18-09-2009: U17: Herlev vandt træningskamp mod Rødovre
U17-træner Frederik Bloch havde fredag arrangeret endnu en træningskamp, denne gang ude mod Rødovre.

Herlevs Jan Juel havde påtaget sig jobbet som dommer - tak for det.

Den første træningskamp mod Valby var ikke noget at råbe hurra for, så det var spændende at se om der var sket fremskridt.

Rødovre havde 15 spillere, mod vores 10 (Timo var syg), og det pudsige var at de havde en gammel Herlevdreng Niclas Petersen på mål.

Herlev havde åbenbart fået lidt mere styr på spillet, og spillede faktisk en rigtig god kamp, med mange gode detaljer, der blot trænger til at blive pudset yderligere af.

Desværre fik vi mange udvisninger, 5 x 2 min.

Herlevs Michael Thomsen bragte os foran 0-1 efter 5 minutters spil, men Rødovre fik udlignet.

Efter et kvarters spil fik Mikael Juhl bragt os foran 1-2, resultatet af 1.periode.

I starten af 2.periode fik Christoffer Ericssen bragt Herlev foran 1-3, men Rødovre svarede igen og reducerede til 2-3. Et voldsomt pres fra Lasse Clausen og Mikael fik Rødovres spiller til at lave selvmål - perioden endte 2-4.

I 3.periode slog Christoffer til endnu engang, og Lasse fik nettet efter et meget flot samspil med Mikael - nu til stillingen 2-6.

Rødovre kom tilbage og reducerede til 3-6 - resultatet af dagens træningskamp.

Dejligt at se at der var sket fremskridt siden sidst - og vi kan konstatere at det heldigvis er gået den rigtige vej her 14 dage før sæsonens første kamp.

Af: Johnny Byrgesen

24-03Rungsted-Hørsholm - Dame 15 - 3
17-03Greve 2 - Herre 3 (Hotboys)13 - 6
09-03Hvidovre 3 - Herre 23 - 3
01-04Dame 1 - Hafnia
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 3