Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

24-09-2003: Sæsonstart for damerne
Søndag eftermiddag betyder sæsonstart for Herlevs damer, når holdet gæster Rødovre i Rødovre Hallen (bemærk spillestedet) kl. 14. Holdet brænder efter endeligt at komme i gang med turneringen efter en lang og hård opstart under de nye trænere.

Rødovre har allerede taget hul på turneringen, da holdet, i forhold til Herlev, tyvstartede sæsonen i den forgangne weekend med et knebent 1-2 nederlag til FF København. Netop det faktum, at Rødovre allerede har én turneringskamp i benene, og ikke mindst i hovedet, kan få stor betydning søndag eftermiddag. Holdet har fået rystet de uundgåelige premierenerver af sig, samtidig med at spillet er blevet pudset af. Rødovre har desuden oprustet kraftigt op til denne sæson, hvilket Herlev også fik vished for, da de to hold for få uger tilbage mødtes i en træningskamp. En træningskamp der lovede godt for det kommende brag.

Hvad så med Herlev? Er holdet klar til sæsonstart? Ja, bedømt ud fra diverse træningskampe samt en pokalkamp virker holdet en anelse forstærket i forhold til tidligere sæsoner. Skarpheden mangler naturligvis, og det vil tage tid at spille de nye spillere helt ind på holdet. Viljen og gejsten har holdet altid haft, og i denne sæson vil det givetvis også være disse dyder, der skal bære holdet et godt stykke af vejen. Spændende bliver det, om holdet offensivt vil udvikle sig, således at der kommer flere point ind på kontoen. Holdet har altid været godt organiseret rent defensivt, og det er uhyre sjældent, at der lukkes mange mål ind. Til gengæld har holdet ikke tidligere været særligt skarpe i den anden ende, hvilket ofte har resulteret i nederlag på trods af, at holdet kun har lukket 1-3 mål ind per kamp. Kan skarpheden forbedres ser sæsonen lys ud for Herlev.

Personligt tror jeg, at nøglen til sejr søndag ligger i, om trænerne kan få rystet de værste premierenerver ud af hovederne på pigerne. Der ligger et stort stykke arbejde for TE og Olsen her. Lykkes dette, tror jeg til gengæld, at der venter Rødovre en hård dyst på søndag.

Hermed også en opfordring om at droppe Superligafodbolden, familiebesøget og lektierne og i stedet ligge vejen forbi Rødovre Hallen på søndag og støtte pigerne alt I kan.

Ses vi? Ja da!

Af: Daniele "DB" Berardino
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
07-04Greve - Dame 12 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
20-04Helsingør - Dame 1
Denne uges kampe...