Herre Senior - 4. oktober 2020 14:30

3 - 12  (0 - 3, 1 - 5, 2 - 4)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Helsingør FT 4

Søndag d. 4/10-2020.

Så var det tid til hjemmekamp mod Helsingør. Vi var masser af Hotboys til start, og der var god stemning, da de hotte drenge mødte ind. En god opvarmning gav varme i kroppen, og kampen kunne gå i gang.

1. periode starter med et pres mod vores mål. Allerede efter små 2 minutter kommer de foran. Vi får dog bedre styr på det, men skal lige spilles varme. Det skal Helsingør desværre også. Skind får 2 minutter for låsning af stav. Den var lidt tynd, men kunne dømmes. Vi står fint i boksen, men kort før Skind skal tilbage på banen, finder de en mand fri foran mål. 0-2. Blot 20 sekunder efter scorer de igen til 0-3, og vi så lidt skidt ud. Vi får dog reddet resten af perioden af, og går til pause med 0-3.

2. periode bliver en laaang periode. De kommer ud som lyn og torden. Efter 3 minutter har de scoret yderligere 2 mål, og vi må tage en timeout. Vi får lidt ro på, men lige lidt virker det. Kort efter ligger bolden igen bag Allan. 0-6. Av for den da. Og der var over 35 minutter tilbage af kampen.

Vi tager nu et skift ad gangen, og det virker. Et skift uden mål imod, er et godt skift. Vi kommer bedre ind i kampen, og får flyttet spillet op på midten af banen. Men så trækker vi sgu ind. Daniel finder Militær på en dyb aflevering op gennem midten, som Militær hugger til første gang. Og vi får hul på bylden. 1-6. Det lettede. Men under 1 minut efter scorer de igen. Endnu en pind kommer de frem til inden sidste pause. 1-8 efter 2 perioder. Endnu en skidt periode. Det var nogle lidt rystede Hotboys, som gik til pausen.

Nu skulle 3. periode blive bedre. Vi måtte prøve at komme bare nogenlunde ud af denne kamp. Det lykkedes til dels. Vi får endnu en scoring imod efter 5 minutter. Men så laver Militær en assist til Maes. Sådan. Det varmede lidt ekstra med Hotboys scoringer i denne kamp. Desværre scorer de igen kort efter. OG igen kort efter da undertegnede laver flere dårlige beslutninger i træk. Sorry guys.

Nede 2-11, så var det nok ikke så kampafgørende. Men undskyld til Torden for salamien på inderlåret. De scorer igen, før Tiger løber dybt i deres zone og lukker ballet med scoringen til resultatet 3-12. Flot assist af Widén. Pu ha. Det var en lang kamp. Alle Hotboys kom bedst igennem 3. periode, og vi sluttede trods alt rimeligt af.

Tillykke til Helsingør med den store og sikre sejr. De var klart bedst på dagen. Det var ikke mange ting som ikke lykkedes for dem. Men fuldt fortjent det var det. Vi skal dog stadig have lidt stjerner fra kampen og de er blevet som følger…

1*. Christian ” Militær ” Nyholt.
Lækker pind. ( Militær får hul på bylden for Hotboys. En flot aflevering af Daniel op i midten af banen, skyder Militær tørt på. En lækker pind.).
Assist. ( Militær laver en flot assist til Maes. Maes trækker lidt ind over banen, og sender bolden stensikkert i mål. Godt overblik Militær.).
Godt fra land. ( Militær har lavet hele 4 point i de første 2 kampe for Hotboys i denne sæson. Det må gerne fortsætte. Bare skyd løs Militær.). God kamp Militær.

2*. Ragner ” Maes ” Hansen.
Lækker Pind. ( Maes scorede sin første pind for Hotboys siden sæsonen 2014/2015!!! Lækkert at han er tilbage i trøjen, og stadig kan lave mål.).
Stod fast. ( Maes var en af de få som stod fast i nærkampene. Han lod sig ikke skubbe væk. Det er ligesom det skal være.).
Gav alt. ( Maes var flad hver gang han skiftede ud. Han må have givet sig max i hvert skift, eller også er vi stadig i starten af sæsonen. Men fedt at give hvad man har inde på banen.). Godt spillet Maes.

3*. Kenneth ” Widén ” Widén.
Lækker assist. ( Widén fandt kort før tid, en fremstormende Tigerlilly. En perfekt aflevering fra hjørnet på tværs af banen, gav Tiger et frit skud. Tiger svigtede ikke, og et flot point til Widén var en realitet.).
Blev stående! ( Widén spillede en hel kamp uden at falde, vælte, snuble, gå i gulvet. Widén har for vane, at være hvor der sker noget. Og derfor får han mange skub og knubs. Men i dagens kamp holdt han sig stående i disse infights. Sådan Widén.).
Holdt humør. ( De fleste Hotboys havde perioder af kampen, hvor det ikke var super sjovt. Men Widén holdt humør. Måske han var ved at eksplodere inde i, men han viste det ikke. Godt for moralen på holdet.). Sådan Widén.

Tillykke til alle 3.

Nu har vi så en lille uges pause, inden en lang udebanetur mod Skælskør. Op med humøret drenge. Vi kom rimeligt igennem 3. periode, og det er vist det, vi kan tage med fra kampen. Men vi har før tabt, og derefter vundet en kamp. Det syntes jeg, vi skal gøre på søndag i Skælskør. Tak til tilskuerne for støtten. Vi beklager vi ikke kunne levere et bedre resultat til jer i denne kamp, men vi skal nok rette op på det. Ses vi i Skælskør??? Det tror jeg nok vi gør.