Herre Senior - 3. marts 2024 11:00

2 - 11  (1 - 6, 0 - 1, 1 - 4)

Kampen mellem Herlev Hotboys og Benløse FC 3
Søndag d. 3/3-2024.

Så var det tid til endnu en kamp i Hotboys-trøjen. En på papiret svær hjemmebanekamp mod Benløse. Det første opgør endte 11-4 til Benløse. Et meget løbestærkt hold med mange unge, dygtige spillere. Og det lignede desværre det samme hold, vi skulle spille mod denne søndag. Vi var til gengæld ikke ret mange Hotboys. Det var åbenbart ikke en dag som passede Hotboys, så vi var blot 8 markspillere klar til kamp. Jan i målet og Widén som reservekeeper. Men det var en svær dag for Hotboys. Selv under opvarmningen, kunne vi ikke rigtig finde melodien. Pasningerne lå skidt. Skuddene endnu værre. Og de få Hotboys gjorde, at det blev en lidt rodet opvarmning. Men kampen skulle jo spilles, og den blev sat i gang i Hotboys Dome.

1. periode startede med et højt pres på Hotboys. Efter 2 minutter scorer de til 0-1. Efter 3 minutter scorer de til 0-2. Vi hang slet ikke med. De skød rigtig godt, og satte nogle pinde helt oppe i hjørnerne uden den store chance for Jan i målet. Vi fik ikke blokeret et eneste skud, og det var trængselstider for Herlevs Fineste. Efter 13 minutter stod den 0-5. Av for den da. Vi måtte prøve at stoppe deres angreb, og det lykkedes for Theis. Med 2 minutter igen, satte han en meget befriende pind for Hotboys. At de så scorede 10 sekunder senere, var en mindre detalje. Første periode slutter 1-6, og vi blev kørt helt over...

I pausen skulle der omgrupperes lidt, og vi blev nødt til at lave en mindre ”boks”. Komme tættere på dem og blokere nogle skud. Og det blev sgu bedre til 2. periode. Vi fik blokeret mange skud, og holdt dem lidt mere fra fadet. De scorede et enkelt mål i de midterste 20 minutter og det var klar godkendt. Vi havde også vores chancer, men de havde en god keeper på mål. Benløse fik også 2 minutters udvisning lige til sidst i perioden, så vi ville starte i powerplay!

Endnu en kærkommen pause. Men det gik bedre. Vi fik meget bedre fat i deres opspil, og kom selv frem til en del chancer. Men bolden hoppede ikke rigtig vores vej denne søndag. 3. periode blev lidt som perioden før. Vi stod fint i banen, og kom frem til chancer. Vi fik ikke scoret i powerplay desværre. Og som kampen skred frem, så blev Hotboys mere og mere trætte. Deres unge spillere løb og løb, og sidste periode ender 1-4 til Benløse. Militær scorer et flot mål på en breakaway kort før tid. Så hans kommentar med sidste mål vinder, faldt godt i Hotboys humøret! Kampen ender 2-11. En svær kamp, hvor vi startede dårligt. Fik rettet op på skuden, men løb tør for kræfter til sidst. Godt kæmpet alle Hotboys.

Der er selvfølgelig 3 Hotboys som fortjener en ekstra anerkendelse og de 3 stjerner blevet som følger.

1*. Theis ”Rødovre” Hansson.
Fik lavet en kasse! (Theis bragte humøret tilbage til truppen med sin scoring i 1. periode.).
Kunne næsten følge med. (Theis var en af de få Hotboys, som næsten kunne følge med i deres løbetempo. Godt spurtet!).
Vigtige returløb. (Theis havde gentagne gange lige fart nok til at stoppe et angreb fra Benløse. Supergode og vigtige returløb gennem hele kampen.).
Sådan Theis.

2*. Thomas ”Andersen” Andersen.
Kæmpede godt på fløjen! (Andersen var oppe mod hurtige modstandere. Men han brugte sin styrke godt, og fik spillet bolden frem stort set hver gang han havde bolden.).
Godt humør. (Trods der stort set ikke var mere luft i lungerne, så havde Andersen et godt humør gennem hele kampen. Vigtigt i en svær kamp.).
Var sgu flad til sidst! (Andersen var helt punkteret i de sidste 5-10 minutter. Lidt sjovt at se, og samtidig også dejligt at se man efterlader alt på banen!).
Godt kæmpet Andersen.

3*. Jan ”Svenskeren” Nåred.
Gode redninger. (Trods mange mål imod, så stod Jan en god kamp.).
God kommunikation. (Jan råber godt til backerne. Der var også nok at råbe om, skal det lige siges.).
Anerkendelse. (Jan blev næsten MOM (Man Of the Match) Han blev nummer 2. Det siger noget om kampen, og flot at give Widén de sidste 10 minutter.).
Godt stået Jan.

Tillykke til alle 3.

Kampen er slut, og benene er trætte. Humøret i omklædningen bliver nu engang hurtigt godt igen, og kampen var hurtigt glemt. En stor tak til alle vores dejlige supporter skal vi lige huske at have med. I var dejlige at høre på, da spillet på banen ikke var prangende. Men i leverede hele kampen. Tak for det alle sammen. En tak til Hotboys for titlen som MOM, vil jeg gerne lige have med. Efter en tæt afstemning, så fik jeg lige den sidste stemme der skulle til. Tak for æren.

Nu har vi så en lille pause, inden næste kamp som er ude mod Greve. Vi håber på masser af Hotte drenge, og masser af Hotte point med hjem fra Greve.