Herlev FC 3 - Lyngby Floorball Forening 2
Herre Senior - 27. november 2011 09:30

3 - 6  (1 - 0, 1 - 1, 1 - 5)

HOTBOYS VAR (IGEN) MED MEGET LÆNGE ...

På et ukristeligt tidligt tidspunkt søndag morgen tog Hotboys imod Lyngby 3, der desværre tog stikket hjem med 6-3. Der var i mangt og meget tale om en gentagelse af forrige kamp: Igen mødte Hotboys et løbestærkt hold, igen var vi med meget længe, men i 3.periode knækkede filmen desværre. Der blev faktisk ikke begået ret mange fejl, men Lngbys kapable skytter udnyttede dem der var.

Da de to første perioder er spillet, er Hotboys foran 2-1, bl.a. på en solotur af Widén der udnytter en sjælden én-mod-én med Lyngby-keeperen så køligt at temperaturen i hallen faldt adskillige grader.

Det kunne ha været 3-1, hvis Mikkels yndefulde ballonbold over en halv banelængde havde fået den skæbne den fortjente. Holm foran Lyngby-målet lod bolden passere mellem benene og den fortsatte mellem benene på Lyngby-keeperen der så absolut intet, men alligevel fangede den lille runde mellem det yderste af hælene. Hele holdet oplevede Verden gå i slowmotion, før det stod klart at det ej heller blev i sin turneringskamp nr.75 at Mikkel skulle score sit første turneringsmål.

3.periode begynder med højt Lyngby-pres, og desværre scorer Lyngby to gange indenfor et halvt minut, og dét vender kampen fuldstændig på hovedet. Selvfølgelig anes der lys for enden af tunnelen da Hotboys for vistnok første gang i syv år scorer på en frislagskombination signeret af TE og Holm, til udligning 3-3. Men Lyngby har momentum og scorer yderligere to gange hurtigt efter. Sidste Lyngbyscoring sker i tomt net i sidste minut, til slutresultat 6-3.

Det var ærgerligt vi ikke kunne holde fast, men der var god fight over hele linjen!