02-10-2010: H1: Nederlag til Rødovre
OPDATERET referat/statistik
Herlev FC's ligaherrer mødte i sæsonpremieren de forsvarende DM-bronzevindere fra Rødovre, på udebane i Rødovre Stadionhal.

Herlev spiller en rigtig god første periode som dog tabes 0-1 og det gav gode forhåbninger for resten af kampen.

Desværre forløb de sidste to perioder ikke helt efter planen. Rødovre var dygtige til at score nogle hurtige mål og det tog noget af gejsten fra Herlev spillerne.

Morten Trostman kunne efter 13 sekunder af tredje periode reducere men Rødovre blev ved med at mase på.

Kampen endte 10-1 til Rødovre. En sejr der blev alt for stor fordi Herlev var for "flinke" til at forære både plads og bolde til Rødovre.

Om man taber 2-1 eller 10-1 ændrer ingenting på pointtavlen, så nu skal der trænes med en ny trup der er suppleret med tre nye svenskere der faktisk gjorde det rigtig godt når man tænker på at de ankom fredag aften, og det var første gang de så deres holdkammerater. Målmand Johan fik ikke debut i dagens kamp.

Os på lægterne er sikre på at det bliver meget bedre med nogle træninger i benene og så ville det være dejligt hvis de unge smed noget af "frygten for at fejle" og i stedet troede lidt mere på egne evner.

OPDATERET med referat og statistik fra kampen: [KLIK HER]!

Af: Jan Juel Michelsen
07-04Greve - Dame 12 - 2