Herlev FC 2 - Hvidovre Attack FC 4
Herre Senior - 15. januar 2017 15:00

8 - 6  (2 - 0, 3 - 5, 3 - 1)

SMUK SEJR OVER HVIDOVRE!

Så var det blevet tid for Herlevs fineste at vaske den slemme plet væk fra Amagerkampen! Den tabte vi med 5 sekunder tilbage, og nu skulle vi have points til Hotboys kontoen.

Modstanderen var Hvidovre som vi ikke havde mødt endnu i denne sæson grundet en kampflytning. Men der var gamle kendinge med for Hvidovre. Mark som har spillet Herre 1 i Herlev og andre meget kompetente spillere var at finde på deres holdkort. Absolut ikke en nem kamp på papiret. Men vi har før spillet mod gode modstandere.

1. periode startede med en ret sjælden ting. Holm scorede på årets første berøring af bolden. Han har ikke været til træning grundet en skade, så da han fik sin første aflevering i kampen, skød han. Bolden sad fint og Holm scorede på første berøring i år 2017. God start.

Men kampen var meget lige. De havde mange skud og gode løb. Vi havde gode kontra chancer og masser af småspil foran deres mål. Og inden pausen blev det såmænd til endnu en pind til Hotboys. Militær finder Laus og 2 – 0 til Hotboys til 1 pause. Klart godkendt. Allan stod en god periode. Ellers så havde den nok været lige på tavlen. Men en lille føring til Hotboys før 2. periode.

2.periode fortsatte som 1. periode. Med chancer i begge ender. Men John John var dog skarp på en Skind assist. 3-0 og det så efterhånden godt ud. Meeeen som set før, bliver det hele lidt for smart. En gang klumpspil foran vores mål gav dem lidt blod på tanden. 3-1. Men Coretto ville lige færdiggøre en Neubert detalje. Neubert misser bolden helt med et skud ud i luften. Bolden triller videre og Borg er hurtig til at spille den til Coretto, som sætter den ind fra en vinkel som ellers kun Holm tør skyde fra. Alle var fikseret på Neuberts detalje, men Borg og Coretto spillede videre. Stærkt at holde fokus midt i Neuberts detaljer. Mindre end 5 minutter efter havde Hvidovre desværre scoret 2 mål. Det gik sgu hurtigt. Men Skind var ligeså hurtig og scorede til 5-3. Desværre fik Hvidovre kæmpet sig tilbage i kampen med 2 mål mere og efter 2 periode var stillingen helt lige 5-5. Øv. Vi sad jo lige på dem. Men der skulle spilles helt til slutfløjtet, hvis Hotboys skulle hive point ud af denne kamp.

3. periode startede forsigtigt for begge hold. Ingen ville lave en dyr fejl. Men Vi havde John John i spillehumør til 3 periode. Først afdribler han en back for at trække ind foran kassen, og sætter den ind bag en chanceløs målmand. Så spiller Laus til John John, som afdribler en back, for at trække ind foran kassen. Og han sætter den sgu igen. Foran med 2 og det gav lidt luft. Men Hvidovre ville ikke give sig. De fik presset endnu bold ind bag Allan på et langskud. Tror godt Allan ville have den igen, men det var fortjent efter spil og chancer. 7-6 med 5 minutter tilbage. Men så afdriblede John John lige en back. Trak ind foran målet og satte den igen igen igen. Hattrick af John John i 3. periode. Stærkt.

Hvidovre satsede og trak målmanden i de sidste minutter. De fik presset os helt i bund med 6 spillere og der var ingen Hotboys som fik skiftet i de sidste 4 minutter. Hele bænken prøvede at komme ind med lidt friske kræfter, men Hvidovre gav os ikke ro til at skifte. Så da uret løb ud var det en stor forløsning. Sådan drenge. Årets første sejr var hjemme og det var sgu en flot en af slagsen. 8-6 slutfacit. Puhaa det hold hårdt.

Stærkt kæmpet alle sammen. Vi spiller jo med alle spillere hele tiden. Vi topper ikke kæderne. Det gjorde modstanderne og det gør bare sejrens sødme så meget bedre, når vi ved at alle har deres andel af sejren. Vi taber som hold og vinder som hold. Efter 2 kampe i 2017 har vi prøvet begge dele. Men det er nu sjovere at synge i målet efter kampen. Fedt drenge.

