

Dame 2 har haft en stille og rolig sæson hvor de fik spillet en masse kampe. Vandt og tabte lige mange, og sluttede som nr. 5.
Både dame 1 og 2 deltog med hold i DM i 3 mands floorball. Det lykkedes dog ikke at få medaljer med hjem.

Herrerne startede sæsonen med at have seks hold tilmeldt. Det viste sig dog hurtigt at det var for mange hold og herre 6 blevet trukket.

Herre 1 har som sædvanlig haft tilgang og afgang af spillere, og ved sæson start var det ikke lykkedes at finde en træner til dem. Heldigvis sagde Carsten Bjerregaard ja til at stå for Herre 1 som spillende træner. De andre klubber i UMBRO-Ligaen havde dog rustet godt op, så det var en hård sæson at komme igennem. Og det endte med at Herre 1 måtte ud i kval-kampe for af blive i rækken. Disse blev heldigvis vundet, og Herlev FC hører stadig til i landets bedste række.

Herre 2 var i denne sæson ment som et reservehold for herre 1 og u19. Dette kom desværre ikke til at virke, og da man ikke kan trække et hold i midten af klubben måtte vi stille med en masse forskellige hold.

Herre 3 vandt deres række ret overbevisende, men det var nok ikke så overraskende når man så hvilke spillere de stillede med.

Herre 4 (Hotboys) startede sæsonen med at afholde deres Hotboys Cup, et stævne for 3.divisions hold. Dette var en stor succes og vil blive gentaget næste sæson. Ellers havde de sæson resultatmæssigt på det jævne, hvor der mere var hyggen der var i højsædet. Og ja, de måtte endda en tur til Bornholm for at spille.

Herre 5 (Hitmen) havde midt på sæsonen et stort frafald af spillere, men blev heldigvis fyldt op af nye spillere, og de fik afviklet alle kampe.

Som afslutning på sæsonen stillede vi med hele fire herrehold til 3-mands DM, heriblandt de forsvarende mestre. Og sørme om de ikke genvandt deres titel! Et stort til tillykke til dem.

Herlev FC hører stadig blandt de største klubber i Danmark, og der bliver lagt et stort arbejde i klubben fra bestyrelsen, trænere og frivillige. Så derfor vil jeg godt have lov til at takke dem endnu engang. Det er ingen hemmelighed at jeg trækker mig med et smil på læben, og jeg ser ret fortrøstningsfuld på fremtiden da jeg ser kandidaterne til bestyrelsen.

Jeg vil også have lov til at takke personale i Herlev-hallen for godt samarbejde, og tak til sponsorerne.

Allan Strøbæk
Formand Herlev FCVI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
25-11Hotboys: Sejr over Greve! 
05-11Hotboys: Sejr over Hvidovre 
Flere nyheder...
Seneste kampe
10-05U13 A - Rungsted-Hørsholm
05-04Hvidovre 4 - Hotboys
05-04Skælskør Eagles - Herre 3
01-04Helsingør 2 - Dame
29-03Herre 4 - Allerød 2
16-03Herre 1 - Helsingør
06-10U13 flex - Allerød7 - 2
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe