Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

03-05-2006: Pokal-og medaljeregn over Herlev FCs ungdom.....
Herlev FC deltog i weekenden med 5 hold (32 spillere) i hvad der må være det absolut største når man er ungdomsspiller i dansk floorball - Landsstævnet i Frederikshavn. Mere end 500 unge imellem 7 og 15 år kæmpede om pokaler og medajler fra tidlig lørdag morgen til søndag eftermiddag, hvor finalerne blev afviklet i den flotte Arena Nord (sådan en hal kunne vi godt tænke os i Herlev, borgmester Kjeld Hansen :-)

Fredag eftermiddag var der afgang fra Herlev Station, hvor vi i fælles bus drog 40 spillere/ledere/forældre afsted mod Frederikshavn, og humøret og stemningen var helt i top, og mange af de nye må have haft en særlig kriller i maven, da mange af dem som havde været med før kun havde positivt at fortælle om sidste års tur, og hvordan det hele foregik med overnatning på skolen, hvordan man fik mad og om de andre hold var gode....

Herlev FC stillede med 2 U9-hold, 1 U11-hold, 1 U13-hold og 1 Pige juniorhold, og at vi har en blomstrende og talentfuld ungdomsafdeling fik vi bekræftet på bedste vis.

Det ene U9-hold (Daniel Hedegaard, Anton Ørsted, Mathias Bloch, Mads Hansen og Rasmus Andersson) gik hele vejen og endte i A-finalen, hvor det også blev til pokal og guldmedajler. Det andet U9-hold (Emil Larsen, Mathias Jeppesen, Marcus Hvitfeldt Jensen og Marcus Winther) kom også videre til A-slutspil, men måtte se sig besejret i kvartfinalen.

U11-holdet (Timo Olsen, Rasmus Ørsted, Simon K. Rasmussen og Mathias Kristensen) var oppe imod særdeles hård modstand i grundspilspuljen, og manglede lige det sidste imod Benløse og Frederikshavn Bulldogs, og kom over i B-slutspil, hvor al modstand dog blev fejet af banen, og U11-holdet endte helt fortjent som vinder af pokalen og guldmedajler i B-rækken.

U13-holdet (Peter Nybo Andersen, Alexander Vener, Rasmus Madsen, Tinus Byrgesen, Marcus Byrgesen, Joachim Møller, Nicklas Petersen, Mikael Juhl-Hansen, Kevin Mark Top og
Jonas Hartzberg) tog til Landsstævnet med store forventninger (og måske lidt for løftede arme), i og med de var blevet sjællandsmestre tidligere på året. I de første grundspilskampe var der slet ikke nok gejst og vilje på og det blev til et 3-4 nederlag mod Strandby i første kamp, næste kamp blev 4-4 mod Jægerspris (som senere vandt A-rækken). U13 fortsatte det usammenhængende spil og endte med at komme i B-slutspil. Her viste holdet endelig lidt af det niveau vi ved de kan præstere og nogle sikre og klare sejre i både kvart-og semifinalen gjorde at U13 stod i B-finalen. Her så det længe ud til en sejr, men Strandby fik udlignet og tæt på slutfløjtet også scoret, så de vandt 1-2. Dermed fik U13 sølvmedajler.

Pige junior gjorde det helt fantastisk og over al forventning. Holdet stillede med mindst muligt hold, nemlig kun med 5 markspillere og 1 målmand, men så lånte vi lidt pigespillere fra Bulldogs og Rødovre, så vi havde lidt udskiftere at gøre godt med. Pige junior vandt de 2 første nervepirrende kampe med 4-3 over både Jægerspris og Outlaws, men til den sene lørdag aftenkamp mod Bulldogs var der efterhånden ved at være udsolgt rent fysisk, så holdet skulle kæmpe om 3-4. pladsen søndag formiddag. I kampen om bronzemedajlerne var der ingen tvivl... vi var bedre og vandt klart 5-1. Det var nogle stolte og glade og meget trætte piger som fik hængt medajlerne om halsen. Vi håber selvfølgelig at komme til at høre mere om Anja Mortensen (6 mål, 3 assist), Julie Munk Andersen (2 mål, 3 assist), Rikke Lilja (2 mål), Mille Lilja (1 assist), Maria Nielsen og Amalie Segall de nærmeste år, hvor vi for alvor skal have gang i pigefloorball i Herlev FC....

Af: Jørgen Bo Nielsen
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...