Herlev FC 2 - Herlev FC 3
Herre Senior - 20. januar 2020 20:00

2 - 9  (0 - 4, 1 - 2, 1 - 3)

Kampen mellem Herre 2 “Hotboys” og Herre 3, mandag 20.januar ... som oplevet af Hotboys kaptajn Nyholt.

Så var det blevet tid til returopgør og sæsonens største kamp i Herlev Floorball Club. Hotboys VS Funboys!!!

Holdene havde mødt hinanden tidligere på sæsonen, hvor Funboys vandt sikkert med 12-4. Av for pokker. En kamp hvor Funboys var klart bedre, og skarpere end Hotboys. Dengang lavede Marius, Danny og Jonas 12 points. Dem havde vi det svært med. Men kunne vi gøre det bedre denne gang!? Lad os bare afsløre, at det kunne vi ikke. Samme 3 kløver lavede dog kun 8 points i dagens opgør, men igen var de bare for skarpe for Hotboys. Funboys er meget hurtige, og de spiller godt rundt. Ikke en kombination som huer Hotboys.

Kampen skulle dog spilles. Men først efter en hyldest til vores dejlige Torden. 200 kampe var Torden nået op på for Herlev Floorball Club. Et kæmpe stort tillykke med det flotte jubilæum. Torden fik blomster og øl før kampen, og nu var vi klar til at fløjte i gang.

1. periode startede som vi forventet. Funboys pressede os helt ned fra start. Og efter blot 2 skift var vi nede med 0-2. Hovsa. Der var ikke spillet 3 minutter, men vi var allerede lidt efter. Vi får dog bedre styr på det, men er stadig presset. Midtvejs i perioden får begge hold 2 min for hårdt spil. Jo, der var intensitet i kampen. Vi har chancer, men deres keeper tager sig fint af dem. Med få minutter igen af 1. periode scorer de 2 mål mere, og 1 periode slutter 0-4. Så var det tid til pause.

2. periode starter bedre for Hotboys. Vi får chancer, og de ligeså. Vi er klart bedre med. Men cirka midt i perioden, går den ikke længere. Funboys er skarpe og straffer vores fejl. Jeg laver bla. en kæmpe fuck up! En skidt pasning frem ad banen bliver snuppet af Danny, og han tøver ikke med at spille på tværs, og så er der mål. Pis. De var gode til at straffe os på vores fejl. Men kort efter er der lidt lys for enden af tunnelen. Efter noget kludderspil, bliver Widén noteret for et mål. Måske var det selvmål, men ind bag en stærkt spillende Funboys keeper kom bolden. Dejligt. Så var nullet da slettet. Et par udvisninger til Funboys følger, men vi får ikke scoret yderligere på Funboys i 2. periode. 6-1 efter 2 perioder.

3. periode er ikke meget anderledes end de 2 foregående. Vi er presset i bund, og Funboys løber ufortrødent videre. Jonas laver et hattrick, og så er vi nede med 1-9. Men så tager John John en tur. Han kommer forbi den første og den anden, men den tredje laver et straffe. Så nu havde vi da chancen. John John tager selv, og løber ned mod målmanden. Målmanden kæmper og springer rundt, men John John afdribler ham iskoldt, trækker ud til venstre og lægger den stensikkert ind bag en chanceløs keeper. Super flot mål John John. Den lunede.

Resten af perioden er der egentlig fint humør på bænken. Vi er oppe mod et klart hurtigere hold. Vi kan ikke gøre mere. Deres keeper tager sig af alt, hvad vi smider mod ham. Stor ros til ham for en - set fra vores øjne - kanon kamp. Tiden løber ud, og resultat ender 2-9 til Funboys.

Tillykke til dem med sejren. Tænker det bliver i en højere division fra næste sæson. De har ikke afgivet nogle point i 11 kampe, så de ligner en sikker vinder af sjællandserien i denne sæson. God vind til Funboys fremover.

En svær kamp for Hotboys, men vi var heldigvis hele 3 kæder. Det gjorde kampen mere overkommelig. Vi skal jo også have nogle stjerner og de er blevet som følger.

1*. Daniel ” Daniel ” Lilja.
Debut kamp for Herlevs fineste. ( Vi har fået tilføjet endnu en Hotboys til holdet. Daniel er trådt til. Et kæmpe velkommen til Hotboys skal lyde herfra. Vi er glade for, du har fået mulighed for at spille for os, og vi håber du må falde godt til.).
Så er vi i gang. ( Daniel lavede en rigtig Hotboys finte. Han regner med, at han har god tid bag vores mål. Derfor prøver han at drible en Funboy. Dette mislykkedes. Kort efter scorer de, og Daniel er allerede en ægte Hotboy. Velkommen til).
En stabil back. ( Daniel spillede back, og havde mange gode indgreb. God til at holde på bolden, god til at aflevere og god til at skyde. What’s not to like.).
Godt humør. ( Vigtigst af alt, er Daniel en hyggelig fætter. Han har altid et smil på læben, og er ikke bleg for at komme med skarpe kommentarer. Selv i en svær debutkamp holdt han humøret højt, og gav alt hvad han havde.).
Dejligt med endnu en Hotboy. Velkommen.

2*. Rasmus ” Torden ” Nielsen.
Jubilæumskamp. ( Torden har trukket en Herlev trøje over hovedet hele 200 gange. Det er sgu godt gået. Et kæmpe tillykke med jubilæet. Vi glæder os til at have dig med i de næste 200.).
Stabil back. ( Torden har spillet stort alle pladser for Herlev. Back, angriber og sågar målmand. En utrolig alsidig spiller som kan stort set alt både inde og uden for banen. Dog mest back. Og med dagens kamp som back, endnu en god en af slagsen.).
Er der for holdet. ( Torden har spillet med i mange sæsoner. Men han har også været bundstabil. Han har over 10 kampe i alle sine hele sæsoner for Hotboys. Det er sgu lækkert. En af drengene.). Et stort tillykke med dagen og den fine kamp.

3*. Kenneth ” Coretto ” Coretto.
Comeback Kid igen igen. ( Coretto har før haft korte pauser for Hotboys. Og denne sæson er ikke nogen undtagelse. Endnu engang trak Coretto trøjen over hovedet, og gav den en skalle for Herlevs fineste.).
Stadig skarp. ( Trods en kamppause på over 10 måneder, var Coretto stadig klar til kamp. Masser af fine løb i dybden, og flere gode afleveringer. Fedt at du er tilbage i trøjen.).
Alsidig. ( Coretto har ligesom Torden spillet lidt af det hele for Hotboys. I dag var det Wing. Det er sgu lækkert med disse fleksible spillere. Tak for det.). God kamp af Comeback Kid.