Rødovre FC - Herlev FC
Dame Senior - 19. november 2011 12:30

4 - 2  (0 - 1, 1 - 1, 3 - 0)

Herlev mødte lørdag op til kamp mod Rødovre med en del spillere der nok burde være blevet hjemme under dynen med en varm kop te. Optimismen er dog stor i omklædningsrummet og vi er enige om at de sidste ugers nederlag skal veksles til point.

Vi starter med 8 markspillere for at gøre holdet så skarpt som muligt. Det skal vise sig at være en klog satsning fra Carinas side. Alle 8 spillere knokler nemlig en vis del ud af bukserne for at holde Rødovre fra at score, mens de prøver at sætte fart i bolden opad. Selvom Rødovre naturligvis kommer til nogle chancer , så lykkes taktikken til fulde i 1. periode, i det vi holder nullet og Anja Mortensen får prikket bolden i mål 14 sekunder før pausefløjt på assist af Tine Vinther.

I 2. periode bliver vi ved med at arbejde for hinanden og kommer en rødovrespiller forbi, er den næste herlevspiller klar til at bakke op. Efter 7,50 min. scorer Anja Mortensen igen og vi er foran 2-0. Nu presser Rødovre for alvor på men godt forsvarsspil og en formidabel Carina Kaarsberg i målet holder dem fra at score til 1-2. 45 sekunder før tid hvor et indslag fra hjørnet rammer en Herlev spiller på benet og går i mål uden chance for Carina Kaarsberg.

I pausen er stemningen stadig god. Vi er foran 2-1 før 3. periode og synes stadig vi har noget at byde ind med. Vi knokler da også godt på men desværre får Rødovre udlignet efter ca. 7 min. Målet burde være underkendt da det helt tydeligt er et fodpas der gør det ud for assisten. Det ser dommeren desværre ikke.

Kort efter får vi chancen for at komme foran da Rødovres Maria Oluasson får en udvisning og vi bliver tilkendt et straffeslag. Anja Mortensen bliver sat til at skyde men desværre byder Rødovres målmandJoyee Palm ind med en fin redning. Det efterfølgende overtal får vi ikke noget ud af, da vi ofte skal kæmpe hårdt får at få bolden og når vi endelig har den, kommer vi til at lave en uheldig pasning og så skal vi kæmpe forfra. I det 13. min. er det så for alvor op ad bakke da Rødovre får scoret igen. De sidste par minutter satser vi hele butikken med et fuldbanepres og keeperen ude så vi spiller med 6 markspillere, men desværre får Rødovre spillet bolden op og så bliver det svært for den eneste back der er tilbage og Rødovre scorer til 4-2.

Et lidt ærgerligt resultat for Herlev der har hårdt brug for point, men til gengæld også en kamp der viser at vi godt kan spille med når alle giver sig 100%, hvilket var fantastisk at se. Også rart med god opbakning fra de spillere der tilbragte tiden på bænken men som kun kom med positive kommentarer.

WOM: Carina som virkelig bød ind med mange gode redninger i dag og hvis vilje og tro på sejr smittede af hele vejen op af banen.

Af: Mette Bidstrup