Benløse FC 3 - Herlev FC 2
Herre Senior - 18. marts 2017 14:00

6 - 6  (5 - 2, 0 - 1, 1 - 3)

Så var det sgu allerede blevet tid til sæsonens sidste officielle kamp. Den skulle finde sted i Benløse og med et 5-5 resultat i første møde, var der lagt op til en tæt kamp. Og det blev det. Vi var lige over 2 kæder som havde fyldt bilerne og var kørt til Benløse. Der var et par fejlkørsler og en lidt forsinket målmand, men da klokken slog 14:00 var vi klar.

Sådan da. For Benløse havde ikke tænkt sig, at det skulle blive uafgjort igen. De startede som lyn og torden. Der var fuld fart på både afleveringer og skud. Og de skød godt. Efter 2 minutter satte de den første pind. Og igen efter 5 min. Og igen efter 7 min. Shit det gik stærkt. Alt hvad de slog ud efter ramte de lige i r... Og målene sad længere og længere oppe i krogen, bag en chanceløs Allan i målet. Skind fik reduceret og det gav lidt tro på det, men efter 11 minutter var den gal igen. 4-1 til Benløse og vi havde nærmest kun haft et skud på mål. Det ville nok blive en lang kamp. Vi prøvede at starte kampen forfra i hovederne, og mens Theis var i gang med en reboot af systemet, var han ved at vælte, men fik samtidig skudt mod deres mål. Og den gik sgu ind. Et sjovt indslag og så gav det tilmed mål. Sådan Theis. Desværre var Benløse ikke færdige med at score i 1. periode, og med en enkelt pind mere til dem endte perioden med 5-2 til Benløse. Av for den da. Det var helt klart Benløses periode.

2. periode skulle blive bedre set med Hotboys øjne. Det aftalte vi da i pausen. Vi måtte bare score så mange mål vi kunne og så tage den derfra. For med deres skud var det svært at stoppe deres mål. En kommentar om at Hotboys topscorertitlen ikke var afgjort endnu, gjorde også at der var noget at spille for. Bevares, John John var foran med 28 points ned til Militær, som så igen var foran med 10 points til 3 pladsen, men alligevel. John John var jo desværre blevet syg til dagens kamp, så han lavede jo ikke flere point. Der var også en bisseliste som skulle afgøres, og Theis var jo til stede, så man ved aldrig hvad han kan finde på. Men nu var det om at spille fornuftigt de sidste to perioder af sæsonen. Og det gjorde vi sgu. Allerede efter 3 minutter fik Skind scoret sit andet mål i kampen. Endnu engang på assist af Militær. Det var svært at se om Militær scorede først, men Skind fik lagt bolden helt over stregen så der ikke var nogen tvivl. Vi var med endnu. Der var chancer i begge ender, men vi fik bedre styr på opspillet og på deres skud. Så da de midterste 20 minutter var gået havde vi vundet en periode og var kun bagud med 2 mål.

3. periode skulle vise sig at blive en tæt affære. Skind fik fuldendt sit hattrick og nu manglede vi bare en pind mere for at udligne. Der var håb endnu. Men midtvejs i perioden fik de scoret igen og nu var vi nede med 2 mål med små 10 minutter igen. Men så ville Skind lige give lidt tilbage til Militær med en assist den anden vej. Og allerede efter et halvt minut. Sådan. Og kort efter ville Chili Laus også være med. 6-6 og kampen var helt lige med 8 minutter igen. Kort efter tager Benløse timeout for lige at få styr på det hele. Men i de døende minutter af kampen, er det Hotboys som er tættest på at løbe med det hele. Snerle hamrer bolden på overliggeren med 2 minutter igen. Masser af gode chancer men desværre klarer deres målmand frisag. Kampen ender 6-6 og endnu engang et uafgjort resultat mellem disse to hold. To kampe. 5-5 og 6-6. Det vidner om et godt match af modstandere. Med to så tætte kampe og kun to udvisninger: Én til undertegnede for at være for mange mand på banen og én til Benløse for låsning af stav. Det er billigt sluppet i to så tætte kampe. Tak til Benløse for de fair spillede kampe og tak til dommerne for at lægge en god linje gennem hele kampen.

