Herlev Floorball Club
Gæstebog
Sponsorer
Bestyrelsen
Træningstider
Adresser
Kontingent
Links
Topscorerliste
Evighedsliste
Statistik
Herre 1
Hotboys
Herre 3
Herre 4
Dame 1
Dame 2
U 15
U13 A
U13 flex
U9+U11
U5+U7

Herlev FC 2 - FK Jyderup Farmers 2
Herre Senior - 28. oktober 2012 12:30

Resultat
2 - 3  (1 - 0, 0 - 1, 1 - 2)

Kampreferat
MØGÆRGERLIG DAG PÅ KONTORET FOR HOTBOYS

Et snævert nederlag på 2-3 blev resultatet af søndagens kamp mod Jyderup Farmers. Alle kæmpede - men desværre lavede de et lidt heldigt mål til sidst. Tror i hvert fald godt at Erland vil have chancen for at ”plukke” den igen!!! Men sådan går det nogle gange. Men stjerner fra kampen kommer der nu selv om det ikke blev til nogle points i dag. De blev som følger……

1*. Ragner ” Maes ” Hansen.
Robust back. (Maes bliver ikke lige skubbet væk med det samme. Og nogle af deres store spillere var ikke bange for at skubbe til. Men Maes stod fast som den færøske klippe. Stærkt Maes.).
Sjov fyr??? (Maes syntes selv at han var morsom, da han sendte et billede af det overdådige brunch bord hjemme hos Holm. Jeg og Neubert havde sektjans. Øv Bøv. Men hørte at det skulle have været fortræffeligt.).
SKYD! (Hvis man skal finde noget på Maes som han måske kan forbedre, må det være hans skydelyst. Skyd noget mere Maes. Du er en af dem der rent faktisk kan skyde fra midten og stadig være farlig. Så skyd når chancen er der). Men flot kamp af vores lille færing.

2*. Kenneth ” Widén ” Widén.
Overskud. (Widén var i et rigtig godt humør til dagens kamp. Han jokede og bragte godt humør til kampen. Fedt at have overskud til at smitte andre med lidt godt humør).
Frem og tilbage. (Widén løb som resten af hotboys en hel del i dag. Men en mand i så fremskreden en alder fik godt nok nogle meter i benene. ;-)
Widén var hurtigt med fremme og hurtigt tilbage igen. En rigtig hold spiller til dagens kamp. Men lad nu være med at Jinxe holdet med flotte facts. Hotboys fucker det altid op. Den med at vi ikke havde tabt endnu i sæsonen, var som sædvanlig for meget for Hotboys. Og for øvrigt forkert. En lille kamp mod Benløse endte vist heller ikke så favorabelt for Hotboys.).
Men flot og glad kamp af Widén.

3*. Peter ”Holm” Holm.
Hotboys Brunch!!! (En rigtig Hotboys brunch skal da hædres. Alle som var til brunch (fornem lidt bitterhed i tonen) havde kun positive meldinger om arrangementet. Tak til Holm og familien).
Lige ved og næsten. (Holm fik næsten sat sæsonens første pind i dagens kamp. Men ind bag en stærkt spillende farmer målmand kom bolden dog ikke. Flere skud fra en spids vinkel blev forsøgt, men desværre ikke nogen belønning. Men bare prøv igen og igen.).
Redningsmand. (Holm og alle Hotboys pressede på for en scoring til sidst. Men i stedet blev det til en flot redning af Maes´s skud lige før tid. Godt taget Holm. Men Øv. Men han var som sagt ikke den eneste Hotboys som stoppede et farligt skud. Men meget rammende er vi måske vores egen værste fjende. Vi er jo drabelige hos backerne til selvmål. Ingen nævnt - ingen glemt. Og så er det sgu da også rart at angriberne kan redde nogle gode skud oppe foran. Et helstøbt hold.). Men flot kamp af Holm.

Tillykke til alle 3.

Tiden løb desværre ud for Hotboys til kampen og vi måtte se Jyderup løbe med alle pointene. Kom igen Hotboys. Humøret var lavt i 5 minutter efter kampen, men derefter var det et overstået kapitel. Fedt at vi kan tale hinanden op igen efter et ærgerligt nederlag. Nu venter der en svær søndags udekamp mod Benløse d 11/11 kl 16:00. Den snupper vi sgu……..

Capi out


Af: Anders Nyholt

Kampstatistik
HoldNavnPointMålAssistsMin.
JyderupJyderup3300
HerlevTheis Scott Hansson2200
HerlevKenneth Widén2020
HerlevKristian Snerle0002
HerlevKim Neubert0002

Kampprotokol
114:04Herlev1 - 0Theis Scott Hansson (Kenneth Widén)
207:36Jyderup1 - 1Jyderup
310:19Herlev2 - 1Theis Scott Hansson (Kenneth Widén)
311:26Herlev2 min.Kristian Snerle (Ukorrekt skub)
315:03Herlev2 min.Kim Neubert (Højt spark eller høj stav)
316:28Jyderup2 - 2Jyderup
316:35Jyderup2 - 3Jyderup
316:35HerlevTimeout
VI GLÆDER OS:
TIL VI SES IGEN!
Seneste nyheder
01-07Dame 1 trup - del 3 
22-06Indkaldelse til generalforsamling 
29-05Dame 1 trup - del 2 
12-05Mindeord om Laus Jensen 
11-05Dame 1 trup - del 1 
10-05Dame 1 trænerteam 20/21 
05-05Huskatten FC ... Historien om Herlev FC's logo 
11-01Hotboys: Sejr i Jyderup! 
Flere nyheder...
Seneste kampe
Ingen aktuelle kampe
Kommende kampe
Ingen aktuelle kampe