Der var fest og glade dage over hele linien, da det første ungdomslandsstævne i dansk floorballs historie blev afviklet i weekenden i Frederikshavn af den lokale klub Bulldogs. Over 50 hold og tæt på 400 spillere dystede i fire rækker (U9, U11, U13 og U15), og bød hinanden gode og mange tætte kampe, god stemning på lægterne og en fantastisk oplevelse for de unge spillere.

En ren glædeshistorie for dansk floorball som fik vist at der er potentiale til noget stort i de kommende år, og kan vi fastholde ungdommen med sådanne arrangementer går vi en dejlig fremtid i møde...

28 spillere og ledere tog toget fra Herlev og repræsenterede Herlev FC på bedste vis i U11 og U13 rækken.

U11 var kun et mulehår fra at komme i A-semifinalen, men indbyrdes opgør og målscore resulterede i videre deltagelse i B-rækken.
U11 vandt - selvfølgelig - B-rækken efter en højdramatisk finalekamp, som endte uafgjort 6-6, men kun 20 sekunder inde i den forlængede spilletid fik U11 (Nicki Kisum) scoret det forløsende mål, som bagefter resulterede i en flot pokal og flotte ord fra arrangørernes side.

U11's helt store pointhajer var Anton Ørsted Petersen (14 mål og 7 assist), Simon K. Rasmussen (12 mål og 2 assist), og Jonas Berthold (12 mål og 2 assist), men resten af holdet (Rasmus Ørsted Petersen, Kalle Boye Svendsen, Michael Larsen, Nicki Kisum og Joachim Møller) kæmpede fantastisk for hinanden, og vandt igen en pokal til Herlev FC :-)

U13 fik i de indledende puljekampe endelig ram på Hvidovre og vandt en flot 6-4 sejr, lammetævede Svenstrup Dolphins med 28-2, og pressede forhåndsfavoritterne fra Frederikshavn Bulldogs, men kunne efter en midtvejsføring på 6-4 ikke stå for presset, og tabte puljevinderkampen med 6-8.

I semifinalen ventede så Vallensbæk, som har været meget stærke i denne sæsons turnering.
U13 gik dog uimponeret til opgaven og holdt længe stand mod overmagten (læs: Peter i målet stod som en otte-armet blæksprutte). Først i 3. periode trak Vallensbæk fra, og sejrede retfærdigt med 14-8.

Søndag morgen kl. 8 gjaldt det så bronzekampen om hvem der pt. er Danmarks 3. bedste U13 hold. Frederikshavn Outlaws blev taget på sengen, og U13 kom foran hele 5-0 på ca. 9 minutter før Outlaws vågnede op..., men da de gjorde det gik U13 fuldstændig i stå. 5-0 føringen blev dog en gigantisk sovepude i sådan en grad at sidenhen blev Outlaws-målet kun ramt en gang i resten af kampen.
2. periode vandt Outlaws med 0-4, og i starten af 3. periode fik de først udlignet og desværre også bragt sig i front med 5-6, og det blev også kampens resultat. Stor skuffelse men 4. pladsen kan U13 godt være stolte af.
Faktisk er U13 allerede nu gået i mentaltræning, så vi næste år skal i finalen og selvklart hæve pokalen til sidst.
U13s største målhajer var Andreas Larsen (13 mål, 7 assist), Niklas Mortensen (8 mål, 7 assist), og Mikael Juhl-Hansen (8 mål, 4 assist).

Resten af holdet skal da også nævnes for en rigtig god præstation i det nordjyske: Peter Nybo Andersen, Rasmus Madsen, Joachim Møller, Nicki Kisum, Nicklas Petersen, Alexander Vener, Oliver Hartzberg, Jannik Laursen, Jonas Hartzberg, Tinus Byrgesen, Marcus Byrgesen og sidst men ikke mindst den lånte spiller fra Hafnia; Nicolai Parbo, da vores egen Morten Pedersen måtte melde fra dagen før.