Herlev FC - Benløse FC
Dame Senior - 27. november 2011 19:00

4 - 5  (1 - 1, 0 - 2, 3 - 1, 0 - 1)

Det var en mørk og stormfuld aften. Men det skulle ikke ødelægge vores kamp-gejst og det gjorde det heller ikke. Så selvom det ruskede udenfor, vinden tog fat i taget på Anneks hallen og åbnede og lukkede et vindue – så vi var vi klar til at møde Benløse. NU skulle det være, vi ville have point på kontoen.

Den 1. periode havde vi helt klart overtaget spillet og stormede (Ha ha) rundt. Alle kæmpede rø… ud af bukserne, løb for hinanden og efter en del afslutninger, der desværre ikke resulterede i mål, satte Anja Mortensen den ind med et langskud fra højrekanten og lige ind i nettet – tak for det. Desværre sluttede perioden med at Benløse fik et heldigt mål sat ind på stolpen, der dernæst ramte Carina Kaarsberg’s hjelm eller omvendt og så stod den uafgjort.

I den 2. periode blev vi lidt for uskarpe, kæmpede lige 10 % dårligere, hvilket resulterede i 2 mål til modstanderne. De sidste 5 minutter måtte vi rykke lidt rundt, da vi fik en skadet back og med i forvejen kun 3 backer, gav det lidt rokeringer. Men gejsten havde vi stadig.

Så satte vi for alvor ind i 3. periode. Det skulle være slut med at spille 3 mod 3 nede i forsvaret og lade dem styre spillet. Efter kun 4 minutter satte Anja Mortensen den igen i nettet, flot assisteret af Cecillie Pedersen. Men 6 minutter efter fik Benløse igen et mål og så var vi igen igen 2 mål bagud. Stormen tog ved Anja Mortensen, der modtag et udkast fra Carina Kaarsberg, der betød endnu en kasse og næsten 13 minutter inde i perioden udlignede Anja Mortensen igen til 4-4. Nu blev det spændende, kunne vi holde den uafgjort – og JA det kunne vi – endelig 1 point på kontoen.

I overtiden, kæmpede pigerne endnu engang, en hvis legemsdel ud af bukserne, havde chancer foran mål, men måtte i tiden 6:17 se et mål gå ind i nettet, og dermed havde Benløse vundet 4-5.

Men for pokker hvor var det godt kæmpet alle mand (damer) – vi havde altså fortjent at vinde denne her…

WOM: Laura Thomsen, for en fantastik fight og energi.

Af: Heidi Parsberg Wagner