Helsingør FT 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 3. februar 2024 13:00

6 - 6  (2 - 5, 1 - 0, 3 - 1)

Så var det blevet tid til returopgør med Helsingør som modstander. Første opgør i Hotboys Dome bød på et nederlag til Herlevs Fineste på 3-7. En kamp hvor vi ikke helt kunne hænge på deres super start. (De førte 4-0 efter 12 minutter.) Og de scorede efter blot 27 sekunder. Men det skulle vise sig, at dagens kamp faktisk ikke skulle være så meget anderledes. I hvert fald ikke i 1 periode.

Skind og hans dejlige kone Mette holdt kobberbryllupsfest, så var der hevet lidt i Hotboys fra flere retninger. Men et kæmpe tillykke til Skind og hustru skal vi jo lige have med på vejen. Mon ikke Skinds fest havde lidt med det noget decimeret fremmøde af Hotboys til kampen at gøre? I hvert fald kunne blot 8 Hotte drenge melde klar til kamp. Allan på kassen, 3 backer og 4 angribere. Men det er set værre, og vi jo Hotboys, lige meget om vi er halvanden kæde eller 3 kæder.

Men med første kamp in mente, og Helsingørs placering som et tophold i tabellen, var det en lidt forsigtig forventning, vi gik ind til dagens kamp med. Vi skulle bare overleve, og helst ikke blive løbet over 2 cifret i kampen. Et mål ville være fedt, men nu måtte vi jo lige se.

En traditionel forvirring omkring hvilken adresse Helsingør spiller på, gjorde at Hotboys mødte ind i ganske kort tid før kampstart. Allan gik først ind foran kassen, da kampen skulle starte. Men inden da havde vi allerede trukket tiden lidt, da vi jo havde en spiller at hylde. Militær spillede nemlig sin kamp nummer 300 +1 denne lørdag. Altså sin kamp nummer 301 i Herlev trøjen. Og det skulle hyldes og belønnes med blomster før kampen. En lille t-shirt med teksten ”Militær 300 kampe +1” blev det også til. Tak for hjælpen til Helsingør for at hylde vores alles Militær. Men nu kunne vi ikke trække pinen ud længere, og kampen skulle i gang.

1. periode starter desværre som første opgør. Efter blot 32 sekunder er vi bagud. Lidt som første kamp. Men så skete der er klar ændring. Der blev godt nok scoret 4 mål kort efter, men det var sgu Hotboys som lavede dem! John John fik sat Hotboys på tavlen, og det første delmål i kampen var klaret. En fin assist af Militær for øvrigt. Og så startede Militær for alvor showet op. En aflevering fra undertegnede til Militær, kastede endnu en Hot scoring af sig. Miltær med sit første mål i kampen. Lige efter vinder John John faceoff’en ned til mig. Jeg kan se Militær er løbet foran deres mål, og sender en høj bold afsted. Militær knalder til den i luften kort over gulvet, og endnu en scoring fra Militær. Blot 8 sekunder var der mellem disse 2 mål. Sikke en start.

Men vi er ikke færdige. John John lægger en bold på mål kort efter, og Snerle kæmper godt for det inde i slottet, og bolden går sgu ind. Sådan drenge. OG Hotboys var ikke færdige endnu i 1. periode. Kort efter finder Snerle Militær, som vipper en super baghånd op under taget i målet og hattricket er i hus! 1-5 til Hotboys efter blot 14 minutter! Alt gik vores vej. Stort set alle bolde som blev lagt på deres mål, gik ind, og vi spillede rigtig fint rundt med bolden, trods et stigende pres fra de noget chokeret Helsingørspillere. Et enkelt mål mere i perioden gik ind bag Allan, men en super periode som Hotboys vinder 5-2 var en realitet. Vi får også et powerplay, men trods gode pasninger, bliver der ikke scoret. Wow for en periode. En velkommen pause og lidt tid til lige at få 1. periode til at synke ind. Vi førte kampen, og spillede supergodt. Den havde ingen set komme før kampen. Mindst af alle os selv. Der var dog langt til slutfløjt, men vi havde da noget at køre videre på.

2. periode bliver noget anderledes end første. Blot et enkelt mål bliver der scoret, og det er desværre Helsingør, som får reduceret. Dette i powerplay, da Borg lige må sidde 2 minutter for Ukorrekt slag. Selve perioden er et langt pres mod vores mål, med enkelte udfald fra vores angribere. Vi havde faktisk en håndfuld chancer i perioden, som kunne have givet mål, men der manglede lige det sidste i afslutningerne. Både Snerle, Militær, John John og Holm havde fine chancer.

Men som kampen skrider frem, er det tydeligt, at Hotboys ikke er ret mange spillere. Vi bliver mere og mere trætte, og presset bliver flyttet helt ned foran Allans mål. Men adskillige kanonredninger holder os inde i kampen. Allan fik lov at arbejde i dagens kamp. Men 2. periode løber ud, og stillingen er 3-5 inden de sidste 20 spilleminutter. Puha for en kamp. Vi var mærkeligt nok stadig med i kampen, men havde efterhånden ingen luft tilbage. Snerle måtte udgå af 2. periodes slutning, da han fik et fur, men meldte sig heldigvis klar igen til 3. periode.

