Herlev FC - OG København
Dame Senior - 3. oktober 2011 18:30

5 - 0  (0 - 0, 1 - 0, 4 - 0)

Første periode fløjtes i gang, og det er tydeligt at se, at begge hold kæmper for at vinde. Allerede fra start er energien hos de to hold tydelig at spore, og taget på bolden er derfor til at starte med ligeligt fordelt mellem de to hold. Længere henne i 1. periode presser damerne fra Herlev på, og de formår for det meste at holde bolden oppe på modstanderens banehalvdel. Det offensive pres leder til nogle få, men ikke farlige chancer til Herlev FC. Situationen vender, og O.G. København sætter fart på deres spil. Et skud udefra har med høj fart retning mod Herlevs mål, men gribes trygt i hænderne af Herlevs målmand Camilla Salejärvi Pedersen. 1. periode byder på chancer for begge hold, men bolden finder ikke vejen til nettet og perioden slutter derfor 0-0.

Anden periode starter offensiv fra begge hold. Der løbes hårdt til og kæmpes mange indbydes kampe om bolden. Fra start er det dog allerede Herlev, der er mest i boldbesiddelse og det munder derfor også ud i at kampens måltørke afbrydes af Mette Bidstrup der bringer Herlev i front med en scoring til 1-0. Scoringen giver Herlevs spillere blod på tanden, og der kæmpes hårdt for at bringe sig foran med et mål mere. Under 2. periode er der flere skud inden for målrammen hos begge hold. O.G København løber og kæmper hårdt og flot for at nå en reducering inden pausen, dog fører det ikke til scoring. Holdende må gå til pause med resultatet 1-0 til hjemmeholdet.

Tredje periode måtte siges at blive afgørelsens time. Som i de to andre perioder mødte begge hold ind fra pausen med høj energi og fart i benene. O.G København presser Herlevs spillere i bund, og i mange sekunder ser det ud til at de skal udligne til 1-1 efter flere chancer, men Herlev får en hjælpende hånd af målets stolpe hele to gange, og kan kort efter bringe sig i front med 2-0 ved endnu et mål af Mette Bidstrup. Igen er 'heldet' med Herlev da der bliver lavet selvmål af O.G. København. Resultatet er herefter 3-0. Da Herlevs Sara Barnholdt bringer Herlev foran 4-0 er kampen godt og vel lukket og slukket. Herlev har overtaget kampen, og et hurtigt løbende O.G hold forsøger forgæves at få bolden i nettet. Kampen slutter 5-0 efter et fighter mål af Herlevs Laura Thomson.

Alt i alt en forholdsvis solid, fair og velspillet kamp af begge hold, som altså ender ud i resultatet 5-0 til hjemmeholdet Herlev FC. Kendetegnene ved kampen var energi og højt tempo under stort set hele kampens forløb.