6 - 6  (3 - 3, 3 - 2, 0 - 1)

UAFGJORT I RØDOVRE!

Så skulle Herlevs fineste i kamp igen, og denne gang var det en udekamp i Rødovre. En klub vi har spillet mod tidligere, men det var dog nogle år siden.

Men - nu var det tid igen, og det blev lige så intenst, som det var sidste gang vi mødtes. Det er omkring 10 år siden, at vi sidst var i pulje med ”Redbulls” som de hed dengang. Men ønsket om at vinde over netop L…. Rødovre var stadig intakt. Det er bare en kamp, vi vil vinde.

Vi var igen ramt af mange afbud fra diverse Hotboys, så vi havde lånere med i form af Nicklas, Mathias og Sean. Endnu engang tak for at i kunne hjælpe os ”gamle” Hotboys. Holm havde misset hvilken dag vi skulle spille helt, (Troede det var søndag og ikke lørdag), men han satte dog kursen mod hallen, så hurtigt han kunne. Og efter lidt problemer med at finde ind i selve hallen, lykkedes det dog at være klar med et par kæder for at få kampen i gang.

1. periode er en tæt affære. Der går under 4 minutter, før Rødovre har fundet nettet. Øv for en start, men Sean ville også være med, og fik hurtigt udlignet på en flot scoring. 1-1 efter 4:21. Der var fart på. 2 minutter senere scorer Mathias på en assist af brormand Nicklas til 1-2 for de hotte drenge. Og efter blot endnu et minut scorer Rødovre. 2-2 efter 7:15 spillet af 1. periode.

Masser af skud og fart på kampen. Sean får 2 minutter, for hvad der ligner 2 rødovre spillere som løber sammen??? Men undertallet klares fint. Desværre kommer Rødovre foran igen efter 10 min., men Hotboys er ikke færdige i denne periode, og Snerle laver en smuk pind på assist af John John med få minutter tilbage af perioden. 3-3 efter 1. periode, og sikke et tempo kampen havde.

2. periode fortsætter, hvor 1. periode slutter. Efter 1 minut scorer Rødovre. Og efter 7 minutter scorer Sean sit andet mål i kampen. Endnu engang uassisteret. Men et flot mål med masser af vilje. Rødovre scorer kort efter 2 hurtige mål, og stillingen er 6-4 til Rødovre med 6 minutter tilbage af perioden. Men John John vil også lege med, og han reducere til 6-5 inden pausen.

I de døende sekunder af 2. periode, er humøret dog skruet noget op for begge parter. Rødovre skubber i ryggen hele tiden for at stoppe vores fremløb. Alle er trætte af denne fesne spillestil af Grødovre, og med 18 sekunder tilbage, skubber de Sean ned i banden. Snerle brokker sig over den hårde spillestil fra Rødovre, og ser desværre ikke, at vi er på vej i powerplay. Så både Rødovre og Snerle bliver sendt til afkøling. Med blot 3 sekunder tilbage får Rødovre endnu en udvisning, og Hotboys vil starte 3. periode i powerplay 4 mand mod 3. 6-5 til Rødovre efter de første 40 minutter. Puha der var smæk på kampen. Masser af mål, masser nærkampe, og masser af tænding på begge hold.

Militær kommer os til undsætning i pausen, og får dæmpet Hotboys lidt ned. Tror vi alle havde brug for luften i denne pause. Men vi starter jo i powerplay, og de 3 lånere og John John bliver de sendt på banen fra starten af 3. periode med et klart mål. Der skal scores i dette powerplay. Og det gør de sgu. Nicklas finder en fri John John, som sætter bolden ind i siden af nettet. 6-6 og kampen var helt åben igen. Begge hold skal lige slikke deres sår, for tempoet falder lidt i kampen. Begge hold spiller mere sikkert og risikofrit. Der er chancer til begge hold, og begge målmænd gør en super indsats. Det er tydeligt, at ingen af holdene vil tabe denne kamp.

Tiden løber og med små 3 minutter igen, får Hotboys powerplay. Så er chancen der. Men med vores historik i powerplay, så kan det blive både en pige og en dreng. Der bliver spillet fint rundt, og kort inden de bliver fuldtallige, hamrer Nicklas bolden direkte på deres en stolpe. Nøøøøj, hvor var det tæt på. Men tiden løber ud, og begge hold kan gå fra kampen med point. 6-6 og en vild kamp er slut. Alle Hotboys var helt færdige, og nu var det tid til en pils i omklædningen.

En højintens kamp som endte uafgjort. Nok ikke helt forkert set på spil og chancer. Kampen kunne være gået til begge hold, men ingen havde lige det allersidste der skulle til, for at lave den afgørende scoring. Men stjerner skal vi jo have, og de er blevet som følger.

1*. John ”John John ” Just Jensen.
Tillykke. ( For det første må vi jo lige sige tillykke med brylluppet. Tusind tak for en meget fin reception, og tillykke til jer 2 smukke mennesker.)
Så er John i gang. (John John spillede sin første kamp i sæsonen, og med 2 mål viser han, at han i høj grad er klar til endnu en sæson i Herlev fineste trøje.).
3 points. ( John John lægger sig direkte i spidsen af topscorerlisten med flotte 3 point. I sidste kamp var det Holm, som lavede 3 points. Gad vide hvem der laver det i næste kamp???.) Tillykke med brylluppet, titlen som MOM (Man Of the Match) og den flotte kamp.

2*. Allan ”Si Si Si ” Nordlunde Hjort.
En travl dag. ( Erland havde en travl dag. 1. periode var ikke lige hans yndlings. Flere gange havde han fingrene på bolden, men den fløj ind alligevel. Kom igen Allan. Men som kampen skred frem, så blev Allan bare bedre og bedre. Han stod kanon i 2. og 3. periode, hvor der var endnu mere at se til.).
Gode udkast. ( Allan havde masser af gode udkast til fremstormende Hotboys. Sådan Allan.).
God mentalitet. ( Trods den svære 1. periode, hvor bolden drillede, så kæmpede Allan sig tilbage.). Super kamp af vores bagerste skanse. Sådan Allan.

3*. Lars ” Tigerlilly” Rørby Johansen.
Hård nyser. ( Tiger havde som resten af holdet sin del af hårde infights. Men du gav alt hver eneste gang, og det gav masser af vundne dueller.).
Gode pasninger. ( Der var en del spil med bold i dag, og Tiger fik fornuftigt spillet bolden videre til en gul trøje. Det var ellers ikke ret meget tid Rødovre gav os, men du gjorde det supergodt.).
Giver ikke op. ( Selv da du fik et hårdt skub i ryggen, efterfulgt af et slag med staven, kæmpede du bare videre. Ved ikke hvorfor, der ikke var udvisning der???, men sejt at du bare tager et skift, og så er klar til næste dyst.). Kanon kamp af vores Tigerlilly.

Tillykke til alle 3.

En kamp i højt tempo, og dejligt at se, vi kunne hænge på. Alle gav hvad de havde, og ingen fik skader. En tak til tilskuerne skal vi også have med. Tak for jeres Hep. 😊 Nu har vi så en rematch i Rødovre igen om cirka 14 dage. Lige tid til at komme sig, og få tilmeldt en dejlig masse Hotboys til kampen……