21-01-2010: H1: Et tilbageblik på årets første fire kampe ...
Tid til et hurtigt tilbageblik på forårets første 4 kampe i ligaen.

3. januar kl. 9.30 skulle Herlev spille ude mod Hørsholm. Morgentræthed var at spore hos de fleste og under opvarmning var det også tydeligt at boldkontrol mv. efter 3 uger pause ikke var den bedste. Spillet hos begge hold var langt fra ligastandard. Hørsholm var dog bedst til at udnytte fejl og de få muligheder der var i kampen. Herlev vågnede først op i 3. periode, men hvor det var for sent. Kampen endte 5-4 til Hørsholm.

6. januar skulle vi så spille ude mod Rødovre. Efter halvandet minut var Rødovre foran 2-0 og så var kampen reelt afgjort. Rødovre vandt yderst fortjent 12-2.

Ugen efter, skulle vi så en tur til Vanløse. Vanløse bragte sig i de 2 første perioder foran 3-0, selvom Herlev også havde deres chancer. Herlev lagde et godt pres i 3. og lykkedes på lige godt 2 minutter midtvejs at udligne til 3-3. Vanløse tog time-out, og den blev fra Herlevs side brugt på at sige at vi skulle fortsætte presset. Det så desværre ud til at spillerne trak lidt i bremsen, og på nogle dumme situationer, kunne Vanløse forholdsvis let lukke kampen til 5-3.

2 dage senere kom Hafnia på besøg i Herlev. Det blev en målrig kamp, hvor Hafnia trak det længste strå med 11-6. Herlev skabte kampen igennem mange chancer, og afslutningerne var bedre end set længe.

På lørdag gælder det så 3. opgør mod Hørsholm. Det er kun en sejr der tæller. Forsvarspillet skal være bedre, men angrebsspillet skal vi tage med fra Hafnia kampen. Så er jeg sikker på at de 3 point nok skal komme til Herlev.

Af: Tommy Reele
07-04Greve - Dame 12 - 2