Benløse FC - Herlev FC
Dame Senior - 29. oktober 2011 16:00

6 - 2  (1 - 1, 3 - 1, 2 - 0)

Herlev Dame 1 havde lørdag middag begivet sig gennem tågen ned til hvor kragerne vender for at spille mod oprykkerne fra Benløse. Det var mange år siden man havde mødt Benløse, men de har fået en forrygende start på sæsonen så der var ikke noget med at undervurdere modstanderen.

1. periode startede godt for Herlev der pressede højt på banen og fik mange chancer. Laura Thomsen kunne da også på en returboldt gøre det til 0-1 til Herlev efter 6.22. Benløse havde dog også gode kontrachancer og udlignende i tiden 10.15. Der blev ikke scoret mere i 1. Periode og det var stadig en helt åben kamp.

2. periode startede med højt pres fra Benløses side, hvilket gjorde det svært for Herlev at komme af med bolden. De var derfor pressede i store dele af perioden. En 2 min. til Herlev blev udnyttet af Benløse til at komme foran 2-1. Herlev får dog udlignet i tiden 14.41, med flot sammenspil mellem Mette Bidstrup og Anja Mortensen. Det går dog ikke mere end 33 sek. før Benløse igen er foran 3-2 og lige inden perioden slutter bringer de sig yderligere foran til 4-2.

I 3. Periode er Herlev nød til at komme frem på banen igen. Det er en hektisk periode der ikke er præget af det kønne spil, men mere fightervilje. Det lykkes dog ikke for Herlev at score igen trods gode chancer og Benløse kan lukke kampen med to yderligere mål til slutresultatet 6-2.

Det var en kamp som kunne være gået begge veje, men som Herlev har oplevet de sidste par kampe var heldet og marginalerne ikke på deres side, trods viljen til sejr.

WOM: Tine Vinther

Af: Tine Nygaard Vinther