Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Herre 2
Herre 3 (Hotboys)
Dame 1
U15
U13
U11
U9
U7
Familiefloorball

Herlev FC 2 - Skælskør Eagles Floorball
Herre Senior - 12. marts 2016 15:00

Resultat
11 - 5  (5 - 2, 2 - 0, 4 - 3)

Kampreferat
Så kom sæsonens sidste kamp for Herlevs fineste floorball-hold.

Der var meldt ud, at Hotboys ville give Danmarks bedste supportere fri bar til kampen, i form af øl, vand og Jägermeister. Dette havde lokket et hav af supportere til Hotboys Dome. Hele 34 familie/Hotboys var mødt op til vores sidste kamp i denne sæson. Meget imponerende. Og så har jeg ikke talt de andre tilskuere som var i hallen med. :-) Men der sad også næsten et helt hold af Hotboys på den anden side af bænken. Der var fint besøg fra Høx, Mikkel, Dan, Dall, Maes, Ronni Rødovre og Torden som desværre var syg. Tiger og Coretto dukkede såmænd også op lidt senere. Og med 13 Hotboys på banen, var der hele 22 Hotboys til stede i hallen. Dette kunne kun være en god ting. Og det var det. Der blev heppet og buet gennem hele kampen. Især Snerle havde mange fans på den anden side. Men heldigvis er vi så privilegerede, at vi har haft mange tilskuere flere gange gennem sæsonen, så de fine tilråb gav ikke nerver på hos de spillende Hotboys. Men med sådan en kulisse kunne kampen godt gå i gang.

Dagens modstander var Skælskør som kørte os fuldstændig over i første møde med hele 13-4. Av, av, av. Så derfor var det et par spændte Hotboys, som mødte op til kamp. Allan var stadig for skadet til at stå, så Widén måtte på kassen endnu engang. Allan spillede dog en fin back i dagens kamp. Vi var mange i hallen og stemningen var god. Den blev ikke dårligere af, at de blot var 8 spillere til dagens kamp. Det gav os da troen på en forsigtig uafgjort måske. Men det gik langt over forventning. Vi fik scoret det første mål og der lød et kæmpe brøl fra tilskuerne. Fedt at blæse en modstander omkuld via verbal styrke. Spillelysten var i top og Hotboys kørte bare på. At der var mange Hotboys som havde fået indstillet sigtekornet, hjalp jo også en del. Der var point til mange hotte spillere i dag. Der var jo også en topscorer som skulle findes. En bisse liste der skulle vindes. Og at slutte sæsonen med en sejr foran vores mange tilskuere, var det mindste vi kunne gøre for jer. Og det var lige præcis det der skete. Hotboys overraskede sig selv, og endte med at vinde hele 11-5. Skælskør havde inden kampen et snit på under 4 mål imod pr. kamp. Så at vi fik scoret 11 mål var i sig selv en præstation. Sådan drenge. Et brag af en kamp. Masser af mål og lækre detaljer. En fin finale til ære for vores supportere. :-)

Stjerner fra kampen skal vi selvfølgelig også have og de er blevet som følger...

1*. Supporterne.
Normalt kan jeg sidde lidt og fundere over hvem der skal have 1. stjernen. Men i dag var den givet på forhånd. At der møder så mange op er sgu flot. Det varmede hele bænken og det er bare så meget federe at spille med tilråb og hep. At Snerle havde mange fans, vidste vi alle. Men tror at han fik de fleste tilråb af de kære Hotboys på tilskuerpladserne. Og han nød at være i centrum. Som en Hotboy på en bar, tog han imod hvad end de måtte byde ham. Han kunne rumme det hele. :-) At se så mange mini Hotboys og Hotties var også en fornøjelse. Der var gode hep under kampen og i pauserne var det banen der skulle indtages. Dejligt at se på, mens man lige puster ud. Og at Maes blev rundet af flere af dem, var jo bare endnu bedre. Også dejligt at der var så mange bedre halvdele til stede i hallen. Både i form af kærester og koner. I pynter med jeres smil og vi er glade for i giver os tid/lov til at spille sammen med de Hotteste Floorball-drenge i hele Danmark. Tusind tak for den fine support ikke bare til dagens kamp, men gennem hele sæsonen. Det er vi meget glade for på holdet. Og vi har ikke spillet en eneste kamp i denne sæson, hvor der ikke har siddet supportere på lægterne. Tak, tak, tak.

2*. Kenneth ”4 sekunder” Widén.
En for holdet. (Da Allan nu ikke kan finde ud af at stå på ski, så er det fedt at Widén tager tjansen i målet i hans fravær. Det er sgu at tage en for holdet. Du vil hellere spille i marken, men vi takker dig for at du var frisk på at snuppe pinden).
Gode arme. (Ved ikke om du var heldig eller om du bare var lynhurtig. Med et navn som 4 sekunder, er det nok det sidste. Men sikke nogle redninger du diskede op med gennem kampen. Du fik lige præcis nok fat i bolden flere gange. Sådan skal det gøres).
Liggende spillestil? (Ved ikke om du var ved at finde en ny liggende spillestil i anden periode. Men hold da op nogle redninger, du fik rodet dig ud i gennem kampen. Især dine dobbelt/tredobbelt redninger hvor bolden sprang mellem stolper, ben, arme, hjelm og hænder var god underholdning. Især fordi du endte med bolden i hænderne. Det brændte heftigt på flere gange, men du kæmpede om bolden til det sidste).
Flot, flot kamp Widén.

