21-12-2009: Flot Herlev-sejr i CBS X-Mas Cup
Hr. Juels indlæg i gæstebogen om Herlev-holdets bedrifter ved CBS X-Mas Cup fortjener at blive gengivet som en "rigtig" nyhed.

HFC stillede med et blandet hold med spillere fra Skrue 2, Hitmen, Hotboys og Dame 1. Taktikken i de indledende kampe var klar. Misbrug Hotboys og Bidder ved at få dem til at løbe så meget som muligt - de skulle jo gå efter de indledende kampe...!!!

Det resulterede i to sejre, blandt andet 2-1 over Rødovre (vigtigt) og to nederlag og dermed var HFC klar til semifinalen mod Jægerspris. Vi startede som lyn og torden og efter de første 10 minutter stod den 4-0. I anden periode kom Jægerspris bedre med og reducerede flere gange men kom aldrig tættere på end to mål. Cecilie afgjorde kampen med scoringen til 5-2 i kampen der endte 5-3 til HFC. Dermed var vi højst overraskende klar til finalen mod værterne fra CBS Sport.

Bloch scorede hurtigt til 1-0 men CBS udlignede kort efter. Stillingen var 1-1 ved pausen. I anden periode får HFC tilkendt et frislag og Juel banker den op i hjørnet til 2-1. CBS satser hele butikken og hiver målmanden ud og Juel kan afgøre med scoring til 3-1 i tomt mål.

En super god præstation af hele holdet og specielt Julie, Camilla og Cecilie gjorde det rigtig flot mod de andre hold der ikke havde pigespillere med.

Camilla fik pokalen med de store ører med hjem og sidder sikkert og drikker letmælk af den i dette øjeblik.

Tak for en god turnering til alle deltagere fra HFC der til fulde forstod det taktiske oplæg, der selvfølgelig inkluderede at Hotboys blev sendt "i bad" da turneringen skulle afgøres :-D

Af: Jan Juel Michelsen
24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3