28-03-2011: H1: Beretning fra weekendens slutspilskampe i Århus
Herrerne gæstede Århus i weekenden. En smuk by, der på mange måder godt kunne få København til at blegne og med gæstfrie folk hvor man end var. Team Århus tog også godt imod os, men da der først blev fløjtet op til kamp var det slut med gæstfriheden.

Lørdag spillede vi i Hasselager hallen. En hal der vækkede gode og sjove minder om mange MBC ture. Men det sjove tog hurtigt slut. Vi var ikke klar på den start der ventede os. Århus pressede godt overalt på banen, og det var ganske småt med Herlev spil. Hurtigt kom vi bagud, og Århus var ganske dominerende i de 2 første perioder. 6-0 til hjemmeholdet var de kedelige facts der stod at læse på måltavlen, men egentlig også ganske fortjent.

Mange hold ville med den kendsgerning være slået op i banen, spare kræfter og tænke på næste dags kamp. Men sådan spiller klaveret ikke i Herlev. Det var vigtigt for os at gå ud i sidste periode og få vist nogle andre takter som vi kunne tage med og gøre brug af til den næste kamp. Og det var da også et helt andet Herlev hold der kom på banen. Samtidig må vi nok også sige at Århus lige havde sat gearet en tak ned. Men sidste periode endte med at Herlev havde reduceret til slutfacit 7-3. For Herlev scorede Joakim Ottosson 2 mål, mens Peter Meincke blev noteret for et enkelt mål

Der var god optimisme at spore i Herlev lejren. Spillerne troede på sig selv igen, og viste nu hvad opskriften var til at lave et godt resultat.

Aftenen foregik med en samlet spisning, hvor maverne blev fyldt godt ud. Og derefter landkamp på storskærm. Det var sgu svært at holde sig vågen, og da først Norge havde udlignet var det slut for i dag.

En god nats søvn for de fleste, og kvartfinalernes 2. kamp skulle spilles.

Anden del af beretningen: [KLIK HER]!

Af: Tommy Reele
24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3