Benløse FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 13. oktober 2017 19:30

11 - 1  (3 - 1, 4 - 0, 4 - 0)

Kampen mellem Benløse 3 og Herlev Hotboys fredag d. 13/10-2017

Fredag d. 13! Det varslede ikke godt, da Hotboys skulle på en lang udebanetur en fredag aften. Det var ikke det mest lukrative tidspunkt for Hotboys. Der var 50% afbud fra de hotte drenge. Og med kampstart kl. 19:30 - for Hotboys et meget sent tidspunkt for en fredag. De fleste Hotboys har jo oparbejdet en vis promille på dette tidspunkt. Så der skulle lige arrangeres ædru chauffører. Men vi kom da af sted fra stationen til tiden, og kørte mod sydvest.

Kampen skulle vise sig at blive en udfordring for Hotboys. Benløse var klar. Der er nok ikke så meget andet at lave i Benløse en fredag aften, så Benløse var klar til kamp. Og Hotboys var måske knap så klar. I hvert fald startede kampen med et kæmpe Benløse pres. Og det fortsatte så hele kampen igennem. Puha der var travlt. Og der var også for travlt. 1. periode sluttede egentligt ok for Hotboys. Bagud med 3-1 var da ikke umuligt.

Men det var det så alligevel. Hotboys kunne ikke følge med deres i kombinationsspil. Ej heller deres fart. Og sidst men ikke mindst deres skud. Og dem havde de mange af. Ved ikke hvad skudstatistikken var for kampen, men noget lignende 70-10 er ikke helt skævt. Allan i målet havde ligesom resten af Hotboys en travl aften. Og da de tilmed satte deres skud oppe i hjørnerne med både for og baghånd, var det ret tydeligt at Hotboys blot skulle overleve kampen.

Dette gjorde vi da også, men kun med nød og næppe. Hele 11-1 vandt Benløse. Og fuldt fortjent. Bevares, vi havde vel 4-5 stolpe- og overliggerskud, men det havde de også. Og så havde vi Allan som ikke havde problemer med at holde varmen. Han stod trods de 11 mål imod en god kamp. Ellers var det da gået helt galt, hvis ikke han havde haft en god dag. En meget lang kamp, hvor Snerle’s mål var et af meget få lyspunkter. Heldigvis er Hotboys gode til at glemme alt om vundet og tabte kampe i omklædningen efter kampene. Og det var dejligt at alle kørte den lange hjemtur med et smil på læben, efter en ellers lang kamp. Stjerner fra kampen skal vi da have trods lidt resultatmæssig modgang, og de er blevet som følger...

1. Kristian ”Snerle” Snerle.
Mål. (Kampens lyspunkt var helt klart Snerles mål, tæt inde under mål. Han styrede en bold flot ind bag en chanceløs Benløse målmand).
Hold humøret højt. (Jeg ved ikke om Snerle ikke vidste hvad kampen stod, men han holdt sgu humøret højt gennem hele kampen, og det smittede af på os andre med de noget vandede vittigheder).
En figther. (Trods spil mod overmagten, så kæmpede Snerle forbilledligt i alle 3 perioder).
En rigtig god kamp af Snerleone.

2. Allan ”Erland” Nordlunde Hjorth.
God tålmodighed. (Erland var en tålmodig mand i målet i dag. Målene væltede ind bag Erland, og det var ikke meget hjælp, vi backer kunne give ham, men han holdt sgu eventuelle verbale udbrud inde bag gitteret).
God målmand. (Trods de mange mål imod, så havde Erland som sagt en god dag. De havde så mange afslutninger, at da der manglede 10 sekunder af 2. periode, så nåede Allan at redde ikke mindre end 4 kvalificeret afslutninger).
Godt brugt. (Jeg ved ikke om det er den kamp med flest skud på Erland, men jeg tror det sgu. De skød og ramte alle bolde i luften eller på gulvet. Og de fløj hurtigt mod vores mål. Det var helt mærkeligt da de med under 2 minutter tilbage af kampen, missede et helt frit mål, da de ikke ramte endnu en bold i luften. Men ellers så ramte de alt. Så en meget travl aften i kassen for Allan).
God kamp superkeeper.

3. Mads ”Skind” Herskind.
En hård nyser. (Skind fik en meget hård tackling i banden i 1. periode, og den tog han sgu som en mand. Alle holdt vejret og håbede, han ikke var blevet alt for ødelagt, men Skind rejste sig bare op og rettede sin utilfredshed mod modstanderen. Både Hotboys og modstanderen var noget overrasket over, at han kunne rejse sig så hurtigt efter sådant et fur i banden).
Mange meter i benene. (Selv om det ikke blev til så mange løb på deres banehalvdel, så var der gang i benene på Skind. Han sprang frem og tilbage og kæmpede bravt mod de hurtige og dygtige Benløse spillere).
Hurtig? (Skind er hurtig. Det ved de fleste. Men i aftenens kamp kunne selv Skind ikke løbe fra deres angribere eller backer. Og hvis alle modstaderne er hurtigere end Skind, så får Hotboys en svær kamp. Men han gav sgu ikke op af den grund).
Godt kæmpet Skind.

Tillykke til alle 3 med den trods alt flotte kamp.

En tak til de supportere som havde trodset den lange køretur, skal vi også lige have med. Vi skylder en omgang for jeres tålmodighed.

Nu er det bare at kigge frem mod næste kamp, og så håbe vi kan hente lidt flere Hotboys og points med ind i kampen. Det bliver en hjemmekamp mod bønderne fra Jyderup. Det plejer at være nogle tætte kampe, så kom op og se Hotboys rejse sig efter en lang og mørk kamp i Benløse...