Herlev FC - FF København 2
Dame Senior - 1. april 2019 20:00

3 - 4  (1 - 3, 1 - 0, 1 - 1)

Mandag den 1. april var det tid til sidste sæsonkamp i denne omgang. Kampen var mod FFK, som vi tidligere på sæsonen havde tabt meget klart til, med hele 8-3. Vi har dog udviklet os en del siden første møde. Vi gik ind til kamp med troen på os selv.

Vi startede da også første periode bedst, med en scoring fra Duracell Laura, som blev assisteret fra dagens fødselar Tina. Sådan så var vi i gang. Desværre så spillede vi ikke så godt i første periode. Vi valgt ofte at spille de svære pasninger, tværs gennem banen, i stedet for at vælge de nemme aflevering. Det virkede også som om at vi haltede lidt efter i store dele af denne periode. Det var da også FFK som kunne gå til pause med en føring på 3-1.

Op til anden periode hang flere med hovedet og det havde vi bestemt ikke nogen grund til. Vi skulle bare lige give den 10 procent mere gas og hjælpe hinanden på banen. Som sagt, så gjort! Denne periode var helt anderledes end første periode. Vi stod mere op for hinanden. Spillede lidt mere simpelt og stod mere tæt i forsvaret. Og det er da også Martine som kunne bringe os tættere på en udligning ved at score til stillingen 2-3, med assist fra Kathrine. I denne periode fik vi også 4 minutters udvisning først 2 minutter til Doktor Bulldogs aka. Henriette for fastholdning og kort efter den var færdigspillet var det mig som fik 2 minutter for ukorrekt slag. Vi overlede de to boxplay og vandt perioden 1-0. Stærkt gået.

Sidste periode i sæsonen, her skulle vi give den alt hvad vi kunne. Vi løb, vi pressede høj, vi kom hjem og stod i forsvaret. Vi spillede virkelig godt. Igen var det da også os som scorede først, ved at udligne til stillingen 3-3, på mål at Duracell Laura og assist af Siri i målet. Stærkt, nu var den uafgjort og kampen var meget lige. Desværre var det FFK som fik scoret 6,5 minut før tid. Vi holdte derfor en timeout med lidt over 2 minutter igen. Dette gav os også momentum til sidst og vi fik flere gode chancer mod deres mål, men ind vil bolden ikke. Siri bliv trukket og vi spiller 6 mod 5. Desværre fik vi ikke mere ud af det. Vi tabte kampen 3-4. Alt i alt en godkendt præstation i en meget fair spillet kamp.

Nu til stjernerne.

3 stjerner går til holdet, fordi vi har rykket os så meget fra start sæson til slut sæson. I dagens kamp stod vi op for hinanden. Vi kæmpede alt hvad vi havde lært. At vi i alle kampe på nær en, har stillet med minimum 2 kæder og en keeper er stort. Specielt her slut på sæsonen har vi været næsten 3 kæder i alle kampe. Fantastisk at se det sammenhold og den gejst alle har haft. Jeg er stolt af at spille på Danmarks sjoveste og sejeste divisionshold. Jeg glæder mig allerede til næste sæson, hvor det vil blive endnu bedre. Men husk nu at vi fortsat træner floorball, selvom der ikke er kampe.

2 stjerner går til Doktor Bulldog aka. Henriette, fordi hun gav den alt hvad hun kunne. Flere gange stod hun de helt rigtige steder i angrebet. Hun var da også lige ved at score, da hun fik en lækker pasningen nede bag modstanderens mål op i slottet, desværre var heldet der ikke. Det blev ikke til nogle point i dag, men lur mig om disse ikke venter til næste sæson. Godt spillet i dag.

1 stjerne går til Siri, får at stå endnu en fantastisk kamp. Hun var endnu engang en mur i målet. Selvom folk ikke var med at kalde hende en si i sjov, så er hun vores alle sammen si alligevel. Dette er kærlig ment, da hun bestemt ikke har været en si på det senest. Hun har udviklet sig de sidste par måneder. Spændende bliver da at følge hendes udvikling næste sæson. I denne sæson er det blevet til hele 2 assister. Godt gået Siri, forsæt det gode arbejde.

Sæsonen er nu slut og vi har spillet 14 kampe. Alt i alt en godkendt sæson, hvor vi fik 5 point, via. 1 sejr og 2 uafgjort. Havde vi haft heldet lidt mere med os havde vi taget flere point i den sidste halvdel af sæsonen. Vi er det hold i divisionen som har rykket sig klart mest. Fra at tabe stort i starten af sæsonen, til at spille trætte kampe efter nytår, mod stort set alle hold. Vi har gennem sæsonen scoret hele 49 mål, hvilket svare til 3,5 mål pr. kamp. Vi var dermed det 4 bedste hold til at score, lige pt.. Ud af de 49 mål, har vi lavet assister på 43 af dem, det vidner om at vi spillede godt sammen. I den lidt dårligere ende lukkede vi flest mål ind, nemlig hele 94 stk., det svare til 6,7 mål pr. kamp.
Vi har dog rykket os ret meget som skrevet tidligere, så lad os derfor se nærmere på sæsonen efter nytår. Her har vi spillet 8 kampe og scoret 32 gange, det er et snit på 4 mål pr. kamp. Vi har i samme antal kampe lukket 41 mål ind, det er et snit på 5,1 mål pr. kamp. Det er også efter nytår at vi har fået alle 5 point. Jeg synes bestemt vi kan være stole af vores udvikling sæsonen igennem. Jeg er helt sikker på at næste sæson bliver endnu bedre, med mange flere point, flere mål til os og færre mål imod.

Lad os blive lidt ved statistikerne så er vi hele 3 spillere, som har spillet alle 14 kampe. Det er mig, Duracell Laura og Mia. Dette ses også på statistikken, da alle 3 ligger henholdsvis nummer 1, 2 og 3 på topscorelisten. Mia blev nummer 3 med 9 point, fordelt på 6 mål og 3 assister. Laura blev nummer 2 med 18 point, fordelt på 11 mål og 7 assister. Jeg blev kun lige nummer 1 med 21 point, fordelt på 14 mål og 7 assister.
Vi har gennem sæsonen haft 19 spillere i aktion, og ud af disse har 18 spillere lavet point. Dette må siges at være flot at vi har haft så mange spillere som har spillet kampe. Skønt med den store opbakning.
Årets bisse om man vil, blev med kun 4 udvisningsminutter Doktor Bulldog aka. Henriette i 3 kampe. Jeg fik også 4 udvisningsminutter, men da jeg har spilleret flere kampe, må denne titel gå til Doktoren.

Jeg vil gerne slutte af med at takke alle dem som gennem sæsonen har været i hallerne og støttet os gennem de store nederlag, de tætte kampe og vores sejr.

Af: Carina Selmer Nyholt