Herre Senior - 17. marts 2024 14:30

13 - 6  (4 - 2, 6 - 3, 3 - 1)

Kampen mellem Greve FC 2 og Herlev Hotboys
Søndag d. 17/3-2024

Så var det blevet tid til sæsonens sidste udekamp. En kamp mod Greve, som vi normalt spiller tætte opgør mod. Vi tabte første opgør mod dem i Hotboys Dome med 5-7. Så vi ville gerne have revanche. Vi havde lige 2 kæder med til kamp. Widén var lige kommet tilbage efter en længere skade, men han var klar og ville gerne se om ikke kroppen kunne holde. Med Allan på kassen og 2 hele kæder, skulle vi have point med fra dagens kamp. Efter opvarmningen var det tid til kamp. Meeeeen der var lige lidt som skulle overstås først. John John havde kamp nummer 100! En flot bedrift, og det skulle da lige fejres med lidt blomster og chokolade. Men Hotboys er jo Hotboys, og vi sætter nye standarder. Og vi havde såmænd endnu en kampjubilar til dagens kamp. Theis havde sin kamp nummer 150! Det må være en Hotboys rekord med 2 jubilarer til samme kamp! Kæmpe tillykke med de mange flotte kampe for Herlevs fineste. Blomster og krammere senere, og kampen skulle sættes i gang.

1. periode starter godt. Hotboys kommer foran efter 2 minutter. Torden lægger en lang bold frem til John John, som sætter sin første pind i kampen. Sådan drenge. Greve var bestemt med i kampen, men Allan stod godt. Desværre kan han ikke gøre noget ved deres første mål i kampen. 1-1 efter 7 minutter. Torden må ud at sidde 2 minutter efter 12 minutters spil for hårdt spil. Boxplay til Hotboys, og vi står dybt i egen zone. Greve spiller bolden godt rundt, og de scorer efter et minut af overtallet. Men vi gav ikke op. Militær sætter et tørt skud ind blot 15 sekunder senere. 2-2 efter 14 minutter. Desværre får Greve sat yderligere 2 pinde i vores powerplay! Det var bare ikke godt nok. Det gav sgu en mavepuster. Vi stod for langt fra dem, og fik slet ikke taget fat inden pausen. Bolden hopper lidt skidt for os i denne periode af kampen, og Greve skyder godt. Men vi er ikke ude af kampen endnu. 2-4 efter 1. periode. Vi skulle stå lidt tættere sammen i forsvaret, og ellers fortsætte med at komme frem til skud. Vi har helt med i 1. periode, men de var en tand skarpere.

2. periode starter også fint. Militær får begået et straffe mod sig. Theis bliver bedt om at tage det. Han går fint til bolden, og løber ned mod deres keeper. Men desværre får han lige reddet bolden med halsen! Supertæt på Theis. Kom igen gamle dreng. Men det var en svær 2. periode for Hotboys. Greve fik tur i den, og scorede stort set på alt! Selv en heldig fod inde foran Allan gik ind. Lukkede de øjnene og skød, så hoppede bolden ind via et ben eller andet. Greve scorer 2 hurtige mål, før John John laver endnu en pind. Militær finder John John, og det gav lidt luft til Hotboys. Men ak ak. Greve får lavet 3 mål på under 2 minutter igen. Skidt periode for Hotboys, som slet ikke kan finde sine egne ben. John John fuldender sit Hattrick efterfuldt af endnu en Greve scoring. Bolden hoppede bare ikke vores vej. Greve spillede godt, og vi spillede dårligt. Med et minut tilbage af perioden, finder Widén dog Holm, som kan lægge bolden ind under deres keeper til pausestillingen 5-10. Vi måtte trække noget luft, og så prøve at vinde 3. periode.

