24-09-2005: Uha for en afklapsning
10-1 og ud af vagten.... 2-cifret nederlag og precis som sidste sæson i første opgør mod Rödovre. ....

Vi har en 1:a period då vi startar lite starkare än Rödovre och har en bra press i deras zon. Vi skapar flera farliga chanser och vi håller våra positioner i försvaret.

I 2:a perioden startar den mörka perioden...
Jag har ingen aning om vad domarna har talt om i periodpausen men jag har under min tid i Danmark aldrig været med til at blive så bortdømt som under disse 20 min.
Det ene sekund frifindes man for en voldtægt i bandehjørnet, og næste sekund bliver der fløjtet udvisning for et mindre skub …
Niveauet gik fra super ned til den dybeste afgrund.

Vi gives inte en chans att komma igång med ett bra floorball spel innan vi igen sitter i utvisningsbåset pga domarnas manglende fornemmelse för spelet.
Jag vill absolut inte ge domarna skylden för vår förlust, men dom har en stor del i antalet gjorda mål i kampen.

När man möter ett så effektivt lag som Rödovre som är så otroligt duktiga i sitt powerplay så blir det riktigt riktigt jobbigt.

Vi lyckas aldrig att riktigt komma igen i 3:e utan krigade så gott vi kunde mot ett Rödovre som spillede bolde godt rundt.

Vi får bita ihop och se vidare.. träna hårdare .. ha en större holdmoral til vores holdkammerater.
Tage et ansvar och visa att vi inte lader os knække i tætte kampe (som denne kun var i de første 20 min)

Vi får gratulera Rödovre till segern och visa nästa gång att det inte kommer att blive ligeså let.