Stjerner fra kampen skal der selvfølgelig også være, og de er blevet som følger….

1*. Kenneth ”Coretto” Coretto.
Satte os igang. ( Coretto startede hele denne eftermiddags målshow, med sin assist til Holm. Sådan.).
Flot pind. ( Coretto lavede også et rigtig flot mål. Selv Holm var imponeret over vinklen på skuddet. Det er sgu et godt skud, du har fået oparbejdet efterhånden. Fortsæt endelig med at skyde på mål.).
Konstant en trussel. ( Coretto havde god energi gennem hele kampen. Både ved at løbe deres backer trætte, men også ved at være hurtigt med hjemme når de satte fart frem ad banen. Det er en kæmpe hjælp for backerne og Erland i kassen. Super fedt Coretto.).
Super god kamp med 2 points af vores Coretto.

2*. John “John John” Just Jensen.
En hård negl. ( John John fik flere hårde tacklinger, og da han blev decideret overløbet af en af deres spillere, så det ikke helt godt ud. John John lå lidt tid i gulvet og skulle lige tjekke, at alle fingre og tæer kunne bevæge sig. Det kunne de, men hold da op et fur han fik. Godt at der ikke skete noget. Tough guy.).
Hattrick i en periode. ( John John må siges at være den Hotboy, som havde overskuddet i 3 periode. Da kampen var tæt og ingen ville lave fejl, smuttede John John forbi ude ved banden 3 gange og afgjorde kampen helt selv. Det er jo vigtigt at han får bolden med sig, og det gjorde han i 3. periode. Stærkt John John.).
5 points. ( Det taler vist for sig selv med 4 mål og en assist. 5 points med 3 wingpar. Det er sgu godt udnyttet af sin spilletid. En ny mand i front af topscorerlisten, men jeg tror ikke den har skiftet for sidste gang i denne sæson!).
Flot kamp af John John.

3*. Thomas ”Elzing” Elsing.
Gode indspark. ( Elzing havde gennem flere gange fat i os backer med lidt hjælp til at finde angriberne og at se deres huller i forsvaret. Det hjalp rigtig meget, som man også kunne se på vores backspil i 3. periode. Der kom mere ro på. ).
Alsidig Hotboy. ( Da jeg havde startet Elzing som center, var det fordi han kan nå rigtig mange bolde med sine lange arme. Lidt ligesom Militær, så får han opsnappet rigtig mange frie bolde midt på banen. Men da de fik blokkeret rigtig mange af vores skud fra midten, rykkede jeg ham ud på fløjen til 3. periode. Dette gav Chili Laus en centerposition, samt muligheden for at løbe solen sort. Elzing fik en bedre mulighed for at sende skud afsted. De kunne ikke nå at dække hans farlige skud. Det blev ikke til mål, men flere farlige bolde ind foran deres mål.).
En tidlig Hotboy. ( Elzing af en af de få, som var i Herlev før Hotboys opstod. En af de oprindelige kan man vist roligt kalde ham. Trods en lang vej til kamp og træning, så møder du stadig op og ser godt ud sammen med os andre. Det er sgu lækkert Elzing.). Stærkt gået Elzing.

Tillykke til alle 3 med jeres stjerner.

Men som skrevet tidligere, så er vi et hold, og alle Hotboys som var på banen kan klappe sig selv på skulderen over en flot kamp. Selv Widén mødte op og gav et smil. Fedt at spille og mødes med jer lækre fyre. En tak til tilskuerne skal vi lige have med. Selv en af sidste uges Amager spillere, kom for at følge Hotboys. Ja ja, jeg ved godt han er i familie med Chili Laus, men det lød da meget godt. Men det er bare federe at spille kamp, når der sidder familie, venner og fans på lægterne og hepper Herlevs fineste til sejr. Tak for støtten.

Nu har vi så en udekamp på næste søndag. Ude mod Holbæk. Vi vandt den første med et enkelt mål, så endnu en tæt kamp er nok hvad vi har i vente. Men mon ikke det bliver til flere point til Hotboys. Det tror jeg nok det gør. For vi må jo ikke glemme……