3*. Theis ”Rødovre” Scott Hansson.
100 kampe. (Du er ikke den første Hotboy som runder de 100 kampe, men det er altså ikke mange på en sæson som får den smukke ære. Så et stort tillykke med dit jubilæum gamle dreng. Der var både fine blomster før kampen og fin kage efter kampen).
En travl center. (Theis var sammen med Militær de to centerspillere som vi havde med i kampen. Og de fik lov at løbe. Theis var flere gange helt nede bag eget mål for at starte opspillet. Og så er der altså langt op til deres mål. Men han satte fart på og kom frem over banen. Og når det så var de andre som stak af mod vores mål, var Theis ikke sen til at give fuld gas hjem ad banen. Stærkt løbet Theis).
Hattrick. (Tror faktisk at det er et reelt hattrick som Theis har bedrevet. Men sine 20 udvisningsminutter gennem hele sæsonen, tager Theis en sikker sejr mod Militærs 19 min på årets bisseliste. En titel som Theis har siddet tungt på de sidste mange år. Og at lave et hattrick i Hotboys regi, er altid klasse. Tillykke med det gamle dreng. Det glæder vi os til at smage til sommerfesten).
Tillykke med den flotte kamp Theis.

Tillykke til jer alle med den flotte hæder.

Men når det så er sagt, så var der ingen Hotboys som ikke var fantastiske i dag. Både os der spillede og jer som sad og heppede. Der var spilletid i powerplay og boxplay. Ingen med den store succes, men det er sgu sejt at vi alle får lige meget spilletid. En klar Hotboys force. Der er ikke nogen der bliver bænket her. Vi taber sammen og vinder ligeså. Alle Hotboys har lige stor ret til at gå på banen for at vise nye standarder inden for floorball-sport. Og det er der masser af os der gør. :-)

Så et kæmpe tillykke til os alle med en flot sæson som gav både sejre og nederlag. Kun et enkelt uafgjort resultat blev det til. Vi er åbenbart mest til en afgørelse med en vinder. Og sikke en måde at slutte sæsonen af på. Masser af hotte mål. Masser af Hotboys. Masser af hygge/Jägermeister/øl.

MASSER AF HERLEV HOTBOYS DER SYNGER

HVEM VAR DET DER VANDT I DAG
DET VAR DEM FRA HOTBOYS AF
HEY HEY HEY

Capi out

Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
Skælskør EaglesSkælskør5506
HerlevChristian Nyholt5410
HerlevJohn Jensen4220
HerlevThomas Elsing3210
HerlevKristian Snerle2110
HerlevNikolaj Borg2020
HerlevLaus Jensen1100
HerlevPeter Holm1100
HerlevKenneth Widén1010
HerlevTheis Scott Hansson1010
HerlevJesper Bærensen1012
HerlevMads Herskind1012

Kampprotokol
104:30Herlev1 - 0John Jensen (Theis Scott Hansson)
105:58Herlev2 - 0Laus Jensen (Kenneth Widén)
107:24Herlev3 - 0Christian Nyholt (Thomas Elsing)
112:25Skælskør Eagles2 min.Skælskør (Ukorrekt slag)
114:17Herlev2 min.Jesper Bærensen (Ukorrekt slag)
116:01Skælskør Eagles3 - 1Skælskør
117:12Herlev4 - 1Thomas Elsing (Christian Nyholt)
118:47Skælskør Eagles4 - 2Skælskør
119:43Herlev5 - 2Kristian Snerle (Jesper Bærensen)
207:27Herlev6 - 2Christian Nyholt (John Jensen)
217:25Herlev7 - 2Christian Nyholt (Nikolaj Borg)
300:43Skælskør Eagles7 - 3Skælskør
304:58Skælskør Eagles2 min.Skælskør (Spil med hånden eller hovedet)
305:34Skælskør Eagles7 - 4Skælskør
310:43Herlev8 - 4John Jensen (Mads Herskind)
311:12Herlev9 - 4Thomas Elsing (Kristian Snerle)
317:31Herlev2 min.Mads Herskind (Hårdt spil)
317:31Skælskør Eagles2 min.Skælskør (Fastholdning)
318:18Skælskør Eagles9 - 5Skælskør
319:18Herlev10 - 5Peter Holm (Nikolaj Borg)
319:34Herlev11 - 5Christian Nyholt (John Jensen)
300 kampe:
Tillykke til Christian "Militær" Nyholt
Seneste nyheder
26-04Indkaldelse til Generalforsamling 2024 
19-09H3 "Hotboys" Sejr i sæsonpremieren! 
12-08SÅ STARTER SÆSON 23/24! 
03-04Indkaldelse til Generalforsamling 2023 
21-03U11: Velgennemført stævne i Herlev hallen 
21-03H3 Hotboys - afslutter sæsonen med hæderligt nederlag 
07-03H3 Hotboys: Sejr i Greve! 
03-03Damerne vinder 1. div. igen 
Flere nyheder...
Seneste kampe
24-04Vanløse 2 - Herre 2
22-04Dame 1 - Alliancen København4 - 3
08-04Herre 3 (Hotboys) - Vanløse 38 - 2
03-12Benløse - U11
19-11U13 - Jægerspris
01-10Herre 1 - Lyngby7 - 11
Sidste uges kampe...
Kommende kampe
29-04Herre 2 - Vanløse 2
05-05Rødovre - Dame 1
Denne uges kampe...