Herlev FC - Rødovre Red Bulls FC
Herre Senior - 1. oktober 2012 20:15

7 - 4  (4 - 2, 2 - 0, 1 - 2)

Herlev FC's 1.herre tog stikket hjem i mandagens natkassekamp mod Rødovre Red Bulls, der på det grå gulv i Anneks-Hallen blev besejret 7-4.

Det var en vigtig såkaldt 6-points-kamp, da Rødovre Red Bulls er en af de direkte modstandere til kvalifikation til oprykningsspil til 1.division. Kun 1.hold kan rykke op, så den direkte kamp står her mellem netop Herlev, Red Bulls og FF Bornholm (tidligere Viking Rønne).

Starten af kampen var noget famlende fra de sort-gules side, og det så ud somom aftenkaffen ikke var sunket helt ned. I hvert fald var der kun spillet et halvt minut før den lille hvide sad i Herlevs netmasker.

Herefter kom der heldigvis andre boller på suppen, og da Herlevs supertempo-angribere skruede op for gassen, begyndte chancerne også at komme i den rigtige ende. Samtidig var heldet denne aften absolut ikke med Red Bulls, som ramte stolper eller overlæggere mindst 5 gange i løbet af kampen.

1.periode ender med Herlev-føring 4-2, efter bl.a. et superflot kontraløb af Stefan Abildskov der satte hele Rødovre-forsvaret, samt med tre sekunder tilbage en semi-zorro scoring fra bag mål af evigunge Michael Tjørnemark.

I 2.periode udbyggede Herlev føringen, og med 6-2 efter to perioder begyndte man at kunne se de tre points. Måske derfor gik der lidt gummiben og sologejl i den i 3.periode, hvor der ikke bliver skabt det store, og et power play løber ud i ingenting. Tjørnemark er blandt de der holder fokus og han scorer sit tredje mål på aftenen, mens Red Bulls får sat to i den anden ende. Tættere kommer de dog ikke, og slutfacit 7-4 og tre rigtig vigtige points til Herlev.

På søndag er der igen Rødovre-besøg i Anneks-hallen, da det er Rødovre FC 2 der kommer på besøg.

Af: Peter Holm