3. periode blev godkendt set med Hotboys øjne. Vi fik en god start da John John efter et frislag finder Militær, som sætter endnu en Hotboys kasse i nettet. Sådan drenge. Men igen igen går det kort efter skidt igen. Greve scorer yderligere 3 mål, og kampen er helt punkteret. Hotboys er helt flade, og Greve virker tilfredse. Så selv om vi får et powerplay igen, så sker der desværre ikke så meget ved det. Tiden løber ud og kampen ender hele 13-6 til Greve. Av for den.

En fortjent sejr til Greve, som bare var bedre i hele kampen. Vi spillede godt i korte perioder, men slet ikke nok til rigtigt at udfore Greve. Tillykke med sejren til dem, og tak for den fine stemning gennem kampen. Der var halspeaker under kampen som annoncerede mål osv, og det var ganske fint. En ganske fair spillet kamp. Stjerner fra kampen skal vi jo også have, og de er blevet som følger.

1*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson. 150 kampe! (Det er sgu flot gået. 18 sæsoner og 150 kampe. Respekt og et kæmpe tillykke skal lyde herfra.). Lige ved og næsten. (Theis havde masser af chancer i kampen. Og hvis du havde scoret 3 mål, var det ikke spor for meget. Men nogle gange vil bolden bare ikke rigtig ind. Ultra tæt på ved straffeslaget, men målmanden redder skuddet mellem hagen og brystet. Det er jo også lidt uheldigt.). Ved at blive gammel? (At Theis ikke havde tur i selve kampen er en ting. Men at du ligefrem ikke får trukket nogle udvisninger, er en ny side af dig vi ser. Den ”gamle” Theis havde gået amok og trukket udvisninger. Men Greve havde ikke brug for flere store chancer, så tak for din tilbageholdenhed.). Kom igen gamle dreng. En samlet andenplads til MOM viser også holdets anerkendelse af din indsats selv om bolden ikke hoppede ind i kassen denne kamp.

2*. John “John John” Just Jensen. 100 Kampe! (En af de ”nye” på holdet. Blot 10! sæsoner har John John trukket i Hotboys trøjen. Men allerede nu runder du 100 kampe. Ganske imponerende og tak for det.). Hattrick. (John John scorede sgu et hattrick, selv om det var en svær kamp. Det er altid imponerende og godt gået.). MOM. (John John blev fortjent udnævnt til Man Of the Match. Hele 10 stemmer ud af 11 deltagende Hotboys gav åbenbart sin stemme til dig. Det skal dog lige nævnes at der af en eller anden uforklarlig årsag blev stemt ikke mindre end 25 stemmer!!! Ved ikke hvad der skete, men dagens mand det blev du ganske fortjent.). Flot kamp John John.

3*. Supporterne. Ganske mange. (Der var cirka 11-12 supportere med til dagens udekamp. Det er sgu godt gået. Vi har gennem hele året haft stor opbakning fra familie og venner og tusind tak for det.). God stemning. (Der var tydeligt at høre jer gennem hele kampen. Og det varmer altså bare rigtig meget, når der kommer lidt hep fra jer. Selv i en svær kamp som denne, er det dejligt med lidt positivitet fra lægterne.). Ros fra Greve! (Selv Greves kaptajn nævnte jer i sin takketale. Stor respekt for jeres sange og råben frem og tilbage. Jeg tror ikke, der var nogen i hallen, som var i tvivl om jeres tilstedeværelse.). Tusind tak for jeres hep, råb, sang, udbrud osv. Tak tak tak.

Tillykke til alle med stjernerne fra kampen.

En kamp vi scorer 6 mål i, burde give point, men sådan blev det ikke. At Theis og John John har jubilæum, og begge har over 1 point i snit pr. kamp vidner om, at der er meget mere tilbage i de 2 Hotte stjerner. Nu skal vi have en 3 ugers pause inden sæsonafslutningen hjemme mod Vanløse. Der kan vi komme os over lidt skader, og være 100% klar til at slutte sæsonen godt af. Så op med hovederne drenge, og så ses vi i hjørnet til træningerne.