Herlev FC 2 - Benløse FC 4
Herre Senior - 7. oktober 2012 14:30

1 - 9  (0 - 8, 1 - 1, 0 - 0)

DA HOTBOYS FIK ØRERNE I MASKINEN ...

Så fik vi da ørene i maskinen til dagens hjemmekamp mod et meget stærkt Benløse 4. Hele 9-1 tabte vi kampen.

Benløse scorede på deres 4 første skift. Så efter 4:01 spillet af kampen var vi nede 0-4. Det var sgu en stor pille at sluge. De var langt over vanligt 3 division niveau, og sejren var fortjent nok og kunne sagtens være blevet større, hvis ikke der var gået lidt hæl-og-tå i den. Tempoet faldt lidt som kampen skred frem, og det var til vores fordel.

En god fight og masser af Hotboy moral var nødvendig. Der blev sat små opnåelige mål for resten af kampen. Vi skal have et skud på mål. Og vi skal holde dem fra mål i 5 minutter osv. Det virkede. Stemningen blev langsomt bedre og sørme om ikke det udmøntede sig til et mål af selveste Mikkel. Jublen var stor og så kunne vi køre den hjem på Hotboys humør og selvironi.

Alle måtte se sig selv i spejlet og bare indse det ikke ville være denne eftermiddag vi fik en sejr med fra kampen. Selv om der var lidt små kiks ved dommerbordet, blev kampen spillet færdig og jeg tror at alle Hotboys trængte til den kolde pils efter kampen.

En hård prøve på Hotboys tålmodighed og kampmoral var vel hvad vi kan tage med fra kampen. Det var sgu ikke så sjovt i 1 periode, men som kampen skred frem, fandt alle Hotboys humøret og hvad jeg vil kalde Hotboys gejsten tilbage. En hård dag på kontoret, men de 3 lækreste stjerner fra kampen set med mine øjne skal vi selvfølgelig også have. De blev som følger…..

1*. Mikkel ”Verdens bedste back” Nyholt. MÅÅÅÅLLLLL. (Mikkel scorede for sin 2 sæson i træk et mål. Er han til at stoppe??? Ikke i dag. Theis stiller op til et Hotboys frislag foran deres mål. Mikkel stiller sig på siden klar til at skyde. Tiden går en smule i stå og Mikkel banker bolden ind bag en forsvarsløs målmand. Det gav sgu moral.).
I god from. (Mikkel viste i kampens 3 periode, at han sagtens kan spille hele kampen uden at skifte. Da der var løbet 4 minutter af klokken havde Mikkel stadig sit første skift til gode. Coach Elsing og flere andre Hotboys råbte da også til Mikkel at han bare kører 3 periode færdig. Mikkel skiftede dog men fik masser af spilleminutter i dagens kamp.).
Nye Hotboys standarder. (Mikkel havde vist han kunne score på frislag. Nu ville han selv være arkitekten bag et Hotboys mål. Frislag til Hotboys foran deres mål. Mikkel går til bolden. En mand på hver side klar til at skyde. Mikkel leger lidt med deres backer ved at trække staven frem og tilbage over bolden. Men det bliver for frækt for Mikkel. Han rammer bolden flere gange på vejen og får altså hverken afleveret eller skudt eller noget som helst. I stedet får de bolden og stivner lidt. Er bolden i spil eller hvad. Bolden ender med at blive dømt i spil og et hæsblæsende retur løb starter for Hotboys. Ingen mål på situationen, men man kunne ikke lade være med at tænke på Snerles aflevering til sig selv på frislag. Vi har bare nogle spillere som sætter nye standarder inden for floorball verdenen.). En sjov detalje på kampen. Flot kamp af Mikkel og scor du bare nogle flere mål. Det klæder dig.

2*. Kim ”Neubert” Neubert.
En angrebs komet. ( Neubert lavede en super arbejdsindsats til dagens kamp. Han sad helt oppe på deres backer og opsnappede bolden flere gange. Det var lige ved at give mål til Hotboys da han tilmed fik lagt bolden ind over midten til en Hotboy. Fedt at du kæmpede sådan for bolden. Det kunne vi alle sammen lære noget af. Gå efter den, så får du den måske også. Flot.) Det grå guld. ( Der var lidt hygge snak i pausen som jeg heldigvis overværede. Neubert har efterhånden fået lidt grå nuancer i håret. Det gik ikke ramt forbi. Men som vi sad der var der sgu flere som fik en tur med på vejen. Nævner her ikke Maes og Widén. Men der blev nævnt andre. Der er masser af ” Det grå guld ” på Hotboys efterhånden.).
En fin kamp af Neubert. Godt kæmpet.

3*. Mads ”Skind” Herskind.
En ”stor” fighter. (Skind har ikke sin højde med sig når han spiller floorball. Men hvad han måske ikke har der, tager han så med i løbepensum og fight. Der blev løbet på tværs af banen i fuld fart hele kampen igennem. Skind fik nogle meter i benene denne eftermiddag. Der udover var der også vilje i nærkampene. Når Skind er tændt er der ikke nogen som syntes han er sjov at spille mod. Han er så hurtig og skubber med alt hvad han har. Fedt med viljen fra Skind.).
Eftertænksom. (Selv om vi var spillet helt ned under gulvet i 1.periode, kunne Skind alligevel se noget positivt. Han nævnte i pausen at vi jo kunne lære noget af at være så presset. Det er også rigtig, men det kræver sgu lidt overskud at tænke i de baner med den røvfuld vi fik 1 periode. Godt humør og fin fight af Skind.).
En flot kamp af vores lille hurtigløber.

Tillykke til de 3 stjerner fra kampen…..

Så nu bliver næste opgave en laaaaang udebane tur på fredag til Næstved! Håber vi kan tage lidt points med hjem fra den lange tur. Det ville lune til den lange tur hjemover…….!