Benløse FC 3 - Herlev FC 3
Herre Senior - 12. oktober 2023 19:45

11 - 4  (4 - 1, 3 - 2, 4 - 1)

Så var det blevet tid til en aftenkamp på udebane i Benløse. Det var lang køretur, og heldigvis var der lige over 2 kæder med smækre Hotboys at finde i Benløsehallen.

Der var desværre også mødt mange Benløsespillere op, og de så både yngre og lettere ud end de fleste af os brave Hotboys, men det har vi før både tabt og vundet imod. Men det så lidt skræmmende ud til opvarmningen. Vi fik dog en god opvarmning, og kampen skulle i gang.

1. periode startede. Og der var fart på. Benløse scorede kampens første mål. Øv. Vi havde nogle gode chancer, men var ikke helt skarpe. Det var de dog, og de scorede desværre igen. Og igen. Nede med 3-0 så det svært ud. Og det skulle blive meget værre. Theis måtte desværre udgå med 2 minutter tilbage af 1. periode. Et vrid i knæet satte en stopper for hans kamp. Av for pokker. Det så ikke helt godt ud, og Theis måtte desværre sætte sig på tribunen med en ispose. 1. periode slutter 3-0. Skid hul i resultatet, men det var noget pi.. med Thies. Benløse var bedre og det var ganske fortjent.

2. periode skulle vi frem ad banen. Vi måtte have hul på deres keeper, og vi skulle stå lidt tættere i forsvaret. Men som Hotboys jo kan, så laver Tiger et trylletrick i starten af perioden, og kort efter scorer Benløse igen. Så fik vi skudt vores nye målmand Jan godt i gang. Eller noget. Han nåede kun at stå i kassen i sølle 12 sekunder, før bolden lå bag ham. Det var ikke hans skyld, men det var de kolde facts. 2. periode bliver dog bedre spillemæssigt for Hotboys. Benløse er stadig klart hurtigst og bedst, men vi kommer også med gode muligheder. Og ganske som fortjent, så får Hotboys hul på bylden. John John bliver spillet fri af Militær, og han scorer. Sådan drenge. Benløse scorer dog også. Men Militær laver endnu en assist til John John. Sådan. Men igen scorer Benløse. John John laver dog også et solomål, og efter en fartfyldt periode, så er stillingen 7-3 inden den sidste pause.

En flok trætte Hotboys er lidt betænkelige ved udsigten til yderligere 20 minutters spil. Vi tabte kun 2. periode med 1 mål. En forbedring, men stadig ikke helt nok. Vi måtte se om vi ikke kunne få lidt ud af 3. periode.

Men det blev desværre ikke så meget. Benløse buldrer frem ad banen, og Hotboys skyder mest bolden til befriere og ud og skift. De får yderligere et par mål, og kampen er ved at ebbe ud. Men Militær vil lige vise et drøn af et skud. Jeg får prikket bolden frem til Militær, som i en sidste kraftudladning hamrer bolden op under overliggeren, og ind i mål. Et dommedagshug uden chance for deres keeper. En fin detalje at gå hjem på.

Kampen ender 11-4 og vi er helt flade. Tak til Benløse for en fairspillet kamp. Puha. Vi skal dog lige have nogle stjerner og de er blevet som følger.

1*. Lars ”Tigerlilly” Rørby Johansen.
Gode løb med frem. (Tigerlilly havde mange gode løb frem i banen. Det var smukt at se en back støde med frem, og hjælpe angrebet. Det blev ikke til nogle mål, men flot arbejde Tiger.).
Poledancer? (Tiger kom ud i en meget lav udstrækning i aftenens kamp. ((Tror han trådte på en stav.)). Men han var helt elegant som en rutineret poledancer?? Han blev heldigvis ikke skadet, men fik et godt stræk. Så måske Tigerlilly tjener lidt om aftenen på denne eksotiske dans. Who knows?).
”Gode løb frem ad banen”. (Tiger havde i starten af 2. periode en bold i eget hjørne. Han mente, han lige kunne smutte udenom sin direkte modstander. Han prøvede, men det kiksede. I stedet for scorede Benløse få sekunder efter. Kom igen Tiger. Du hjalp til gengæld til med en Hotboys Rekord!). Super kamp Tiger.

2*. Jan ”Svenskeren” Nåred.
Ny Hotboy! (Vi havde til aftenens kamp en helt ny Hotboy med! Et stort velkommen til Jan, skal lyde fra hele Hotboys. Dejligt du vil være en del af Danmarks Hotteste familie.).
Debut. (Jan fik sgu også debut i aftenens kamp. 2. periode startede med Jan på mål, og han gjorde en super figur i kassen for Herlevs fineste. Fedt med en ekstra keeper.).
Hotboys Rekord! (Jan var lige kommet på banen, og er allerede noteret for en vaskeægte Hotboys rekord! 12 sekunder gik der, før bolden lå bag Jan i målet! Det er sgu stærkt. Tiger må have et klap på skuldrende for sin deltagelse i målet. Men en flot og helt unik rekord af Jan i målet. Tillykke.).
MOM. (Jan blev efter kampen kåret til Man Of the Match. Fuldt fortjent. Der var stemmer på andre, men ingen over eller ved siden af Jan denne aften. Stort tillykke med titlen.). Fedt at have dig med og godt kæmpet Jan.

3*. Nikolaj ”Borg” Borg.
Gode skrig! (Borg er en højlydt spiller. Når han bliver skudt ned af modstanderne, så kan alle høre det. Det er dejligt, du blokerer skuddene Borg, og dejligt at du får smerten ud med det samme. Der var desværre lidt mange skud denne aften, så alle havde mange mærker på benene efter kampen. Men stærkt skreget Borg.).
Godt opspil. (Borg var flere gange presset helt ned bag eget mål af Benløse. Men næsten hver gang fik han spillet sig ud af situationen. Enten ved at aflevere til en Hotboy, eller ved at lave en ”befrier”.).
God kommunikation. (Borg snakker gerne på banen. Og det er super. Vi skal alle snakke sammen inde på banen, og der er Borg foregangsmand. Fedt at du snakker og aftaler med holdkammeraterne inde på banen. Der kan vi alle lære noget.). Kanon kamp Borg.

Tillykke til alle 3.

En kæmpe tak til de medrejsende fans skal vi også have med. Vi havde næsten 10 supportere med i hallen denne mørke torsdag aften. Det er sgu sejt gået. Tusind tak for jeres hep, og det varmer sgu at høre jer, selv når vi ikke rigtig kan følge med inde på banen. Så er det rart, at vi er bedst udenfor banen. Tusind tak for jeres støtte. Nu har vi så en mindre pause på en god måneds tid, før vi skal spille kamp igen. Pausen kan måske give tid til, at vi kan få eventuelle skader klar igen. Det håber vi alle. Indtil da må i have det godt alle sammen, og vi glæder os til at vinde den næste kamp.