Herre Senior - 27. januar 2024 10:00

10 - 3  (5 - 0, 2 - 1, 3 - 2)

HÅRD MODVIND FOR DE SMÆKRE I HVIDOVRE

Så var det endelig blevet tid til en kamp for Herlevs fineste - efter hele 2 måneders kamppause midt i sæsonen! Det tror jeg ikke vi har prøvet før??? Men den lange kamppause skulle altså have en ende, og Hotboys skulle på udetur til Hvidovre.

Vi vandt første opgør med tætte 6-5, så det var umiddelbart en tæt kamp som var i vente. Meeeen vi skulle blive klogere. Den første modstander som ankommer til hallen, er Casper Breitenbach. En tidligere Herlevspiller, som nu spiller elite i Hvidovre. Casper er også inde over landsholdet, så en ganske stærk modstander til Hotboys. Og det skulle blive ved. Den ene unge spiller efter den anden dukkede op til kamp for Hvidovre. Det så lidt svært ud for de pausevante Hotboys. Men vi fik varmet op, og Hotboys var så klar til kamp, som vi nu kan blive. Kampen skulle i gang, og det blev med meget højt tempo!!

1. periode. Hvidovre starter som lyn og Torden. Efter bare 33 sekunder er bolden inde bag Allan i målet. Og præcis et minut senere står den 2-0. Av for en start. Hvidovre buldrede på med de unge spillere, og Hotboys var klart overmatchet. Hotboys rykker lidt sammen i bussen, og står mod presset med oprejst pande. Det ender dog med at

Hvidovre vinder 1. periode med 5-0. Ikke så meget mere at sige om denne periode. Perioden slutter dog med en 2+10min udvisning til Holm. Faktisk en udvisning som kommer efter en dommerfejl, men lad nu det ligge. Holm starter ude i 2. periode. Vi havde 2 målmænd med til dagens kamp, og de stod på skift gennem hele kampen. Der var rigeligt at se til…… Så at det var muligt at skifte og få en lille pause, var vist ganske givtigt i denne kamp.

En velkommen pause, og lidt humør tilbage i de gæve Hotboys. Humøret kom lidt tilbage i takt med at pulsen kom lidt ned. Hotboys var stadig ved godt mod, men kunne godt se, at det måske var mere realistisk at gå efter uafgjort frem for at satse på alle 3 point! Men vi starter 2. periode i undertal, og må kæmpe alt hvad vi kan. Og det gav sgu pote. Efter 1 minut af undertallet, får Militær fundet John John, som sætter Hotboys på tavlen! En stor lettelse for hele holdet. Så fik vi da ikke æg! Vi overlever undertal, og spillet fortsætter.

Efter 5 minutter får Hotboys sågar et powerplay. Det er også altid spændende at se, om det er godt eller dårligt for Hotboys? Men vi får faktisk spillet bolden godt rundt, og får nogle gode skud afsted. Ingen scoring, men klart godkendt powerplay. Med 1 minut tilbage af 2. periode, er der ved at være flade batterier hos Hotboys. Hvidovre får scoret 2 hurtige mål inden pausen, men en flot flot periode af Hotboys. Vi stod flot imod deres pres, og fik scoret et mål. Stærkt gutter.

3. periode skulle spilles, og der var ganske fint humør på gutterne. Det var en periode, hvor det måtte gå så godt det kunne, da vi absolut var presset i lange perioder af kampen. Men målmænd, backer og angribere gav alt hvad de havde. Der blev blokeret skud fra alle sider, og alle var flade, når man endelig kunne komme ud og skifte. Hvidovre buldrer på, og Hotboys kæmper. Og midtvejs i perioden får vi sgu endnu en basse!

Theis får vredet sig fri efter en pasning fra Borg, og lægger bolden i kassen. Sådan Theis! Endnu engang lidt moral til hele holdet. Hotboys spiller faktisk godt i de sidse 2 perioder af denne svære kamp. Vi har en del chancer, men deres målmand står en fin kamp. Men med 7 minutter tilbage, kan han ikke holde stand mere. Snerle får en bold fra Theis, som han skyder ind bag Hvidovre keeperen, og dagens sprint starter! Snerle sætter i fart som sjældent set før. Han skal hen og fejre med sin familie, som sammen med en hele del andre supportere er kørt med til Hvidovre. Sikke en fejring! Dejligt at se vi stadig kan være helt ungdommelige, når vi glemmer vores alder. Super mål Snerle.

