19-10-2005: Pokalgys, eller "den kedelige trend"
Tabte 6-5...efter føring 1-4
Rødovre FC vs Herlev FC
Stadionhallen onsdag kl 20.30

Rødovre FC tager i aften imod Herlev FC i en kvartfinale i årets pokalturnering. Traditionen - igennem de sidste mange år - med tætte opgør har Rødovre FC spoleret godt og grundigt med sejre i de seneste 6 opgør, og mange af dem endda meget klart....

Det må der sgu snart til at gøres noget ved... nu må de stoppes.. opkomlingene fra Damhusengen, som aldrig "rigtig" har vundet noget i dansk floorball..., dog lykkedes det dem at vinde sidste års pokalturnering, men mesterskaber er de stadig foruden, og samme situation ser vi også meget gerne når sæsonen slutter i maj måned...

Nå, slut med fokuseringen på Rødovre, nu gælder det vores eget hold... Herlev FC.. som har fået en meget blandet sæsonstart... Klart nederlag mod Rødovre i første match, dog kunne udnyttelse af målchancer i den 1. periode have skabt en helt anden kamp og resultat... nå hvis og hvis... Kamp 2 var mod Benløse, som på papiret blev slået klart, men de første perioder var med hiv og sving, inden Benløse kørte trætte i de sidste 20 min... Kamp 3 mod Hvidovre var vi i total-dominans i de første 10 min og kunne snildt have scoret 3-5 mål, uden Hvidovre ville være uenig i det... Dernæst fik Hvidovre løftet sit spil flere klasser, og kampen endte meget fair uafgjort 5-5.

Aftenens match stiller igen skarpt på om Herlev FC får scoret på de mange chancer der vitterlig skabes, men hvor DB pt. er en-mandshæren, men i aften må Calle, Mathias, Peter Thage eller bare en eller anden gå ind og sætte Rødovre på plads.... tak !

07-04Greve - Dame 12 - 2