14-02-2010: Bronze ved Oldboys DM
Lige et kort resumé af dagens oldboys DM der blev afholdt i Vanløse.

Vi skulle spille i en alle-mod-alle pulje bestående af seks hold og vi lagde ud med en 2-2 kamp mod FFK efter en lidt sløj præstation. Derefter stod menuen på Vanløse der blev besejret 4-2 og derefter et nederlag til de senere mestre fra Bulldogs med 4-2. Så fik Esbjerg en lektion på 4-1 og Jægerspris måtte også forlade banen med et nederlag på 4-1 i en kamp hvor Dennis Hansen desværre måtte udgå med en fibersprængning i baglåret.

Det betød en semifinale mod Esbjerg som vi burde vinde, men en helt elendig første periode ender 0-3 og det var virkelig op ad bakke. Anden periode var bedre men tættere på end 2-3 nåede vi ikke og det var et slukøret hold der måtte forlade banen.

I kampen om tredjepladsen skulle vi møde FFK og selvom vi kom bagud 0-1 vandt vi en sikker 3-1 sejr og dermed bronzemedaljer.

Vi kan ikke være helt tilfredse med indsatsen for vi burde have spillet finale men semifinalen mod Esbjerg ødelagde en ellers god chance for guld til Herlev.

Tak for en hyggelig dag til alle spillerne fra HFC der stillede med følgende hold:

Jan Møller, Mette Bidstrup, Tine Ingvardsen, Tommy Reele, Jesper Lundgren, Henrik Rossen, Michael Smedegaard, Michael Tjørnemark, Jens Lausten, Peter Holm, Dennis Hansen, Daniele Berardino og Jan Juel.