Herlev FC - FK Jyderup Farmers
Dame Senior - 20. januar 2019 10:00

5 - 5  (1 - 2, 2 - 3, 2 - 0)

Den 20. januar stod den på returopgør, i en tidlig morgenkamp mod Jyderup. Sidste møde endte 7-2 til Jyderup. Dengang var det vores første kamp i sæsonen og for stort set alle spillere, den første kamp overhovedet. Til dagens kamp troede vi på egne evner og gik efter vores første tuneringspoint.

Vi starter kampen som vi ”plejer” lidt nervøst og skal lige i gang, dog med et par chancer i begge ender. Det er desværre Jyderup, som kan starte med at komme foran 0-1 efter 4.51 min. Kort efter i tiden 7.34 min er det igen Jyderup, som kommer yderligere foran. Dette vil vi dog ikke stå model til og blot 10 sekunder senere, sender Mia bolden over til Carina som laver en lille finte og skyder bolden ind i kassen. Stillingen er nu 1-2. Vi får lidt mere blod på tanden og nervøsiteten begynder at forsvinde. Det er os, som sætter sig mere og mere på kampen. Vi har de klart største chancer. Dog bliver det ikke til flere mål i denne periode.

I pausen så er vi alle enige om, at i dag er dagen, hvor vi får point og vi bare skal fortsætte. Der skal da også kun gå 37 sekunder før vi for udlignet til stillingen 2-2. Denne gange er det Merete der finder Carina, som scorer. Tillykke med første point til Merete, det første af forhåbentligt mange. Desværre svarer Jyderup igen kort efter, og så er de igen foran. I tiden 5.19 min skal Merete ud og holde en pause i 2 min, da dommerne mener hun laver ukorrekt slag. Lidt uheldigt, men dog skønt ikke at være den eneste med 2 min. udvisning på holdet. Så velkommen i klubben Merete. Vi holder stand i boxen og i tiden 7.38 er det Jyderup som laver ukorrekt slag og vi er nu i powerplay. Det lykkedes os dog ikke at få sat noget godt op, men vi kæmpede så godt vi kunne. Da vi ikke ”gider” score i overtal så gør vi det bare 5 mod 5 og denne gang er det Mia som sætter en kasse med assist fra Carina. Sådan Mia, mere af det. Selvom det klart er os, som har flest og størst chancer, får Jyderup to heldige mål til sidst og er foran 3-5 efter anden periode.

Sidste og afgørende periode, såfremt vi vil have point i kampen. Vi sætter os på perioden fra start af og presser på for at reducere. Jyderup virker også mere og mere frustreret over deres manglede flow i perioden. Det lykkedes for os at score til 4-5 i tiden 9.37 min, med mål af Katrine og assist af Line. Stort tillykke til Katrine med første mål og hvilket et drøn inde fra slottet. Den var der ikke mange keepere der havde taget. Kort efter i tiden 12.59 min er det så os igen som får udlignet til stillingen 5-5. Målet blev scoret af Rikke med assist af Anja. Også her skal lyde et tillykke til Anja med sit første point. Efter udligningen bliver vi lidt bange for at spille floorball og det er nu Jyderup som får overtaget. Vi tager en timeout, for at få lidt ro på det hele. I vores kæde vælger vi til sidst at sende Line op i angrebet og Carina ned i forsvaret, både for at skabe mere offensivt i Line som kan løbe lidt mere til sidst og for at skabe lidt mere ro nede bagved. Det lykkedes og vi får vores første point nogensinde. SÅDAN PIGER, så lykkedes det. Næste mål er en sejr. Vi kan gøre det. Som jeg skrev efter sidste kamp ”Never quit. If we stumble, get back up. What happened yesterday no longer matters. Today is another day. So get back on track and move closer to our dreams and goals. We can do it.”

Et stort tak skal det lyde til de fremmødte tilskuere. Skønt at se en masse derude denne morgen. Også fantastisk at se flere skadede spillere på sidelinjen og heppe.

Så skal der fordeles lidt stjerner.

3. stjerner går til Line, hun var flyvende i dagens kamp. I mine øjne hendes bedste kamp til dato. Line var meget mere offensiv end hun tidligere havde været. Hun havde en del afslutninger på mål og søgte også en masse tomme rum for at gøre sig spilbar. I forsvaret var hun en klippe, man ikke kunne komme forbi. Så stort tillykke med den fantastiske kamp.

2. stjerner går til Carina, med 3 point på kontoen og en masse gode afleveringerne. Kom en del mere hjem i forsvarspillet end jeg plejer.

1. stjerne går til Mia, som efter et par kampe uden mål, igen fik hul på bylden. Mia stod for en del gode takter offensivt og var mange gange farlig i angrebet. Det resulterede også i et mål på dagen. Godt arbejde Mia.

Hvem var det som spillede uafgjort i dag, det er dem fra Herlev af. Hey hey hey!!!

Af: Carina Selmer Nyholt