Dame Senior - 13. november 2011 09:30

4 - 7  (2 - 5, 2 - 2, 0 - 0)

Nedturen fortsætter for Dame 1!!!

Ja som overskriften lyder så fortsætter den resultatmæssige nedtur for Dame 1. Denne gang med nederlag til OG København, der var en del skarpere og heldige i deres afslutninger end Herlev var.

Til dagens kamp var vi en del afbudsramt, plus der var noget sygdom blandt de 9 markspillere og 1 målvogter der stillede til kampstart søndag morgen. Det skulle senere vise sig at vi sluttede 7 markspillere pga. en ankelskade og en der var nødsaget til at gå til 3. periode.
Så til selve kampen. 1. periode startede ikke helt optimalt for Herlev da de første 2 mål var selvmål lige snittet med hoften så bolden skiftede retning. Så efter 3.07 stod den allerede 0-2 til OG København også var det op af bakke. Bedre skulle det da ikke blive da OG København bringer sig yderligere foran både 0-3 og 0-4 inden der er gået 10 minutter af første periode. Det lignede på daværende tidspunkt at de skulle blive en ordentlig snitte til Herlev. Men men men så trak Helene Christensen bolden ind bag OG’s keeper til stillingen 1-4 efter 13.41. Det varede ikke længe før Jennie Streit fik en udvisning i tiden 14.55 pga. ukorrekt skub. Det udnyttede OG København til fulde da de efter ca. 30 sekunder kunne SPARKE bolden ind i Herlev målet, men mål blev ikke annulleret på trods af en god placering af dommerne, så nu var stillingen 1-5. Inden helvedes perioden var færdig lykkedes det efter lidt pres på OG’s mål at kæmpe sig frem til mål af Mette Bidstrup. Perioden ender 2-5 til OG København.

Til start i 2. periode var det givet en lille opsang og peptalk til holdet og vi skille nu bevise vi var klar. Desværre så score OG København det første mål i perioden, selvom vi havde fået et par skud i modsatte ende. Kun 15 sekunders tid efter OG’s mål scorede Helene Christensen sit andet mål i kampen. Kun 3 minutter senere var det Herlevs Sara Barnholdt der kunne score til stillingen 4-6. Så blev det taget timeout af Herlev da de sidste lige skulle rettes og Jennie Streit var blevet skadet. OG slutter med sidste mål i perioden i tiden 12.37. Så stillingen inden 3. periode var 4-7 til OG København.

3. periode skulle i gang og 7 markspillere og 1 målvogter var klar til at kæmpe for point og æren i behold. Der var meget bølgen frem og tilbage i en meget målfattig periode med ingen mål. Anja Mortensen bliver dog udvist i tiden 1.11 for et utroligt tyndt ukorrekt skub. Men så fik Anja da sig et hvil så hun var klar til at yde det ekstra i resten af perioden.

WOM fra Herlev: Helene Christensen, for et god fight og et par gode mål.

Af: Carina Selmer Nyholt