23-01-2005: 2. holdet mødte 4. holdet
Ken Remontius har forfattet et referat fra mandagens stormøde i HFC.
I stedet for træning, var der i dag arrangeret revancheopgør mellem to af Herlev holdene. Det skulle vise sig, at blive alt andet end et kærligt møde mellem to hold fra den samme klub. Dette referat vil som altid være et udtryk for min egen holdning, og jeg er overbevist om, at jeg har set enkelte situationer anderledes end Hotboys. Jeg henviser i den forbindelse til www.herlevhotboys.com for et referat med en anden farve. ;o)

Lad mig for en god ordens skyld understrege, at dommerne, der er to af Herlevs fineste, gjorde en god indsats, i en kamp der viste sig frustrerende for Herlev 2 på mange måder.

Kampen begynder med Hotboys i boldbesiddelse. Covi har understreget, at der skal spilles bold og ikke dribles bold, men det er der ikke rigtigt nogen der har hørt, så Hotboys får lov. Og det kan de lide, Hotboys spiller bolden klogt i hurtige kontraer og inden nogen rigtigt ved af det bliver der afsluttet. Danni fægter – meget men forgæves – og ender med at hente bolden ud af netmaskerne. Nogen vil sige en chokstart af hotboys. Dem der kender Herlev 2 vil sige, hmm en almindelig åbning på kampen. Hotboys har luret lige præcis, hvor langt man kan gå, og spiller lige til stegen. Der laves klogeligt frislag, hver gang Herlev 2 har noget der minder om sammenhængende opspil, og gemytterne hedes op. Konklusionen er naturligt, at Herlev 2 forsøger at gøre noget individuelt (stik mod oplægget), mister bolden og Hotboys løber kontra. Det var så også opskriften på 2-0 målet, flot udført.

Gemytterne koger og syder, Herlev 2 føler sig snydt af dommeren, af Hotboys, af evnerne og det hele ser skidt ud. Men så kommer reduceringen, og udligningen, og det lægger en dæmper på goodwillen, der gives hos Hotboys. Så der var lagt i kakkelovnen til de to sidste perioder.

Anden periode bliver det hele mere intenst. Mønsteret er egentligt det samme Hotboys lokker Herlev 2 i fælder vi ikke ser. Det hele bliver lidt mere fysisk, til specielt Elsings kædes ærgrelse, denne kæde (inkl. Backerne vil fremover, i dette referat hedde 0-0 kæden). Herlev 2 har imidlertid to kæder, og særligt Kim er i hopla i dag. Hvem sagde scoringskrise? Det er dem der laver målene, to stk. i anden periode og overtal kører særligt godt. Der er dog skønhedspletter, forsvaret smider alt for meget væk til et meget aggressivt Hotboys angreb, og de kan vel takke sig selv mere eller mindre for ikke at komme på tavlen i anden periode. Der var i hvert fald chancer.

Sidste periode bliver ikke særligt køn. Herlev 2 spiller bolden når de kan (og vil – hvilket er sjældent), men frustrationerne over ikke at få et frislag her eller en udvisning der, er på begge hold enorme, og der bliver gået alt for hårdt til den på begge sider. Der er masser af udvisninger, husk det er en venskabskamp, og alt for hårde tacklinger følges af hævnakter og endnu hårdere tacklinger, på begge sider. Herlev 2 scorer tre mål yderligere, hvilket er det mest interessante at bemærke sig, sammen med at 0-0 kæden overhovedet ikke kommer til fadet. Ellers er tredje periode nok ikke en der vil overgå i historien over venskabskampe.

2-7 er egentlig ikke et retvisende resultat, Hotboys evnede nemlig en del mere end det. Havde Hotboys været mere skarpe foran kassen, når det pillede bolden fra forsvaret, så kunne dette referat have mindet meget mere om det jeg skrev efter Red Bulls kampen sidste år.