Herlev FC 2 - Skælskør Eagles Floorball
Herre Senior - 8. december 2019 15:00

3 - 11  (0 - 3, 1 - 6, 2 - 2)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Skælskør Eagles Floorball, Søndag d. 8 december 2019.12.11

Så var det blevet tid til dette kalenderårs sidste kamp for Herlevs hotte drenge. Skælskør havde taget den lange vej til Hotboys Dome. Vi var over 2 kæder klar til kamp, og det er jo en dejlig ting.

Der var dog lidt forvirring omkring mødetidspunkt, og glemte sager. Snerle kom direkte fra Jylland, og meldte sin ankomst med få timer til kampstart. Laus havde glemt sine sko og måtte hjem efter dem. Torden havde glemt sit spillertøj, så doktoren måtte kører hjem efter det. Holm kom lige til kampstart, men han skulle lige klæde om, så det blev kun til 10 minutter spillet af 1. periode.

Så lidt forvirring både før og i starten af kampen. Men vi var rimelig klar til denne svære opgave. Skælskør havde blot tabt 2 kampe før mødet med os. Vi havde desværre afbud fra vores topscorer Militær. Han havde en del
sportsarrangementer med alle sine børn, som krævede hans tilstedeværelse.

En fuldt fortjent hyldest til Skind før kampen, var helt på sin plads. Hele 200 kampe har han spillet for Herlev. Stort tillykke med den flotte bedrift. En buket blomster og en dåse med gule kugler senere, fik vi sat kampen i gang, og nu skulle vi have point til kontoen.

1. periode starter skidt. De finder en helt fri mand på bagerste stolpe, og 0-1 efter blot 1 minut. Øv. Men vi måtte videre og fik spillet rykket frem ad banen. Skælskør var dog en tand skarpere end os i 1. periode, og det blev til både 0-2 og 0-3 før første pause. Shit. Vi havde egentlig chancer til mere. Hvis 1. periode havde sluttet 2-3, var der ingen som ville være skuffet over det, men vi var bare ikke skarpe foran deres mål.

2. periode skulle jo også spilles, men der var vi sgu ikke klar. På under 2 minutter scorer Skælskør yderligere 3 mål. 0-6. Av for den da. Vi tager en Time-out. Får lige clearet hovederne, og får startet forfra. Men det gjorde Skælskør også.

Så med 4 minutter igen står den 0-9! Puha. Men så kom der dog lidt lys i en ellers mørk kamp. Jubilaren Skind finder Neubert foran kassen, og han svigter jo sjældent. 1-9 og vi var på tavlen. Alt for sent, men dog på tavlen. Perioden render ud og nu er der mere fokus på de kolde pilsnere efter kampen, end selve kampen.

3. periode skulle jo blot overstås, men vi ville jo godt slutte 2019 lidt godt af. Men ak og ve. Igen scorer Skælskør i periodens første skift. 1-10.

Vi får samlet os lidt og får stadig en del chancer. Men ind vil bolden ikke. Deres målmand har en hel del redninger i denne kamp. Desværre, for ellers havde vi været bedre med end resultatet viste. Midtvejs i perioden får de scoret endnu et mål. 1-11.

Det havde været en lang dag på Hotboys kontoret. Kampen dør lidt i intensitet. Skælskør kører tid af klokken, og vi kan ikke rigtig komme frem til scoringer. Indtil!!!!! Med under 1 minut tilbage af kampåret 2019, finder Elzing en helt fri Laus ved bagerste stolpe. En stensikker afslutning og Hotboys har reduceret. 2-11. Nu kunne vi jo ligeså godt prøve at få uafgjort bare i sidste periode. Og fandeme om ikke Allan laver et langt udkast med cirka 30 sekunder igen. Skind tager bolden til sig, og løber i fuld galop mod deres mål. Han kommer fri med deres målmand, og får iskoldt lagt bolden ind mellem hans ben. 3-11 og 2 hotte scoringer på 24 sekunder.

Stærk afslutning af Skind og en dejlig måde at slutte en ellers meget lang kamp. Tiden løber ud, og resultatet 3-11 er en realitet.

Tja, et tillykke til Skælskør med sejren skal vi da have. En sikker sejr, som vi desværre ikke rigtig var tæt på at få fingrene i. Tak for en fair spillet kamp. Nu skal vi så have lidt stjerner fra kampen, som er blevet som følger.

1*. Mads ” Skind ” Herskind.
200 kampe! ( Tallet siger det hele. Flotte 200 kampe har Skind spillet. Han har været en yderst stabil Hotboy gennem de sidste 17 sæsoner! Det er imponerende.).
2 points. ( Skind virkede upåvirket af sin jubilæumskamp. Han lavede både en flot assist og et endnu flottere mål.).
God kamp. ( Ud over de indlysende overskrifter, spillede Skind sgu en god kamp. Masser af de velkendte løb, og masser af udfordringer til deres backer.).
Flot kamp Skind og endnu engang tillykke med det flotte jubilæum.

2*. Laus ” Kongen af løse bolde!” Jensen.
Sikkert mål. ( Laus fik lavet et vigtig og ikke mindst sikkert mål i dagens kamp. En super flot assist af Elzing, men med dagens lidt uskarpe Hotboys in mente, var det dejligt med en flot kasse fra Laus.).
Man Of the Match. ( Laus blev fortjent kåret til MOM efter kampen. Der var stemmer på en del Hotboys, men ingen over eller ved siden af Laus. Tillykke med det.).
Kongen af løse bolde. ( I omklædningen blev det annonceret at Laus jo er ”Kongen af løse bolde”. Et fint kaldenavn som jo heldigvis kan fortolkes på flere måder. Tak til Borg.). Tillykke til Laus med det flotte navn og den fine kamp.

3*. Kim ” Neubert ” Neubert.
Endnu et mål. ( Jeg ved ikke, hvad man snart skal sige om Neubert. Alt er sagt flere gange, men alligevel er han trods diverse rygter, bare en ”goalgetter”. Endnu engang får han lavet en pind, og får Hotboys på tavlen. Flot mål gamle dreng.).
Den ældste? ( Hvem var ældst? Neubert er jo rygtet gammel. Men Jørgen fra skælskør, er jo også en voksen mand. Ingen ved det med sikkerhed, men man kan bare konstatere, at Neubert levede endnu en dag og fik endnu et mål….).
En super sæson. ( Det grå guld som vi har løbede rundt i form af Neubert, bliver bare ved med at imponere. Neubert har sin indtil dato personligt bedste sæson. Og dette efter blot en halv sæson. Hele 6 point er han oppe på. Hvad kan det ikke blive inden sæsonslutningen. Måske man skal holde øje med ham på årets topscorerliste???).