PI-København Floorball - Herlev FC 2
Herre Senior - 22. september 2019 16:00

2 - 3  (1 - 2, 0 - 0, 1 - 1)

Så kom sæsonstarten for Hotboys. Første kamp i årets kampkalender stod på en udekamp mod politiet. Vi har haft lidt udfordringer med træningstider, så det var blot blevet til en enkelt træningskamp, inden det gik løs denne søndag. Men vi fik da lige skrabet 2 kæder sammen. Nogle dopet med lidt smertestillende, men vi kom da til kamp med 2 kæder.

Allerede under opvarmningen stod det klart, at Hotboys er et stykke vej fra topformen. Der var simpelthen ikke luft til alt for mange opvarmningsøvelser. Vi kunne godt se, at vi ville få brug for vores løbe resurser i kampen. Men vi fik både skudt og løbet lidt inden kampen. Allan var klar på målet, og kampen blev fløjtet i gang.

1. periode startede med 2 forsigtige hold. Man skulle lige have gang i benene og afleveringerne. Politiet pressede sig langsomt frem, og lavede højt presspil gennem næsten hele kampen. Det er jo ikke noget nyt for Hotboys. Men selvom vi var pressede, fik vi spillet bolden rundt mellem Hotboys. Og allerede efter 5 minutter kom vi sgu på tavlen. Og hvem ellers end Neubert kan skyde det første mål ind i denne sæson for Hotboys. Et lækkert hug efter en assist fra Militær. Smuk start på sæsonen. Politiet kom stadig godt frem på banen, og efter 12 minutter gik der hul på bylden. De fik presset os for langt tilbage, og Allan var prisgivet. 1-1 og kampen var helt åben. Men sørme om ikke Neubert ville betale tilbage til Militær med en assist til et Militær mål. 3 minutter før 1 pause, fandt Neubert en fri Militær, som resolut skød bolden i mål. Sådan. Første periode slutter med 2-1 til Hotboys. Lækkert.

2. periode skulle vise sig at blive en lang stillingskrig. Hotboys havde ikke benene til at angribe så meget, og Politiet havde bolden en del, men uden at der kom så meget ud af det. En periode som sled på kræfterne, men som ikke gav nogle mål. Allan stod en god periode, og alle Hotboys kæmpede alt hvad de kunne. Det var en flok trætte Hotte fyre, som gik til pause nummer 2.

3. periode blev spillet i et rasende tempo. Ikke til vores fordel, men vi hang i med næb og klør. Heldet tilsmilede os en del efter blot et minut spillet af 3. periode. Snerle får presset deres målmand og back som sammen får fumlet bolden i mål. En spøjs detalje. Kan ikke huske hvem der lagde bolden på mål, men lækkert var det. Det gav lidt luft, at vi havde en 2 måls føring. Men der var langt til slutfløjtet. Politiet kom frem til en del chancer, og der blev længere og længere mellem Hotboys afslutningerne. I perioder belejrede de vores zone. Vi kunne knap få bolden slået væk, før de kom frem på os igen. Det kunne ikke blive ved med at gå. Og ganske rigtigt. Efter 8 minutter fik Politiet reduceret til 3-2. Fuldt fortjent efter spil og chancer. Men pis for os efterhånden meget trætte Hotboys. Et par minutter efter får vi endda powerplay, men vi var for trætte. Vi får spillet bolden lidt rundt, men målsøgende kan man vist ikke kalde det. Tiden løb til vores fordel, og vi fik lidt ekstra luft i et par minutter. Med 5 minutter igen skruer Politiet ekstra op for farten, og vi står langt tilbage på banen. Men heldigvis er vi tit presset af vores modstandere. Så vi gik ikke i panik. Vi spillede så godt vi kunne. Og så måtte det forhåbentlig række. Alle Hotboys gav alt, hvad de havde i sig. Og da tiden løb ud, var det en kendsgerning. Hotboys vinder kampen med 3-2. Ikke helt fortjent på spil og chancer, men vi fightede os til alle 3 points.

Stor glæde og enorm træthed. Hotboys havde reddet stormen af. Og kæmpe holdindsats af samtlige deltagende Hotboys. En af de slags sejre som varmer ekstra ved lyden af det sidste fløjt. Vi var ikke uheldige, og returopgøret skal nok blive endnu en tæt affære. Tusind tak til Politiet for en fair spillet kamp. En tak til dommerne for at holde en god og fair linje gennem hele kampen, skal vi også lige have med.

Stjerner fra dagens kamp er blevet som følger….

1*. Allan ” Erland ” Nordlunde Hjort. Super kamp. (Erland var klar fra start. Han havde rigeligt at lave gennem hele kampen, og virkede skarp helt fra start.). Flotte redninger. (Politiet slog flere gange ud med armene og rullede med øjnene, da Erland gang på gang plukkede ellers sikre mål. Selv med frit mål, fik han stoppet bolden med både arme og ben. Sådan.). God kommunikation med backer og center. (Erland kaldte fint på backer og center, hvis vi stod forkert, og det gjorde vi flere gange. Så råbte han os på til orden. Det er sgu bare i orden Allan.). MOM. Allan blev efter en tæt afstemning fortjent valgt til Man Of the Match. Tillykke med den flotte kamp.

2*. Kim ” Neubert ” Neubert. Så er vi i gang. (Neubert startede festen sammen med Militær. Hotboys første mål blev sat ind efter blot 5 minutter, og det gav et kæmpe boost til resten af holdet.). En spiller som udnytter sit talent til fulde. (Neubert er ikke en klassisk teknisk floorballspiller. Men han får alligevel lavet fint med mål og assister. Sidste sæson lavede han personlig bedste med hele 5 mål. Og han er jo allerede godt på vej til endnu en god sæson.). Dejlig assist. (Neubert spillede frækt Militær fri ved bagerste stolpe. Om det var helt med vilje melder historien ikke noget om, men 2 point af Neubert var en kendsgerning.). Super kamp af Neubert.

3*. Christian ” Militær ” Nyholt. Still got it! (Altid farlige Militær leverede som altid. En ren duracell kanin i stabilitet. Er altid garant for masser af points i Hotboys trøjen. Og dagens høst blev et mål og en assist. Flot Militær.). Rutineret. (Militær er en vigtig spiller for Hotboys. Har masser af kampe og i overflod af rutine. Har spillet over 250 kampe og stadig over 1 point i snit pr. kamp. Det er sgu imponerende.). Gode input. (Sammen med Torden, kom Militær med masser af god input. Trænerteamet fik os snakket til ro, når der var ved at være tilnærmelser til panik. Flot med overskud og overblik fra jer begge.). Kanon kamp af Militær.

Tillykke til alle 3.

En tak til vores supportere skal vi jo også have med. Dejligt med lidt hep fra lægterne. 3 points og Herlevs fineste er kommet godt fra land. Et kæmpe klap på skuldrende til alle Hotboys. Det var absolut en hård og meget svær kamp, men vi stod sammen og kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne. En fornøjelse at tilbringe en søndag eftermiddag med jer. God stemning i omklædningen og en meget fortjent pilsner. Men inden vi havnede i badet, mødtes vi jo lige i målet og sang…..