3. periode blev meget lang. Tiden gik langsomt, men Helsingør spillede hurtigt. Et rent bombardement af skud ramte Allans mål i de første 5 minutter. Flere gange så vi bolden inde bag Allan, men han nægtede at give op. Vanvittige redninger stod i kø, med en firdobbelt redning helt i top. 3 hårde skud blev reddet i træk, inden Allan reddede endnu et med masken. Alle skud inden for ganske få sekunder. Ved ikke hvordan han gjorde det, men hold da k…

Kort tid efter finder John John lidt luft og driver gæk med Helsingør. Han af dribler flere spillere og til sidst deres keeper, og Hotboys scorer sgu igen. 3-6 med 14 minutter igen. Men Helsingør presser på, og Hotboys er helt flade. Vi får stadig spillet rigtig godt rundt, men vi bliver straks presset af sultne modstandere. Det er ren overlevelse det sidste kvarter af kampen. Og sådan cirka hver 3. minut scorer Helsingør. Med 6 minutter igen får de udlignet, og Hotboys er flade. Både i luft, men også på humør. Det ser svært ud, trods en super indsats. Men nu må vi lige rykke sammen på banen, og se hvor langt vi kan holde.

Der bliver lidt fysiske dueller i alle nærkampe. Der bliver brok og frustrationer i begge lejre, da kampen er helt på spidsen. Allan bliver slået over fingrene og får et knæ i hovedet, uden at dommerne fløjter af. Allan bliver rasende, og får efterfølgende fat i bolden i spillet og maser den i hånden! Dommerne dømmer straffe, Allan går nu helt amok på dommerne, og det hele er oppe og køre…. Efter lidt skænderier, bliver det hele dog til en faceoff i hjørnet. Det var godt Allan kunne forsætte. Men dommerne lod nok lidt for meget passere for begge hold i denne periode af kampen.

Med sølle 1 sekund tilbage bliver det for meget for Snerle. Han får 2+10 minutter for dårlig opførsel. Snerle sætter sig i udvisningsboksen, og vi skal jo have en ekstra mand over og sidde sammen med Snerle. Vi kigger på bænken og det er kun Holm der sidder der. Vi var jo blot 7 markspillere. Så vi tømmer bænken og resten spiller kampen færdig. Helsingør kan ikke nå det, og en uafgjort er i hus. Til stor lettelse for Hotboys. Kampen ender 6-6.

Sikke en kamp. Helsingør ville gerne have haft mere med fra kampen, og Hotboys ville gerne have haft mere med fra kampen! Så måske en uafgjort er et fair resultat. En stor dag i Hotboys trøjen, og masser af underholdning til de fremmødte tilskuere. En klart godkendt indsats af samtlige deltagende Hotboys. I forhold til stjerner fra kampen, så er det umuligt at fremhæve 3 spillere, da alle gav sig helt og fuldt ud. Så alle får tildelt en 1.stjerne!!! Men et par ord med på vejen skal i da lige have.

Allan. Helt vanvittigt mange redninger i løbet af de 60 minutter. Fik brugt sit udstyr denne dag.

Benjamin. Løbestærk selv i 3. periode. Løb og spillede en super kamp. Var meget tæt på at få sit første mål.

Borg. Fik omkring 1000 stk. salamier i løbet af kampen. Den ene trak simpelthen blod. Av for pokker.

Capi. Lavede 2 points i første opgør mod Helsingør. Sørme om ikke jeg var heldig at få 2 assister mere i dag.

Holm. Fantastisk løbearbejde både frem og tilbage. ”Reddede” mange skud i sine utallige returløb.

Snerle. Kæmpede som en gal. Væltede flere gange i dueller med modstandere, men rejste sig gang på gang.

John. Scorede 1. og sidste mål for Hotboys. Dejlig bold sikker i masser af momenter. Det gav lidt ro.

Militær. Jubilæumskamp. 301 kampe. Assist, Hattrick, Højt humør, En vanvittig 1. periode! Arbejdshest.

Jeg kunne skrive rigtig mange ting ud for samtlige spillere, men referatet er i forvejen ganske langt. In short. Militær var for vild. Resten af Hotboys fulgte rigtig flot op.

En kæmpe tak til supporterne skal vi også have med. Masser af fans og god stemning. Tak for hep, og jeg håber i fik et stykke kage efter kampen. Tak tak tak.

En lille morsom betragtning her til sidst.

Før kampen havde Snerle kun fået pommes frites at spise. Men Borg trøstede med at bemærke at pommes frites er ”50% pølsemix!”. Så Snerle var helt klar til kamp.

En rigtig fin dag for Herlevs Fineste, og et meget overraskende point til Hotboys kontoen. Alle Hotboys kan være stolte af denne indsats og gå med oprejst pande ud i weekenden.

Af: Anders Nyholt