Herlev FC - Copenhagen FC 2
Dame Senior - 10. marts 2019 15:30

5 - 8  (1 - 3, 1 - 3, 3 - 2)

Den 10. marts 2019, bare to dage efter sidste møde med Copenhagen, stod den igen på kamp mod selv samme hold. Sidste kamp var vi spillet tynde og havde ikke så meget af spillet. Dette ville vi meget gerne lave om på til dagens kamp. Vi kunne to dage efter sidste kamp lige nødagtigt stille med 2 kælder og en keeper. Flere af spillerne var lidt ramte af kampen et par dage tidligere.

Første periode følte vi startede lidt bedre end sidste kamp. Vi havde et par gode chancer til at starte med. Desværre var det, som så mange andre gange, de andre som scorede det første mål. 2 minutter senere var det dog Jannie på et lang skud, som smækkede bolden i kassen. Sådan nu var stilling 1-1 og vi følte os godt med i kampen. Resten af perioden var meget lige og der var chancer i begge ender. Det var desværre Copenhagen som fik lidt held til sidst og fik scoret til stillingen 1-3.

Vi fik snakket om, at det så meget fornuftigt ud og vi bare skulle fortsætte. Jeg ved ikke om dette gjorde at vi alle sammen bare sov lidt og ikke var klar fra start, men faktum var at på under 4 minutter af anden periode, havde Copenhagen nettet 3 hele gange. Vi tog konsekvensen med en timeout og jeg fik givet en lille opsang og peptalk. Dette så ud til at hjælpe og de fik ikke scoret mere i anden periode. Der imod fik vi scoret på mål af Laura. Herefter fik vi lov at spille 7 minutter i overtal. Først fik vi overtal i 5 minutter, da en Copenhagen spiller svingede sin stav frem og tilbage i hovedhøjde. Dette fik Merethe at føle, med et flækket øjenbryn og var ude resten af kampen. Dog var det super god stil at hende fra Copenhagen at komme, stor undskyldende, ned efter kampen til Merethe, hun var oprigtigt ked af det. Merethe var en Champ og udgik af kampen med en meget positiv ånd, respekt herfra. Dernæst fik Copenhagen 2 minutter for ukorrekt afstand, da Copenhagen spilleren valgte aktivt at stå i vejen, 1 meter fra hvor vores udkastet blev taget. Vi fik desværre ikke udnytte chancen og perioden endte ligeledes 1-3.

Så skulle vi spille sidste periode og blev enige om at vi skulle give den en skalle og være klar fra start. Det må vi da sige vi var for 10 minutter inden i perioden, havde vi scoret 3 mål og reddet et straffe. Første mål blev scoret af Rikke med assist fra Laura. Kort efter var Rikke igen på spil med assist fra Ninia. Det sidste mål blev så scoret at Mia, med assist fra Carina, som i dagens kamp igen var keeper. Med små 10 minutter tilbage begyndte vi at tro på miraklet og det store comeback. Desværre kvajede jeg mig i målet og lukker en kasse ind i mellem benene, dette må bare ikke ske som keeper. Undskyld, man kunne godt se her jeg var lidt rusten. Når videre, det var der intet at gøre ved. Så sker der det at en Copenhagen spiller falder og står sig, da vi er på vej i kontra og har bolden, dommeren fløjter af og vi mister kontraen. Der er heldigvis ikke sket hende noget og der skal tages face-off. Normalt ville man spille fair og give bolden til det hold som havde bolden, inden fløjtet. Præcis som vi havde gjort tidligere i kampen, den anden vej. Men nej sådan skulle det ikke være. Selv samme spiller som der bliv fløjet af for, valgte at kæmpe om bolden. Dårlig stil ikke at udøve fairplay! Perioden slutter af med at Copenhagen scorede et sidste mål og vi tabte kampen 5-8. Vi var dog langt mere med i denne kamp end sidste kamp.

Nu skal der så fordeles stjerner.

3 stjerner går til Rikke, som med sine 2 kasser på under 3 minutter, fik sat os i gang og vi troede på at det kunne lade sig gøre med et comeback. Derudover bidrag hun også til en masse initiativ i angrebet.

2 stjerner går til Mia, fordi hun ikke bare fik scoret, men også fik budt ind med en masse i forsvaret og angrebet. Hun var flere gange farlig i angrebet og var flere gange hjemme som en af de første. Hun viste vejen i dag for os alle.

1 stjerne går til Stine, for at stå de rigtige steder i forsvaret. Hun fik også diageret sine tropper rundt som en rigtig sergent. Lækkert med lidt lyd i forsvaret.

Af: Carina Selmer Nyholt