12-11-2012: Forgangne uges kampe - tre gange points, én gang tæt på, én gang nedsabling.
3 ud af 5 Herlev-hold tjente points i den forgange uge.

Først og fremmest må fremhæves U17, der ude mod Solrød-Greve "Tigers" tjente sæsonens første point, i en uafgjort 3-3 kamp. Det var endda tæt på alle tre points, da Tigers desværre udlignede med ca. et minut tilbage af kampen. se statistik [KLIK HER]

Også Herre 3 tjente sæsonens første points, 3-3 ude mod de sædvanligvis særdeles nærkampstærke sømænd fra Søværnets Idrætsforening SIF. Her en flot debut i floorballsporten til U5/U7 træner Bo Andersen og familie!

Herlev FC's damehold spillede tidligere på ugen mod Hafnia og tjente 1 point på 1-1 i den ordinære kamp. Herefter var der forlænget spilletid om bonuspoint, hvor damerne fra Amager desværre trak det længste strå. Se statistik [KLIK HER!]

U13 var snublende tæt på deres første point, da kampen mod Stevns kun blev tabt med et enkelt mål, 5-6. U13 har haft en hård sæsonstart mod en række ældre og stærkere modstandere, men spillet bliver bedre og bedre, og trænerteamet er ikke i tvivl om, at fremgangen vil fortsætte og der nok skal komme points op tavlen.

Herre 2 "Hotboys" var med en usædvanlig smal trup på langfart til Benløse. Benløse-truppen var betydeligt større og krydret med en hel del meget løbestærke ungersvende. Ikke desto mindre var de første to perioder absolut godkendt, Hotboys endda foran 2-0, og 3-3 efter to perioder. Desværre er en kamp på tre perioder, og i 3.periode blev Hotboys spillet langt ned under gulvbrædderne, for at ramme et absolut lavpunkt med to baglæns mål i samme powerplay i sidste minut. 10-4 til Benløse endte det, og turen hjem fra Midtsjælland føltes lidt halvlang derefter.

Af: Peter Holm
07-04Greve - Dame 12 - 2