Vanløse FC 3 - Herlev FC 3
Herre Senior - 25. november 2023 16:30

5 - 21  (3 - 9, 0 - 3, 2 - 9)

Så var det endelig blevet tid til en kamp i Hotboystrøjen. Efter en længere kamppause på næsten 1,5 måned skulle vi møde Vanløse på udebane. Vi var ikke mange spillere klar til kamp, da der var tilmeldingsfrist, blot 8! Så vi fik bedt Lars og Jesper Due om at trække i Hotboystrøjen.

Meeen som Hotboys jo er, så melder folk sig til nærmest helt op til kampstart. Den seneste med blot 2 timer til kampstart! Så vi endte med at være 13 spillere! En snak om denne tilmeldingsprocedure, skal vi nok tage, men ikke i dette referat. Men pga. mange sene tilmeldinger, så endte vi med Allan på kassen, og 2 angrebskæder og 3 backpar. Vanløse er et hold med en del tidligere deltagere i paraolympiske lege. Og de var ikke mange klar til start. De havde blot 2 udskiftere da kampen startede, så vi havde en god chance for point, da vi var mange flere end dem. Men vi er jo Hotboys, og intet er afgjort på forhånd.

Kampen blev startet, og vi skulle se, hvad det kunne blive til. Og helt klassisk, så er Hotboys bagude efter 17 sekunder! Sådan. Ikke helt klar fra start, og så går det hurtigt. Men vi fik dog udlignet kort efter, da John John efter 2 minutters spil fik scoret. Vi fik faktisk scoret en hele del mål i denne kamp. Og for at gøre en meget lang historie lidt kortere, så står den 3-5 til os med 4 minutter tilbage af perioden. 2 udvisninger har kostet, og et alt for langsomt Hotboysspil.

En kort skideballe fra undertegnet, der er i dårligt humør efter disse blundere, hjælper dog umiddelbart. Vi finder lidt tempo, og indenfor 1 minut bliver der scoret 4 mål! 3-9 efter de første 20 minutter. En skidt periode, hvor der mærkelig nok ikke var smil på læberne i pausen! Vi spillede dårligt, og måtte lige hanke op i og selv. Vi måtte spille ordentligt, og så få lidt smil på læberne igen.

2. periode blev bedre spillemæssigt. Vi spillede bolden fint rundt, og vi fik yderligere nogle scoringer. Desværre så får Vanløse en skadet spiller midt i kampen, som må udgå. Det var ikke fedt for dem, når de nu var nede på 1 udskifter! Men god bedring til deres mand, og vi måtte jo spille videre. Perioden slutter med 3 Hotte mål, og stillingen er inden de sidste 20 minutter 3-12.

I pausen var der lidt småskader hos Hotboys. John John måtte udgå med en skade, og vi lavede om på kæderne. 3. periode blev derfor lidt anderledes end de 2 første. Vi skulle spille bolden, og lave nogle flotte opspil. Men vi er mere friske end de trætte Vanløsespillere, så vi får scoret yderligere 5 mål på de første 6 minutter af perioden. Vanløse tager en timeout. Men det hjælper ikke nok. De får godt nok scoret yderligere 2 gange, men Hotboys scorer også 4, så kampen løber tør for tid, og kampen slutter 5-21 til Hotboys.

En lang kamp, som var lidt hurtigt afgjort. Vanløse kæmpede med alt hvad de havde, men vi var for mange og lavede rigtig mange mål. En stor respekt skal lyde til Vanløses spillere for at holde modet oppe, trods de mange mål imod. Vanløse fik fordoblet deres mål scoret mod os i dag. De havde scoret 5 mål før dagens møde, og det fik de altså fordoblet. Flot gået og tak for en bravt kæmpet kamp Vanløse. En ret speciel kamp, som er lidt svær at lave stjerner fra, men de skal jo laves, og de er blevet som følger.

1*. Kenneth ”Widén” Widén.
Alsidig spiller. (Widén spillede både back og angriber i dagens kamp. Og han scorede også som både back og angriber. Det første på straffeslag, hvor han var sikkerheden selv.)
4 points! (Widén lavede flotte 3 mål og en assist i kampen. Det er ikke hver dag, at han laver 4 points, så godt gået Widén.).
Godt humør gennem hele kampen. (Widén var faktisk en af de få, som var i godt humør gennem hele kampen. Det er vigtigt, og supergodt Widén.). Tillykke med den fine kamp.

2*. Jesper ”Due” Østendahl.
”Debut kamp!” (Efter en pause på blot 19 år! Var Duen trukket i Hotboystrøjen igen og var med i kampen. Han fik tilkæmpet sig et straffeslag efter hårdt forarbejde, og han fik scoret et mål. Sit første mål for Hotboys!
En super indsats af Duen, og vi glæder os til at se mere til ham i den smukke Hotboystrøje.).

3*. Lars ”Larsen” Lindegren.
Debut kamp! (Lars fik ligeledes debut i Hotboystrøjen. Og trods en lidt sen entré, da han havde misforstået mødetiden, så spillede han en god kamp. Masser af gode afleveringer, og en enkelt udvisning blev det også til. Bisse! Men godt at få dig i Hotboystrøjen, og godt spillet gamle dreng.).

Tillykke til alle 3 med den flotte kamp, og ikke mindst velkommen og tillykke til de 2 debutanter.

En lidt speciel kamp som nævnt, og det skal da lige nævnes at Militær blev Man Of the Match. Der var stemmer på 10 forskellige spillere! Men der var 2 på Krelle og 2 på Militær, så Militær vinder fortjent titlen MOM. De 9 andre fik en delt 2 plads! Vi skal også nævne, at Militær lavede hele 9 points! 6 mål og 3 assister. John John lavede 8 point osv. Men det var en kamp med mange mål, så derfor et kampreferat som er lidt specielt. En stor tak til supporterne skal vi også have med. Dejligt at i kunne finde vej denne lørdag aften. Tak for det.

Nu har vi så yderligere 1,5 månedspause, får næste opgave for Herlevs fineste. D. 7 januar skal vi en tur til Hvidovre. Men indtil da kan vi da godt gå og nynne….