Hvidovre scorer sidste mål i kampen, og tiden løber ud. Kampen ender 10-3 til Hvidovre.

Fuldt fortjent, meen de havde også fået hjælp i forhold til første kamp i denne sæson. Tror faktisk de havde en gennemsnitsalder på under 20, og Hotboys er jo nok oppe i 40’erne! Men bravt kæmpet alle i smukke Hotboys.

Vi skal jo også have et par stjerner fra dagens kamp, selv om alle deltagende Hotboys har fortjent anerkendelse efter dagens indsats, så er der altså lige 3, som har skinnet lidt lysere end de andre. Stjernerne er blevet som følger.

1*. Nikolaj ”Borg” Borg.
En travl mand! (Borg havde som resten af Hotboys meget travlt denne lørdag formiddag. Men med udvisninger, skader og diverse justeringer, så måtte Borg holde tungen lige i munden, for om han var inde med den ene eller anden back. Men Borg leverede og tog skift med flest forskellige Hotboys denne formiddag.).
Assist! (Borg fik ”snakket” sig til sin assist. Det vil sige Borg, afleverede til Theis, men dommerne havde ikke lige set det. Men Borg fik som fortjent, og dejligt med en assist til Borg.).
Mange mærker. (Borg fik som stort set resten af holdet mange blå mærker i dagens kamp. Der blev blokeret skud, og Borg er ikke bange for at give alle besked. Vi kunne sagtens høre, når Borg blev ramt, og det er jo en god lyd, da det jo højst sandsynligt har reddet et mål.). En super kamp Borg.

2*. John ”John John” Jensen
En brav fight. (John John kunne løbe og drible med dagens modstandere. Og det gav masser af gode fights. John John var en evig trussel mod deres opspil, og fik fat i mange bolde. Smukt arbejdet John John.).
En Basse! (John John fik lavet vores første mål i kampen. Det gav faktisk en stor lettelse, for så var vi da på tavlen. Det lignede ellers en uoverkommelig opgave i 1. periode.).
Kom igen John John. (John John måtte udgå sidst i kampen pga. en skade. Superærgerligt, men forhåbentlig er du hurtig frisk igen. God bedring, og vi håber på en speedy recovery!). Stærk kamp John John.

3*. Peter ”Holm” Holm.
En bisse! (Holm fik 2+10min i slutningen af 1. periode. Der blev begået en fejl, og Holm reagere på denne fejl. Desværre lidt for meget, så dommerne giver Holm 2+10 min. Derefter retter dommerne fejlen, og spillet går videre. Lidt ærgerligt for Holm, men også lidt sjov episode.).
Ikke hver dag det sker! (Holm har fået en 10minutters udvisning før, men vi skal helt tilbage til 2016! Men kom igen Holm. Du skal heller ikke finde dig i alt.).
Gode skift. (Holm havde masser af gode skift. Der var travlt, men Holm kom ganske fint af med bolden til en medspiller, eller en befrier, hvis der var brug for det.) En rigtig god kamp trods de lidt mange udvisningsminutter Holm.

Tillykke til alle 3.

Godt kæmpet alle mand. Det var en velfortjent pilsner som kunne nydes i omklædningen efter kampen. Der skulle jo også lige kåres en MOM. Man Of the Match. Men trods stemmer på hele 7 forskellige spillere, var der ingen som havde stemt på sig selv så mange gange som Snerle, så et kæmpestort tillykke til Snerle med titlen.

En stor tak skal også lyde til vores mange supportere som var mødt op denne lørdag formiddag. Tusind tak for støtten. Nu har vi så kamp allerede næste lørdag. Så nu kommer kampene altså med kortere interval. Så pas på jer selv, så vi ikke får nogle skader (skynd dig at blive frisk John John), og lad os se om ikke vi kan finde lidt points at tage med hjem fra næste kamp i Helsingør til Hotboys kontoen.