03-10-2016: H1: Havde fortjent point mod Rungsted-Hørsholm
Herlev FC's 1.herre tog søndag imod de orangeklædte fra Rungsted-Hørsholm i det, der skulle vise sig at blive en særdeles lige og målrig forestilling.

Opstarten for 1.herre har ikke været nogen dans på roser, og der skal lyde stor respekt til både de der har holdt ved og de der er kommet til, og som stod parat i gult og sort denne søndag. Som kampen udviklede sig, havde de også fortjent mindst et point, som smuttede på næsten alleryderste marginal.

Kampen startede som en stillingskrig, hvor ingen af holdene kunne få hul. Perioden lakker næsten mod enden, før nullerne bliver slettet, desværre i den forkerte ende, da Herlev-forsvaret trækkes skævt og Rungsted-Hørsholms Christian Sonne kan bringe gæsterne foran 1-0, 1.periodes resultat.

Hr Sonne og den gamle ex-Herlev målræv Peter Thage, er bare begge spillere som det er stort set umuligt at holde fra fadet en hel kamp, og de slog også til op til flere gange, da Rungsted langsomt trak fra, indtil stillingen ved begyndelsen af 3.periode var 5-2 til gæsterne.

Men her tager fanden ved Herlev-spillerne, som aldrig havde givet op, og som nu endelig fik hul igennem. Fem scoringer i rap vender 2-5 til Herlev-føring 7-5, og kampen fuldstændig vendt på hovedet, med kun tre minutter tilbage.

Desværre kommer Rungsted igen i et - indrømmet - flot comeback, hvor de i tre hæsblæsende slutminutter scorer tre gange til slutfacit 8-7 til Rungsted, sidste scoring sat ind i 59:54!

Det var utur, og skuldrene hang forståeligt nok helt nede i gulvhøjde på gul-sorte, der virkelig gjorde en flot indsats, blev ved med at kæmpe, og virkelig havde fortjent mindst det ene point i dagens kamp. Desværre varer en kamp 60 minutter og ikke ét sekund mindre.

Næste opgave for Herre 1 er udebane mod Hafnia FC næste weekend.

Af: Peter Holm