Herre Senior - 5. november 2022 15:00

4 - 4  (1 - 0, 1 - 2, 2 - 2)

Kaptajnen havde lagt sig syg på dagen, men referat og stjerner skal i ikke snydes for!

Det så stramt ud for Hotboys, 8 tilmeldte, og så en sygemelding fra kaptajnen bragte os ned på 1 udskifter.
Heldigvis kunne Carina træde til som keeper, og med Allan i marken havde vi pludselig to udskiftere, Stump var i hallen, og da der var samlet ind til et par sko, en gammel uniform og en stav han kunne låne var vi oppe på3 udskiftere! Og det skulle blive endnu bedre, Lisbeth fra dameholdet skulle godt nok spille kamp kl. 17, men med kendskab til tempoet hos Hotboys mente hun tydeligvis at halvanden periode for Hotboys svarede nogenlunde til en normal opvarmning til en damekamp. Med alle disse forstærkninger var vi lige pludselig flere end modstanderne – så som vanlig højt humør, smil og Jäger til opvarmning og Hotboys var klar til kamp!

Dagens taktiske oplæg bestod primært af en opfordring til at holde humøret højt og se godt ud, men et par kæder var det også blevet til:
Carina på mål.’
Tiger, Borg og Maes roterede som backer.
Allan, Militær, Stump og Holm udgjorde to wingpar.
Og som rosinen i pølseenden skulle Widen køre center på fuld tid indtil Lisbeth kom.

Kampen startede forholdsvist roligt, to hold der ikke rigtig kendte hinanden og var ligeså optagede af ikke at komme bagud, som de var af at komme foran, men lidt efter lidt kom der mere tempo på, selvom vi skulle helt hen i 17. minut før første scoring faldt - og heldigvis var det Hotboys der bragte sig foran – Militær fandt Stump næsten helt fri, og han var ikke sen til at brage kuglen ind bag Vanløses keeper, som ellers stod en rigtig god kamp!

2. periode starter i højt tempo, pres på i begge ender, Widén som havde fået æren af at bære det lyserøde anførerbind var dog sin opgave voksen, og i ægte Kaptajn stil får han med låret styret et ellers ikke alt for farligt skud ind bag en sagesløs Carina. 1-1 efter knap 7 minutter af anden periode – jaja, det var en ret lige kamp og Hotboys anede stadig chancen for at hive en sejr hjem. Desværre skulle Widén igen påtage sig en uheldig rolle, en tværpasning skal sparkes væk, men Widén rammer den forkert, så i stedet for at flyve op mod midten lægger bolden død for fødderne af en Vanløse spiller på bagerste stolpe, og selvom Carina kommer flyvende er chancen for stor, og Vanløse bringer sig foran 1-2 efter lidt over 9 minutter.
Lisbeth ankommer ca. halvvejs i anden periode og sprang straks på banen – en løbestærk center var lige hvad Hotboys manglede, og fra at være en lige kamp måske med en lille overvægt til Vanløse, er det nu Hotboys der får presset mest – ikke at Vanløse ikke var med i kampen, men Hotboys fik lidt mere flow i spillet, og fik lagt lidt mere pres på Vanløse. Igen skal vi frem til 17. minut før Hotboys får scoret – det er Holm der finder en helt fri Widén alene foran mål, Widén skyder første gang og Vanløse keeper er chanceløs. 2-2 med lidt over en periode – og en center der kan løbe, det så lyst ud for Hotboys.
Kort før tid får Widén en udvisning, jeg tror ikke der var andre end dommerne der så den, men dømt er dømt og Widén må ud og sidde. Perioden løber ud uden der sker så meget.

3. Periode starter med Hotboys i undertal – Vanløse spiller bolden fornuftigt rundt og bringer sig foran efter ca. 30 sekunder. Fuld fart på spillet, masser af chancer til begge hold, men 5 minutter senere finder Militær en helt fri Allan der har en halv bane alene op til Vanløse målmand, fuld fart på Allan, jeg er ikke helt sikker på hvordan han gør det, men da Allan passerer målet og begynder at sætte farten ned ligger bolden i nettet bag Vanløse målmand -sådan SI! 3-3 med over en halv periode, det burde være masser af tid til et mål eller to. Halvvejs i perioden får Lisbeth en udvisning, fra hvor jeg sad var det hårdt dømt, men dommerne gjorde det generelt helt fint, så Hotboys rykkede sammen i boxen, og denne gang holdt vi Vanløse fra at score. Med lidt over 5 minutter tilbage tager Vanløse en timeout – de lægger åbenbart en god plan, for under et halvt minut senere har de igen bragt sig foran. 3-4 med 5 minutter tilbage, salget var ikke tabt, men vi følte alle sammen at vi havde og kæmpet en vis legemsdel ud af bukserne og havde fortjent mere end et nederlag. Da vi kun har et minut tilbage kalder Hotboys timeout – også Hotboys formår at lægge en snedig plan (som indebar at trække Carina ud) – planen virkede heldigvis, og blot 7 sekunder efter kommer Stump fri med bolden bag mål, Stump laver et frækt træk rundt om stolpen og så er der udlignet til 4-4! Begge hold giver alt hvad de har i forsøget på at hive en sejr hjem, men tiden løber ud, og når nu pulsen har lagt sig er 4-4 vist ikke et urimeligt resultat mellem to hold der stod godt til hinanden!

Lidt stjerner skal der til – og alle Hotboys og forstærkninger har helt sikkert fortjent en hel bunke hver.
Carina for at springe til når vi mangler – og for at stå en KLASSE kamp – Carina blev fuldt fortjent valgt som WOM.
Lisbeth for at spring til med kort varsel og for at vise os drenge hvor meget man bør løbe!
Widén for at spille over 18 minutter i første periode, og så selvfølgelig for at holde kaptajnen traditioner i hævd med et lækkert selvmål!
Borg for at kæmpe, råbe og fighte som kun Borg kan gøre det!
Stump for at springe til med kort varsel, i lånesko og med lånestav – og så alligevel scorer han to kasser!
Maes for sit rolige gemyt, sit stabile spil og lækre overblik!
Holm for en sublim indsats, og for at lave point nok til at forblive den Hotboy der ligger øverst på topscorerlisten!
Det er et svært valg, men dem der render med de rigtige stjerne denne dag bliver:

1* Allan – Allan havde lagt hjelmen og fundet staven frem – vi ved jo fra træning at han godt kan, men Allan spillede en rigtig flot kamp på en uvant plads som wing – og scorede et af sine forholdsvist sjældne mål – SÅDAN SI!

2* Militær – Militær havde været på hårdt arbejde, det er ikke nemt at holde styr på Hotboys, men Militær formår alligevel at holde humøret højt, guide os alle sammen, og samtidig spille lækker floorball, brænde en masse chancer – og så lave hele 3 assists – høj høj klasse af vores Militær!

3* Tigerlilly – Tigerlilly var her og der og allevegne, et utal af bolderobringer, sikre indgreb i forsvaret, og et par raids op i banen både med og uden bold – og han så helt sikkert godt ud mens han gjorde det – jeg tror lige han var ude og rette lidt på håret i pauserne mellem 2. og 3. periode – men det er også i orden når man spiller så flot og samtidig ser så flot ud – smukt Tigerlilly!