Herlev FC - FF København
Dame Senior - 15. september 2012 13:30

0 - 7  (0 - 3, 0 - 3, 0 - 1)

Dame 1 havde den tvivlsomme ære at møde FFK i sæsonens første turneringskamp. Der var ingen tvivl om, hvem favoritterne var, og taktikken var da også lagt an på, at FFK ville blive en stor mundfuld: ”Forsvar, forsvar, forsvar”.

Det var dog ikke desto minde et tændt Herlev-hold med store ambitioner om at komme ind og drille FFK, der gik på banen denne lørdag eftermiddag. Forsvarsteknikken fungerer – FFK prøver og prøver, men formår ikke at komme igennem. Da de scorer deres første mål i tiden 7.47 er det vist også mere held en forstand. En ellers fuldt opdækket Mette Milling får ramt bolden, så den lopper over hende selv, Herlev-forsvareren, der står helt oppe i ryggen på hende, og Maria og lander bag den hvide streg. Men et mål er som bekendt et mål. Samme Mette Milling scorer igen knap fem minutter senere, og kort efter står Liv Nøhr umarkeret ude ved banden. Det slipper man ikke godt fra, og vi går til pausen med 0-3. Alligevel er Herlev-lejren præget af eufori og god stemning, for vi synes sgu egentlig, at vi har meget godt styr på dem, og at det går ganske godt. Vi retter lige nogle ting ind i forsvaret, så FFK burde få endnu sværere ved at komme igennem, og så er vi klar igen.

Men ak, FFK havde åbenbart godt af pausen og får smækket to mål ind i løbet af 2. periodes første fem minutter. Euforien efter 1. periode bliver erstattet af en lidt ærgelig stemning, men vi ryster den hurtigt af os og får igen styr på FFK-angriberne. Der bliver kæmpet hårdt på alle pladser, og vi holder da også FFK fra yderligere scoringer indtil 40 sekunder inden pausefløjt, hvor Liv for anden gang i dagens kamp kommer på måltavlen.

Til 3. periode krydrer vi forsvarstaktikken med noget dupling i håbet om, at vi kan bryde FFKs spil og selv få gang i noget mere etableret angrebsspil. Det fungerer til dels. FFK starter perioden med at score endnu et mål, så det nu står 7-0 til gæsterne. Men vi holder fast i kampgejsten, og får bestemt mere spil frem ad banen, som dog ikke resulterer i mål på trods af mange og kvalificerede forsøg. Men FFK får heller ikke scoret i den anden ende og perioden ender 1-0 til FFK.

Det giver et slutresultat på 0-7. Med et FFK-hold i stærkeste opstilling, er det bestemt et godkendt resultat , og vi er glade og tilfredse med dagens kamp. Vi er også fortrøstningsfulde i forhold til næste kamp mod FFK, som ligger i december. Til den tid har vi spillet os endnu bedre ind på hinanden, så vores angrebsspil kan matche vores stærke forsvarsspil. Og så kan de bare vente sig!