Herre Senior - 23. januar 2022 10:00

6 - 4  (0 - 1, 1 - 1, 5 - 2)

Beretning fra mindekampen for Emil Møller Jakobsen.

Skal vi spille kamp??? Spørgsmålet blev spurgt flere gange, da jeg fredag skrev rundt til de dejlige Hotboys for at spørge, om vi med kort varsel kunne stille hold til kamp.

Pga. Corona kunne Benløse ikke stille hold til kampen mod Skælskør søndag. Men da Skælskør havde en tragisk hændelse i december måned, ville man meget gerne afvikle kamp denne søndag, som en mindekamp. Vi blev kontaktet fredag morgen, og fik samlet et hold til denne søndag. Trods den korte varsling nåede vi næsten 2 kæder. Ikke så mange, men nok til at vi kunne møde op og få kampen gennemført. Vi kunne låne Carina fra dameholdet til at passe målet, så Erland var 3 back i dagens kamp. 9 markspillere klar til kampen, og så Carina på kassen. Stærkt gået drenge.

Stjerner til kampen er lidt anderledes end sædvanligt, da jeg ikke syntes, der er nogen, som skal fremhæves frem for andre. Altså ikke andre edn Emil Møller Jakobsen. Emil gik desværre bort i december måned, i en alt for tidlig alder, kun 25 år. I en trafikulykke, som han var uden skyld i. Meget tragisk, og vores tanker går selvfølgelig til de efterladte.

Flere af Hotboys spillerne har været så heldige, at de tidligere har spillet sammen med Emil. De sagde samstemmende, at han var en super fyr. Meget trist at det skulle ske. Men - Skælskør Eagles skal have tak for, at de kontaktede os. De havde arrangeret en mindekamp for Emil. Med mange gæstespillere, tilskuere, presse, venner og familie. Så da vi kunne deltage og hjælpe med at få denne kamp afviklet, så blev jeg meget stolt af alle Hotboys. Vi havde blomster med til familien. Og Snerle havde fået lavet en ”mindebold”, som vi kunne overrække Skælskør inden kampen. Et par ord fra Rasmus og Snerle blev det også til. Tak for det drenge. I er nogle guttermænd. Jørgen fra Skælskør holdt en lille tale, og der blev holdt et minuts stilhed. Der var mødt mange op til kampen, både på og udenfor banen. Et meget flot arrangement i Emils minde.

Men trods den tragiske begivenhed, skulle der jo spilles en kamp. Selv om det jo kan virke ligegyldigt i sådan en situation. Men jeg tror, at kampen var god for alle. En måde at have et fællesskab kan være floorball. Og denne søndag var i fællesskabets tegn.

Kampen blev spillet, og det blev en lige affære. Holm sørger for at vi kommer bedst fra land. Efter 1 minut prikker han en bold ind i målet. Så var vi i gang. Men Skælskør har mange chancer. Carina har rigeligt at se til i målet. Men vi holder nullet i 1. periode, og 1-0 til os efter de første 20 minutter.

2. periode bliver også helt lige. Skælskør scorer i første minut, og 1-1. Men cirka midtvejs i perioden har vi et frislag i højre side. Elzing går til bolden, og kigger efter en aflevering. Han ser dog at der er åbent ind til målet, og skyder bolden direkte i mål fra frislaget. Godt set Elzing. Der bliver ikke scoret yderligere i 2. periode, så 2-1 til Hotboys efter 2 perioder.

3. periode var lige lidt for lang til Hotboys. Vi scorer efter 5 minutter ved Widén på en fin assist af Snerle. Men Skælskør svarer igen under 1 minut senere. 2-3 Til os. Men Widén var ikke færdig med at score mål. Igen under et minut fra en scoring, ligger han en flot styring ind bag Carina i vores mål. Et fint selvmål som selv jeg var stolt af. 3-3 på et selvmål er måske ikke optimalt, men vi er Hotboys. Men minuttet senere tager John John en solotur. Han tager bolden i midten af banen, og dribler sig vej frem mod deres mål. Og til sidst afdribler han målmanden, og sætter bolden helt op i nettaget. Et super mål John john. 4-3 til Hotboys med 14 minutter igen.

4 mål på under 2 spilleminutter. Der var sgu fart på. Og netop den høje fart kostede kræfter hos Hotboys. I de sidste 10 minutter, var der mere og mere udsolgt. Skælskør får udlignet til 4-4. Og vi kæmper videre blot for at få 1 point med hjem til Herlev. Men i de sidste minutter, scorer Skælskør desværre 2 mål mere, og kampen slutter 6-4 til Skælskør. Vi løb simpelthen tør for kræfter. Men en fortjent sejr til Skælskør, og vi kæmpede til det sidste.

En på dagen godkendt afslutning. En tak til Carina for hjælpen i målet. Hun spillede så godt, at hun blev udnævnt til MOM eller WOM. Woman Of the Match. Tillykke med det og tak for hjælpen igen.

I forhold til stjerner fra dagens kamp, vil jeg gøre noget andet. Alle deltagende Hotboys, får tildelt en *. Da det var en holdindsats og en særlig kamp, vil det blive sådan denne gang. Følgende Hotboys får en Stjerne.

Militær, Capi, Torden, Erland, Widén, Holm, John John, Elzing, Snerle og Supporterne (Carina.). Godt gået alle sammen.

En tak til alle Hotboys skal også lyde. I var alle søde at skrive, da jeg spurgte efter spillere til kampen. Fantastisk at vi kan samle et hold, og vise hvem vi er. Jeg er meget stolt af vores hold og alle spillerne på det. Hotboys kan godt være stolte.

Et sidste tak for kampen skal vi lige have med til Skælskør og til mindet om Emil.