23-04-2006: DM guld til Herlev FC Oldboys del 2
Kvartfinale mod Vanløse.
Vanløse stillede med en del erfarne og gode spillere, men fra første fløjt stod det hurtigt klart at der fysisk var udsolgt hos mange af Vanløse spillerne, så det blev et opgør imod et mål... Vanløses. 6-1 stod der på måltavlen og Herlev FC var dermed i semifinalen.

Klik for statistik fra kvartfinalekampen her....

Semifinale mod Lokomotiva Århus.
For Herlev FCs målmand i de første 5 kampe, Michael Dahl var der udsolgt på fysikken, så målet blev overladt til Esben Larsen. Semifinalen blev en utrolig spændende affære, men Herlev FC burde og kunne have afgjort opgøret til egen fordel i første halvdel af kampen, men især Jørgen Bo havde ikke heldet og skarpheden på 2-3 100% chancer, og både Flemming Nielsen, Peter Bo, Christian Jørgensen, Tommy Reele og Nicolai Frobøse manglede lige det sidste i afslutningerne. Så det endte med at Jens Lausten tog chancen med en afslutning og blev dermed matchvinder for de gulblusede. I slutningen af kampen lagde Lokomotiva Århus stort pres på Herlev FC målet, men Esben Larsen storspillede og tog alt hvad der kom inden for rammen. DM-finalepladsen kom i hus, men det holdt sgu hårdt de sidste minutter...

Klik for statistik fra semifinalekampen her....

Finale mod Frederikshavn Bulldogs.
Det kunne blive både en dreng eller pige..... Bulldogs havde revance for nederlaget i puljeopgøret, og selvom Herlev FC igen var spilstyrende og producerede flest målchancer var Bulldogs farlige på giftige kontrastød. Midtvejs får Herlev FC endelig udbytte på det store presspil, og efter et skudforsøg fra Flemming Nielsen, opsnapper Jørgen Bo bolden, afdribler målmanden og sender Herlev FC på guldkurs. Der går dog ikke mange minutter før Bulldogs får udlignet efter et lidt for passiv opdækning for de efterhånden synligt trætte Herlev FC spillere... En lang aflevering ender midt foran målet hvor en Bulldogs spiller får vippet bolden hen over en sprællende Esben Larsen. Herefter presser Herlev FC mere og mere på de ligeså trætte Bulldogs spillere og forløsningen, set med Herlev FC øjne, sker ca. 4 minutter før tid, da Flemming Nielsen finder Christian Jørgensen tæt under mål, og Jørgensen scorer dermed sit første mål på dagen, men et godt tidspunkt at gøre det på. Resten af kampen kontrolleres af Herlev FC som sikkert kører sejren i hus...