Herlev FC - Hvidovre Attack FC
Dame Senior - 6. januar 2012 18:30

6 - 12  (3 - 6, 1 - 4, 2 - 2)

1.periode fløjtes i gang og bolden ender på Herlevs banehalvdel. Hvidovre presser hurtigt op, og Herlev forsøger at få bolden frem på banen. Kampens første chance går til Herlevs nr. 2, Mette Hansen, der sender bolden af sted mod mål, men den bliver hurtigt skudt væk af Hvidovres backs. Kort efter sættes der for alvor tempo på kampen, og hele fem Hvidovre spillere tonser mod Herlevs mål i høj fart. Det hårde pres giver pote og efter et hurtigt taget frislag, kan Hvidovre bringe sig i front og score kampens første mål efter bare 1 minut og 39 sekunder. Pludselig går det stærkt, og Hvidovre løber fra Herlev. Hvidovre scorer 2 mål på bare 20 sekunder, og er i denne periode fuldstændig dominerende. Herlevs nr. 85, Anne Høy, får ro på spillet og lister bolden op gennem banen til Herlevs nr. 60, Helene Christensen, der skyder på mål, men bolden passerer mål, rammer banden og ender nu som returbold oppe på midten af banen hos Herlevs nr. 3, Julie Andersen, der skyder og sætter bolden højt oppe i krogen af Hvidovres mål. Efter 6 minutter reducerer Herlev Hvidovres føring, og kampen står nu 3-1 til udeholdet fra Hvidovre. Herlevs nr. 3 bryder gang på gang Hvidovres angreb, men det lykkedes dog alligevel for Hvidovre at putte bolden i kassen, og de scorer igen tre hurtige mål, på trods af mange redninger af Herlevs målmand. Det lykkedes dog både Herlevs nr. 9, Mette Bidstrup og nr. 14, Laura Thomsen efter flotte individuelle præstationer at lave et mål inden slutningen af 1. periode, som derfor ender med en føring til Hvidovre på 3-6.

2. periode er blot skudt i gang, da Hvidovre allerede har sin første chance. Bolden har kurs mod Herlevs mål, men bliver grebet trygt i hænderne af Herlevs målmand, Camilla Pedersen. Kort efter kommer Hvidovre allerede til chance igen, og denne gang er der ikke noget at gøre. Bolden ender i Herlevs mål, og Hvidovre scorer periodens første mål efter bare 51. sekunder. Herlev hænger i, og forsøger flere gange at spille sig op igennem banen med hurtige pasninger, men lige lidt virker det, og Hvidovre bryder gang på gang Herlevs angreb. Hvidovre scorer endnu et mål ved et flot indspil ind foran mål. I de næste fem minutter ser det ud til at kampen vender. Herlevs nr. 14, Laura Thomsen holder liv i håbet om en reducering. Herlevs spillere står fast og lader ikke Hvidovres spillere komme igennem, men bolden finder ikke vejen i nettet på trods af flere chancer til Herlev. Herlev holder Hvidovre væk fra chancer i næsten 5 minutter, men efter 7 minutter sætter Hvidovre igen bolden i nettet efter flot gennembrud på højre kanten. En hurtig Chance skabes af Herlevs målmand, Camilla Pedersen, der kaster bolden højt op på banen, og Helene Christensen vender hurtigt rundt og skyder på mål, men bolden flyver over mål. Først mod slutningen af 2. periode lykkes det Herlevs nr. 44, Tine Vinther, at scorer efter et flot og hurtigt opspil. Hvidovre scorer periodens sidste mål, og perioden ender derfor 4-10 til udeholdet

3-periode Bød skiftevis på massere af chancer til både Herlev og Hvidovre. Hurtige opspil, pasninger og højt tempo gjorde sig gældende. Første store chance har Herlevs nr. 14, Laura Thomsen, der dog ikke formår at få bolden forbi Hvidovres målmand. En anden stor chance til Tine Vinther vil heller ikke finde vejen til nettet. Første mål i perioder kommer efter 7 minutter. Herlevs nr. 9, Mette Bidstrup finder Herlevs nr. 33, Sara Barnholdt, der lister bolden i nettet. Kampen står nu 5 – 10 til Hvidovre. Herlev gør alt for at mindske Hvidovres føring, og kommer til flere chancer. Hvidovre formår dog endnu engang at spille sig igennem ved hjælp af hurtige pasninger, og det munder også ud i et mål til Hvidovre efter godt og vel 10 minutter. Alt lykkes for Hvidovres spil, og Herlevs målmand bliver sat på en hård opgave da hele fire skud rammer målet i træk. Dog redes alle skud af Camilla Pedersen, og det er i stedet for Herlevs nr. 33, Sara Barnholdt, der kan score kampens næste mål til 6-11. Sidste mål i perioden tilfalder Hvidovre, der efter en lidt tilfældig chance kan bringe sig i front med 6-12, der også bliver kampens resultat.

Værd at bemærke er det at Maria Møller på bare 13 år, kom ind de sidste 5-6 minutter af 3. periode og gjorde det super. Tillykke til hende med sin første kamp på senior niveau.