Herre Senior - 5. januar 2020 14:00

5 - 6  (2 - 1, 2 - 2, 1 - 3)

Kampen mellem FK Jyderup Farmers og Herlev Hotboys søndag d. 5/1-2020

Så var det blevet tid til et nyt årti’s første Hotboys kamp. En lang udebanetur til Jyderup stod på programmet. Det var tilmed rimelig tæt på en dejlig lang jule/nytårs ferie. Så om formen var helt, hvor den skulle være, var der nok flere, som var lidt usikre på.

Men vi kom afsted og havde dejlig mange spillere med. Hele 13 Hotte drenge havde fundet den lange vej til Jyderup. Efter en del nytårskrammere skulle opvarmningen og kampen spilles. Første opgør blev 7-7, så der var lagt op til en tæt kamp.

Og 1. periode blev en tæt affære. Der var lidt småfejl i begge ender, men ikke noget som gav de store chancer. Men så trådte John John ind i kampen. Han fik presset en af deres backer og fik vristet bolden fra ham. Derefter løb han ind foran mål og scorede sikkert. Sådan John John. Et rigtig solo mål. Men ak, en Hotboys føring holder ikke altid så længe. Efter 1,5 min får de udlignet. 1-1 og kampen er kommet rigtigt i gang. Kort efter ryger Snerle til afkøling i 2 min. Det udnytter Jyderup til endnu en scoring. Resten af perioden er ganske lige, men den slutter 2-1 til Jyderup.

2. periode starter med et kampråb, med tilhørende ”god bedring” til Laus, som er blevet opereret kort forinden. Men 2. periode bliver endnu en tæt affære. John John er ikke færdig endnu. Han laver lige 2 kasser inden for de første 6 minutter af anden periode. Så fører vi igen. Men Hotboys er Hotboys. Og det betyder at Jyderup får lavet 2 mål på 2 minutter kort efter. Øv. Kampen var meget lige, og begge hold havde chancer. Men efter 2. periode står den 4-3 til Jyderup.

3. periode blev som de 2 foregående tæt. Jyderup er i rimelig kontrol, og vi kan ikke rigtig få dirket deres forsvar op. Tiden løber hurtigt af klokken. Militær og undertegnede snakkede lidt om i pausen, at vi måske skulle ryste posen lidt i kæderne. Cirka midt i perioden, tager vi en timeout. Nye kæder bliver etableret, og en plan for at satse lidt mere bliver lagt. Og kort efter scorer Jyderup så et mål. Perfekt! 5-3 til Jyderup med 9 minutter igen. Nu ser det sgu lidt svært ud. Men vi holder hovedet oppe og kører bare på. Og det var godt. For de næste par skift for en af de ”nye kæder” bliver kampafgørende. Først scorer Militær til 5-4. Under 2 minutter efter scorer Skind til 5-5. Og sørme om ikke John John lige finder et mål mere, og gør det til 5-6 med 4 minutter igen. Sikke dog et comeback.

Stemningen var super blandt Hotboys. Men der var langt igen. Jyderup ville gerne have point med fra kampen. Og med 2 minutter igen, bliver Hotboys for ivrige. Vi skifter for hurtigt ind, og får 2 minutter for for mange spillere på banen. Det ligner ellers ikke Hotboys. Vi plejer at løbe ud af banen ikke ind??? Men Dan tager turen til boksen, og vi gør klar til ren overlevelse. Jyderup spiller bolden godt rundt. Men John John får opsnappet bolden og stikker af mod deres mål. Han kommer fri af backen og dribler målmanden, meeeeeeen hamrer bolden på sammenføjningen. Øv. Der kunne kampen være blevet lukket. Kom igen John John. Men tiden løber sgu efterhånden af uret, og vi holder helt til målet. En kæmpe kamp af Allan i kassen, og John John foran deres mål er slut. Hotboys vinder sgu 5-6. Dejligt.

En kanon kamp som var tæt og bølgede frem og tilbage. Det var en af dem, som er ekstra dejlige at vinde. En stor tak til Jyderup for en fair spillet kamp. Tak til dommerne og ikke mindst tilskuerne. Der var adskillige supportere med trods den lange udekamp. Tusind tak for det.

Men vi skal jo også have nogle stjerner, og de er blevet som følger.

1*. John ” John John ” Just Jensen.
Satte os I gang. ( John John scorede kampens første mål. En dejlig enkeltmandsaktion. Smukt John John.).
Hattrick. ( John John lavede sgu vores 3 første mål i dagens kamp. Sådan skal det gøres. Et lækkert hattrick, og alle mål uassisteret. Solokører!!!!!).
Sluttede festen. ( John John lavede sgu også lige kampens sidste mål. Med sit 5. point i kampen lukkede John John en perfekt kamp af med den afgørende scoring til 5-6. 4 mål og en assist blev høsten for banens bedste spiller!). Super flot kamp John John.

2*. Christian ” Militær ” Nyholt.
Dagens Coach. ( Militær var foran på taktikken hele kampen. Han havde overblikket gennem kampen, og tog også den endelige beslutning med at ændre kæderne med 10 minutter igen. Godt set Militær.).
3 point. ( Selv om det var John Johns kamp, så fik Militær alligevel skrabet 3 point sammen til kontoen. 1 mål og 2 assister. Og alle 3 point blev lavet på under 4 minutter….!).
Godt humør. ( Bortset fra et par udbrud i forbindelse med tvivlsomme kendelser fra dommerne, så havde Militær et overskud på godt humør. Han virkede i balance. Selv da det så sortest ud, havde han humør og overskud.). Super kamp af Mili-coach.

3*. Kristian ” Snerle ” Snerle.
Kommet for at spille. ( Snerle var kommet for at spille Floorball. Han var klar fra starten og lavede også kampens første udvisning. Ukorrekt skub. Snerle gav sig ikke for nogen!.).
Et studie i floorballspil. ( Snerle kan stort set alt. Men at se hans tæmninger med rund mave, hop uden at hoppe foran deres mål, og dejlige spurtløb mod hjørnet, er en smuk hyldest til sporten. Godt arbejdet Snerle.).
Bestikkelse. ( Snerle satte også sit aftryk efter kampen. Der var købt store stykker wienerbrød til hele holdet. Det er stort! Der var flere som fik tårer i øjenkrogene, store lykkelige glædesudbrud, og stor anerkendende idoldyrkelse af vores allesammens Snerle. Et smukt og uventet træk. Godt set af Snerle at det ville blive værdsat. Efter få sekunder var alt wienerbrød væk. Et smukt øjeblik i Hotboys historien.). Godt gået Snerle.