Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

01-04-2012: Beretning fra Ungdomslandsstævnet 2012 - 6 ud af 6
Søndag fortsat
U15 (stor bane):
De skulle spille deres semifinale i B rækken mod Lyngby som de desværre tabte 4-2 til. Dernæst var det kampen mod Vanløse/Southbridge som de vandt 4-1. Og dermed endte drengene på en tredje plads i B række. I alt nummer 11 ud ag 13 hold.

Alt i alt, fik drengene lov at spille flere tætte kampe og de nye på holdet fik en kanon oplevelse med deres nye holdkammerater som de lærte nærmere at kende efter denne tur.

Pige Junior (Kleinfeld):
Pigerne stod til en meget svær semifinalen mod Benløse som de dagen før tabte 3-0 til. Det skulle da også vise sig at være ’en for stor mundfuld’ for dem og de endte med at tabe 5-0. Derefter skulle de spille om tredjepladsen en kamp de skulle spille imod Copenhagen U13 Piger, her vandt Herlev pigerne 2-0. Det gav dem en tredje plads ud af syv hold. En placering de kan være meget stolte af. Stort tillykke til pigerne med deres flotte resultat.

Alt i alt så gjorde pigene en super figur og spillere mange gode kampe.

Afrunding:
Alle holdene var inden dagens kampe delt ind i diverse biler fordelt efter hold så alle kunne komme hjem når ens kampe var færdig spillet.

Der blev under hele stævnet gået meget op i at der skulle være fair play som fokus punkt for alle. Derfor var der en stor kampagne omkring dette og opførelse under stævnet. Jeg synes alle levede op til dette og oplevede ingen hold der ikke var fair. For første gang i Landsstævnets historie skulle der gives en fair plat pris og denne pris gik til mig, Carina Kaarsberg, efter jeg havde rette resultat på en kamp vi havde tabt og ikke vundet så vi i stedet for at skulle spille finale, spillede om tredje pladsen i B række. En pris jeg selvfølgelig er meget glad for og forhåbentligt viser resten af ungdomsspillerne af man altid skal være fair overfor modstanderne. For resten tak til Philip Würtz og hans far der kom med medaljen til mig da jeg var taget hjem der.

Frederik Christensen fik også udleveret sin Guldmedalje for Speedshooting, foran en halvfyldt hal, der klappede ham ind på banen og ud af banen. Det eneste der var synd var at der ikke var nogen rigtig tilbage fra Herlev da han først fik den ca. kl. 13.30 et stykke tid efter alle andre Herlev hold havde spillet færdig.

Jeg vil gerne benytte denne beretning til at sige tak for lån til alle forældre for jeres børn, det har været en fornøjelse at låne dem for weekenden og mange tak for alle jer der tilbød og kørte frem og tilbage til stævne. En stor tak til Georgiana og Marianne (Casper og Emils mødre for U7), for hjælpen under stævnet med at holde styr på ungerne. Endvidere skal DaFU og ikke mindst Benløse Floorball Club have et kæmpe tak for et kanon velholdt stævne og i håb om de tager fanen op igen til næste år.

Og slut tak til alle jer dejligt ungerne for en helt i gennem fantastisk tur. Jeg glæder mig allerede til næste års Landsstævne.



Af: Carina Selmer Nyholt
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
27-02H3 Hotboys: 250 kampe til Anders el Capitán Nyholt 
Flere nyheder...
Seneste kampe
20-04Helsingør - Dame 1
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
06-04Vanløse 2 - Herre 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
22-04Dame 1 -
Denne uges kampe...