Så blev sæsonens sidste kamp spillet. Der skal vi selvfølgelig også have stjerner fra, og de er blevet som følger...
1*. Mads ”Skind” Herskind.
Der var en, der var to, der var tre. (Skind lavede flotte 3 mål i dagens kamp. Det er ikke hver dag vi laver hattrick. Og Skinds mål gjorde, at vi blev holdt inde i kampen. Ellers frygter jeg vi var blevet løbet helt over. Sådan Skind).
Overblik. (Skind havde flere gange i løbet af kampen nogle gode en/to kombinationer med os andre Hotboys. Den ene gang gav afleveringen endda en assist. Godt spillet rundt Skind).
Sikke en hurtigløber. (Skind kan løbe hele tiden. Han tager måske lidt kortere skift i sidste periode, men farten er den samme. Det er der ikke mange backer som syntes er super fedt. Men det gør vi Hotboys, så bare giv gas lille fyr).
Stærk kamp af vores lille hurtigløber.

2*. Christian ”Militær” Nyholt.
200 points. (Militær sagde før kampen at han var tæt på et jubilæum. Han manglede blot 3 points for at lave sit point nr. 200 for Herlev Floorball Club. Og sørme om ikke han så laver 3 points. Han kan åbenbart det med runde tal. Han har før i samme kampe lavet sin assist nr. 50 og sit mål nr. 100. Og nu rammer han så endnu engang et rundt tal. Tillykke til Hotboys ubestridte topscorer gennem tiderne).
Stabil. (Med Militær på banen var det ikke mange gange de kom frem til skud. Han gav sig ikke i nærkampe og fik opsnappet mange bolde på midten af banen. Sådan).
God spilforståelse. (Militær havde et godt blik for spillet i dagens kamp. Det gav 2 assister, men det gav også masser af andre chancer til os andre Hotboys. Masser af svære afleveringer kom frem og med lidt mere held i sprøjten, var det blevet til flere assister. Man skulle være klar med staven, for Militær fandt bladet).
Super kamp af Militær.

3*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Tal til mig! (Elzing havde som andre Hotboys en svær kamp i perioder. De spillede rigtig godt og hurtigt rundt og det gav udfordringer for kommunikationen på Hotboys. Derfor var det ren snak, da Elzing i en pause sagde ”Tal til mig”. Vi skulle være bedre til at sige hvem han skulle dække. Og det hjalp da vi fik hjulpet ikke bare Elzing, men os alle da vi alle snakkede bedre sammen).
2 points. (Elzing havde ligesom Militær en god dag for overblik. Elzing fik lavet 2 flotte assister. Sådan Elzing).
God både på og udenfor banen. (Elzing var i smittende humør. Selv om der var travlt og det så svært ud i perioder inde på banen, var der altid overskud til en dårligt joke eller en åndet kommentar ude på bænken. Det er meget vigtigt for resten af holdet, når nogen lige har det ekstra overskud. Og det havde Elzing denne dag).
Lækker kamp af Elzing.

Tillykke til alle 3.

Med dagens resultat ligner det en midterplacering i gruppen. Vi ligger pt. 4 ud af 10. Men de andre mangler lidt kampe, så den endelige placering er ikke klar endnu. Men er det ikke også lige meget? Det tror jeg nok det er. For vi sluttede i plus på mål for og imod. Vi vandt flere kampe end vi tabte og vi spillede hele 4 kampe uafgjort. En helt igennem godkendt indsats denne sæson.

En tak til supporterne skal også lyde herfra. Det er bare så meget federe at spille foran et publikum. Og når det så rigtig tit er vores venner og familie, så bliver det ikke meget bedre. Tusind tak for støtten gennem hele sæsonen. Både på hjemme- og udebane. Selv de lange ture til aftenkampe, er der som regel nogen med. Tak for indsatsen. Det ser bare godt ud, når der sidder gule Hotboys-trøjer på begge sider af banen. Tak for det.

Nu har vi så lidt træningskampe og en Amager Cup på programmet før sommerferien, så der er stadig mulighed for at følge Danmarks Hotteste Floorball hold: Herlev Hotboys